עוד 9 ימים....

kawa

New member
עוד 9 ימים....

הרשמה לסמסטר
. מישהו כבר נרשם? כלומר מישהו הולך להתייצב ב 19 בפתוחה ולהרשם או שמא לשלם עם כ'א בטלפון? או שמא אתם מחכים לרגע האחרון? מישהו כמוני 'מתנפל' על ההרשמה ביום הראשון שלה? ( אני מניחה שאת התשלום לסמסטר אביב 2004ב אבצע ב 19 לאוקטובר ב 930 בבוקר
) מישהו כבר עסוק במחשבות למה הוא נרשם וכמה הוא נרשם? אני נרשמת ב 19 לאוקטובר לניהול משאבי אנוש + נושאים במתמטיקה והסיבה היחידה שאני לא נרשמת לעוד בינתיים זה הכסף, אבל בכל מקרה- אני מתכוונת להרשם גם למבוא לסטטיסטיקה ולארגון המחשב ותכנותו ומבוא לכלכלה מיקרו- סהכ 5 קורסים שהם 20 נז לסמסטר, לא כמות 'מפוצצת'... מה אתכם? חג שמח! ענבל

Orbi

New member
אהלן מורעלת...

קראתי חלק מההודעות שלך בפורום ונוכחתי לגלות את התלהבותך הגדולה מהלימודים, בכל מיקרה אני ארשם גם כן ביום הראשון ל4 קורסים(לפי התוכנית שבניתי קורסים שאני רוצה אחרי זה מבוססים על כאלה שאני רוצה עכשיו וכדי לסיים תוך שנה וחצי אני צריך 4 בסמסטר הקרוב), ביניהם ארגון המחשב ותכנותו, ניהול השיווק, מבנה נתונים והסקה סטטיסטית.... סמסטר מגעיל קצת הולך להיות... בכל מיקרה אני באותו מסלול מדעי המחשב וניהול. צ'או בנתיים

kawa

New member
אולי נפגש ב'ארגון המחשב ותכנותו'

איפה אתה הולך ללמוד? אני בכפר ה
איפה אתה? ענבל

Orbi

New member
אני לא יודע עדיין

זה תלוי בלוחות זמנים המדוייקים של שאר הקורסים והאם שם יהיה הכי נוח מבחינת השעות, בעיקרון הכפר הירוק זה הכי קרוב אלי.

daniela21

New member
אני מתכוונת להרשם בשבועיים הקרובים

אני רוצה להרשם לשיטות מחקר, סוגיות בחינוך מיוחד ואנגלית ולעוד קורס, כנראה אישיות. אני מניחה שאני ארשם קודם לשלושת הראשונים ורק כשאהיה "סגורה" על הקורס הרביעי ארשם גם אליו.

מקיאטו

New member
איזה מתלהבת את!

את מי זה מעניין מה את לומדת?! את מגיבה כל כך לא יפה לאנשים שמבקשים פה עזרה שזה באמת לא מעניין מה קורה איתך.

Fingertip

New member
ואני...

לא
שיוו... איזה מוזר זה יהיה לא להרשם לסמסטר אביב... כבר שש שנים לא עשיתי את זה
. בהצלחה לך! ארגון המחשב קורס מעניין. טיפה פחות תיאורטי ממערכות ספרתיות, אבל הוא עוזר בקורסים שבאים אחר כך. (כמו להבין למה כל כך נח להשתמש בשפות עיליות
) אהד.

Fingertip

New member
כן... אני חושב...

בואי נראה... אביב 99' אביב 00' אביב 01' אביב 02' אביב 03' ועכשיו אביב 04' הוא האביב השישי... אהד.

למעלה