עוד 6 ימים להופעה...

edenpk

New member
לשפנפנת לילה!בקשר למכירת כרטיסים

לשפנפנת לילה אני מעוניין לקנות ממך כרטיסים למופע של קלי קלארקסון אז הנה מספר הicq שלי: 196145867 והדואר אלקטרוני שלי הוא:[email protected]

אני רוצה

היי אני מאוד רוצה לקנות ממך 2 כרטיסים ואני מוכנה לשלם 110 שקל לכרטיס אם לא מכרת אותם כבר בבקשה תחזרי אליי במסר או במסנג´ר/ אימייל: [email protected] איי סי קיו: 248497636 תודה הדר :)

כוכית

New member
תודה רבה :)! מישו יכול להעלות שוב?

יא חח תודה רבה!! מישו יכול בקשה להעלות תרשימה?

כן=] הינה:

Walk Away Miss Independent I Hate Myself for Losing You Low What's Up Lonely The Trouble with Love Is Addicted Because of You I'm Moving On Why Gone You Found Me Where is Your Heart Come Here Behind These Hazel Eyes Beautiful Disaster Hear Me Since U Been Gone BreakawayWalk Away Miss Independent I Hate Myself for Losing You Low What's Up Lonely The Trouble with Love Is Addicted Because of You I'm Moving On Why Gone You Found Me Where is Your Heart Come Here Behind These Hazel Eyes Beautiful Disaster Hear Me Since U Been Gone Breakaway

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

|סוגד|

tamargol

New member
אני מוכנה...

לקנות אחד או את שניהם אם לא יסתדר לך בסוף... אבל בהצלחה בכל אופן

mikmik000

New member
../images/Emo207.gif..

זה נכון שהקדימו את ההופעה של ה27 ל25? חברה שלי, שדרכה הזמנתי כרטיסים אמרה לי את זה ומכיוון שאין לי אורנג', אין לי איך לבדוק אם זה נכון [היא אמרה לי להתקשר ל*5050 אבל אי אפשר דרך טלפון רגיל..]. אם זה נכון, זה ממש ממש לא בסדר מצידם.. בדקתי עכשיו בלוח הרכבות והרכבת הראשונה מגיעה לת"א ב9!!! איך אני יכולה להגיע מאשדוד לת"א במוצ"ש בשש וחצי?! זה באמת לא בסדר.. תכננתי מראש ל27 ובדקתי לפני שהזמנתי שיש רכבת שמתאימה לי בידיוק בשעה והכל, ועכשיו הם דוחים את זה שבוע לפני למוצ"ש?! אני לא מאמינה שאני עומדת לפספס את ההופעה שכבר שילמתי עליה והכל ואני ממש רוצה ללכת אליה, בגלל שטות כזו.. =\

14מתן

New member
כן שינו את התאריך

בכל הפירסומים כתוב שהשתנה היום גם התקשרו אלי מאורנג' להודיע לי

tamargol

New member
אם את רוצה...

אני יכולה לקנות ממך כרטיס אחד (או שתים) ואז גם אני אהנה וגם את תקבלי את הכסף שלך!!! :):):)

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifחח זה כל מה שאת מספרת!?

אלוהים תשמור אותך...
כית לראות את קלי קלארקסון
פגישה אישית1 את אמורה לצרוח משהו בסגנון הזה- "זכיתי בכרטיס VIP להופעה של קלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(וכו'...) אני לא מאמינה שאת הולכת לפגוש אותה! אלוהים אדירות, שמישהו יעזור לי!!! אני עוד שניה מתעלפת קליייייייייייייייייייייייייייייייי(וכו')" בכל מקרה, שיהיה לך המון כייף!
תעשי חיים, כי רק פעם אחת ייצא לך לפגוש את קלי קלארקסון! איי השלמות יוצאת לה מכל הגוף...

למעלה