עוזב את הפורום.

מי, אני?

מי אני? [
בדיחה של אחותי, לא מצפה שתבינו. |טמבלון|
]

m e w

New member
היי!

מה עם "עשור"? פשוט שזה פיק מעולה עם המון פוטנציאל ואני מחכה בקוצר רוח כבר הרבה הרבה זמן... בבקשה? *מתחננת*

Fairywitch

New member
אחרי מיתופיה וכתיבת עבודות לאוני'-

רק אז יהיה לי פנאי להמשיך
זה ייקח עוד כחודש, לצערי...
אבל יש כבר חצי מהפרק הבא כתוב, ועוד חציע בראש.
אני מוחמאת נואשות

m e w

New member
וואלה?

שיהיה לך בהצלחה... ונחמד לפחות לדעת שזה לא נטוש! (-:

m e w

New member
וואלה?

שיהיה לך בהצלחה! ונחמד לפחות לדעת שהוא לא נטוש! (-:

שירשרתי מעולה..

את אמרת משהו בקשר לפיק של חנה, ואני אמרתי, אפרופו הפיק, מה עם של אבי? אני לא מבינה מה הבעיה

m e w

New member
אוקי. סליחה

פשוט לא הבנתי מה לי ולזה. איך אני אמורה לדעת על זה משהו. אבל בסדר. צודקת. (-:

תודה לכולם. ../images/Emo140.gif

וחנה, מצטער. כנראה לא אוכל להגיע למיתופיה, אבל נתראה מתישהו.
עכשיו שיש לי את הפלאפון שלך...

saaror

New member
אין בעיה

אני אשתדל להגיד אם תאמין ותתפלל יהיה לך סיכוי לצאת מזה,אל תוותר. ברכת רפואה שלמה לך.

דלקת קרום המוח, וירוס, נגיף, מחלות.

חלק שמעו את הסיפור, חלק לא. הנה הסיפור המלא. ג'יסס, אוקי - אז ככה: חום 41 [40.8, הולי כמולי!] מעלות, הזיות, הקאות, התכווצויות ושיתוק זמני במערכת העצבים בגפיים. הלכנו לרופאה בבוקר. וההיא: "עכשיו מיד הרגע ולאלתר! אתם הולכים לחדר מיון!!!!"
משעשעת היא. קצת מלחיצה.
בקצרה - הגענו למיון מבוגרים --> מיון ילדים --> בדיקות וזה... לסמקנה הגענו ש... אני משוחרר הביתה, אבל יש לי מלא מלא כדורים לקחת עד שהחום ירד לגמרי ויהיה כל הזמן על 37, המונמון שתיה וכל המזן לנוח. משמע: אמא לא מסכימה הרבה מחשב, כי חם בחדר יחסית לסלון. זהו. אה, גם... אחותי בהריון, חודש תשיעי וזה... והיא תלד ואז היא באה אלינו הביתה. משמע: החדר יהיה שלה בחודש הראשון של התינוק. משמע: אני אהיה פה פחות, אבל נו. ניחא.
קחו ממני קצת הפסקה.
זהו, שיהיה לכם יומנעים. והנה, אני חמש דקות בחדר ואני מתחיל להזיע.
ביי.
אוהב,
אבי.
למה. אני. כותב. כל. מילה. בשורה. נפרדת? ג'יסס. החום. משפיע. נתראה. מתישהו. הו, וכנראה. שאני. לא. אוכל. להגיע. למיתופיה. אז. זהו. ביי.
Looking4CoolName

למעלה