עוזבת...כנסו....

../images/Emo20.gifכנסי חמודה שליי

דילב? בחיים לא משקרת היא אומרת רק תאמת ואם את תקללי את אביחי שהואא מכוער!! והוא לא מכוערר אז היא תגידד לךך שאת מכוערת אבל לא מכוערת כמו שאביחי מכוער אלא מכוערת כמו שאת מכוערת בתמונה למעלה.. אז אל דברי לא על אביחי ולא על דילב במיוחד לא בפורוםם שזה חלק מהפורום עליו הבנת?! לכיי לפוקס.. ניראה אם יקבלו אותך או בתור העמוד תאורה או בתור איזה חייה ברקע להית'

עאעאעאעאעאעא../images/Emo46.gif

מההה? את אומרת שאת עוזבת בגלל כמה בנווותת ואת עוד מקקללללת את אביחי ודיללב.. יאאלהה תתחילי להרגיייעעע#$ עד אלייהם מ-ו-ב-ן.?

מאמי .....

אל תעזבי .. לא נראה לי שאפחת מהבנות כאן שונאת אותך טוב בא לך להישאר תישארי לא אז לא מאמי אבל חבלל מאמייי תשארי טוב אוהבת אותך.

../images/Emo80.gifווואוווו בנוותתת ל ה ר ג ע !

עדיי דיי עםםם הקללותת!! ודילב...אין לי שום דבר נגדך...באמת...את ילדה מקסימה... איןן מצבב כזההה שבפורום 1417 יהיה מריבותת וסיכסוכייםםם...!!! מקווה שזה יסתדר... עדי?!דילב... בבקשה אל תריבוו אוהבת... פטל=]]

../images/Emo79.gif עדי?! כנסיי

חבל שאת עוזבת.. כמו ששחף אמרה: אם את רוצה תישארי אבל עם לא טוב לך פה אז אל תישארי אבל בכל זאת חבל שאת עוזבת דברי'תי באייסי

hen love noli

New member
עדי?כנסייי

למה את עוזבת??מה כ"כ רע לך פה?! מישו' עיצבן אותך עשה לך משו'?!?!לאא נכוןן אין לך שום סיבה לעזוב.. טוב תעשי מה שבאלך אני בטוחה שתחזריי חן

../images/Emo187.gifלאאא מאמי שלא תעיזי לעזובבב

מה קרע???????? לאא מאמי אל תעזביי כנסי אליי דחוף לאיסייי דחוףףף

../images/Emo182.gif מממממהההה???../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ללללאאאא בבקשה לא!!
אל תעזבי אותי :(( בגלל כמה בנות את עוזבת?
ללאא בבקשההה
אני צריכה אותך פהה
את זו שעודדת אותי כשהביאו את הרשימה של הבנות למפגש מעריצים
את ילדה עוזרת ותומכתתתת בלעדייך מה נעשה? לללאאאאאא
בבקשההה יאפפה שללייייי!! מה בגלל שכמה בנות אמרו לך שאת לא יפה? נו מה את מתייחסת?? זה כמו הקטע של רחל ופלוריןן בבקשה נסיכשלי אל תעזבייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!

זה לא קשורר

שיגידו מה שיגידו אבל הן שונאות אותיי..... אבל 95% אני נשארתת כי בתכלס מה אני יעשה בלעדייכן ואני עדיין אוהבתת תבויזז המושלמים האלווו אני צריכה קצת לחשובבב......

עדי כנסי רגע../images/Emo26.gif

עדי אני לא ממש מכירה אותך כי אני חדשה פה ולא ממש נכנסת לפה אבל את לא צריכה לעזוב בגלל שאת פה בריב עם כמה ילדות כי ראיתי שהמון ילדים רוצים שתשארי כאן אז אין לך סיבה לעזוב מאמי... אני בכול אופן לא רוצה שתעזבי!...

מאמי?

חבל שאת עוזבת.. אני חושבת שכל הבנות פה נשמותת.. ואפ אחד פה לא פוגעת .. אבל זו החלטה שלך#$

למעלה