עוזבת...כנסו....

עוזבת...כנסו....

אני ע ו ז ב ת תפורום.......... ואני יודעת שכתה בנות שקוראות את זה עכשיו יושבות ואומרות יש היא עזבה תפורום אז רק שתדעו שממש לא אכפת לי כי מי שאני אוהבת מרגישה ומי שאני שונאת מרגישה ותאמינו לי שמרגישה..!! אזז בהה ביייי אני יכנס לראות מה קורה אבל לא יכתובב..!! עדיין נשארת דושונת ועדיין אוהבת את הגיימבויז זה פשוט כמה בנות פע.......

../images/Emo80.gifדושונתת שלייי?!

שסיפרת לי את זה לפני חודשש שכנעתיי אותך להשאר עוד קצת.... והצלחתי... עכשיו את עוזבתת ואני ממש עצובה כי את ההית בין החברות הראשונות שלי כאן.... אני מקווה שאת עוד תחזרי... אוהבת אותך הכי הכי בעולם... אני יתגעגע לכול ההודעות שלך בפורום...ואלייך... שמרי על קשרר וחסרר לךך שלאא!!! פטל=]

../images/Emo15.gifאוחח איך אני שונאת צומייייי!

אפחת פה לא עשתה לך כלללללללללום ! אם לא בא לך להיות פה? אפחד לא מכריח אותך :\

../images/Emo45.gif ,

איך רציתי להגיד את זזה , שהיא רק מחפשת צומי \ : אבל לא היה לי נעים .....................

עלקק...

קודם כל מי שרוצה פע צומי זאת את דילב את והמכוער של אביחי פ'חחחחחחחח עלק צומי ותאמיני לי שאת לא מכירה אותי אני לא כזאת..!! את יודעת מה דווקא אני ישאר פע דווקא אני יעשה לך אל תגיבי על זה בכלל לא רוצה לדבר איתך.........איכסס ילדה מגעילה..!!

דושונתת כנסי..

למה אמרת המכוער של אביחי?אביחי לא מכוערררררר וגם דילב לא.. דושונת אל תעזבי... אני לא רוצה שתעזבי..אף אחת לא עשתה לך כלום אז למה את עוזבת?דברי איתי באיסי.. מריה סנדלר.

../images/Emo15.gifבואנננננננננננננננננהההה

עוד מילה אחת על אביחי אני שוברת לך ת'פרצוףףףףף י'מכוערררת.

../images/Emo15.gifבנתיים פה אותך לא ראינו

אז אין לך מה לדבר בכלל
י'זבל מסריחחהה

עם הייתייודעת לעלות

תמונות אז הייתי מעלה ותאמיני לי שאי כן יפה.. לא סתם הציעו לי לדגמן לפוקס לא סתם יש לי חבר... וממש לא סתם אני הילדה הכי יפה בשכבה אז סתמי ת'פה שלך... אוקיי...

הנה..

מורן הסבירה לי איך להעלות תמונה .... ואני יודעת שכל מי שתגיד שאני לא יפה זה רק בגלל קנאה או בגלל שהיא שונאת אותי ואותי זה לא מעניין...

../images/Emo187.gifיפשליי כנסיי

עאעאע מאמי איזה יאפה
ראית שזה פשוט לשים תמונה???? לב יווווו

../images/Emo15.gifכנסי.

1. למה ניראלךך שאת יותר יפה ממני כפרה? 2. אני? בחיים לא אמרתי לך שאת מכוערת. זה שאת הולכת ואומרת לילדים מכוערים[והם לא] אז יש לך בעיה נפשית חזקה מאוד. 3. הינה פתאום את אומרת שאת נישארת. תתישאלי מי שאת רוצה. זה?! ניקרא צומממי. 4. עובדה שאת גם לא אומרת מי מהבנות שעשו לך רע בפורום. כי אולי אף אחד לא עשה לך רעע. 5. למה שאני ישנא אותך? 6. בהתחלה אמרת שרוברטו רצה שתדגמני אצלו. איך פתאום זה הפך לפוקס? עזבי זה לא הכי מענין אותי. שבת שלום :\

כנסיי

רוברטו רצה שאני ידגמן מסוכנות שלו בפוקסס... ואני לא אמרתי לילדים מכועריםםם ממש לאא....אמרתי לך פעם שאת מכוערת?!?לאא עובדה שלאא כי אני אישית זוכרת שום אחד שמת תמונות שלך ואני כןן אמרתי שאת יפה לא אמרתי שאת מכוערתת ותאמיני לי שאני לא סתם לא אומרת תשמות של הילדיםם ששונאים אותי כי אני לא כאת מגעילה שאני יפגש בהםם..!! ולא אמרתי שאני יותר יפה ממך וגם לא אמרתי שאת יותר יפה ממני ממש לא אמרתי את זהה

דילבב את זאת

שקראת לי מכוערת ואני לא יעבור על זה בשתיקה תאמיני לי שעם הילדה הכי כוסית בעולם תגיד לי מכוערת אני גם יקרה לה ככה כי אני לא ירשה שסתם ככה יקראו לי מכוערת לא חבל לשקר....

למעלה