עוד 6 ימים להופעה...

bless EM

New member
מחליפה כרטיסים...

צריכה 4 כרטיסים להופעה של ה26 מי שרוצה להחליף שייצור קשר במסר. לצערי יש לי מתכונת ביום ראשון בגלל זה קניתי ליום שני כי ביום שלישי יש בחירות=חופש וביום רביעי טיול שנתי... אבל לא....! היו צריכים לדפוק אותי ועוד הרבה ממכם ולהקדים את ההופעה אוףףף!!!

sivan5688

New member
ממש מצטערת- (וגם שאלה)

בשביל כל אלו שלא הולכים...חחח אני שמעתי על זה ממש במזל כאילו מישי מהחוג שלי שיודעת שאני מעריצה של קלי הודיעה לי שהיא קנתה כרטיסים להופעה ואני כזה: היא ב-אה לארץ?? מה איך מתי? ורצתי הביתה והזמנתי כרטיסים ואני עדיין לא מאמינה איך הספקתי..כאילו איזה צירוף מקרים ענק- לומשנה רציתי לשאול באיזה שעה אתם -אלו שהולכים- מתכוונים להיות שם? כי אני רוצה להקים מאחז ליד השערים כדי להמחץ בין הגדר לקהל ולא בין הקהל לקהל.. כלומר להיות בשורה הראשונה ( אני ועוד 2000 איש כנראה).. קיצר איזה שעה הכי סבירה -גם כדי לא להשתעמם יותר מדי וגם כדי לא לראות ראשים של אנשים במקום קלי...

soccergirl

New member
כוסאמא של אורנג'!!!

אל תישאלוו איזה סרט...הם שלחו לי את הכרטיסים לראש העין!!!..ועוד כמה ימים ההופעה שלה(מוצאי שבת) קיצרר אני בבעיה רצחנית,וחסר להם אני לא מקבלת את הכרטסיים..לא רוצה פיצוי עם הכסף המחורבן שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 קיצרררררררררר יש מצב שאני מקבלת עד מוצאש אתם חושבים?!!? בעעעעעעעעע איזה סרט.!

למעלה