עוד 6 ימים להופעה...

itayab1

New member
מפגש לפני ההופעה - האם יהיה? ובכל..

האם יהיה מפגש נוסף של הפורום לפני ההופעה? ובכל מקרה..מתי כל אחד כאן מתכוון להגיע להופעה??

henkeren

New member
החלפת כרטיסים

מישהו מעוניין להחליף תאריכים? יש לי שני כרטיסים ל 25 ואני מעוניינת ללכת להופעה של ה 26

כוכית

New member
שירים בהופעה

שלום.. אני לא בפורום הזה רק יש לי שאלה חשובה... אתם יודעים מאיזה דיסקים השירים שקלי תשיר בהופעה..?! רק מהשני או גם מהראשון? תודהה

shnitzi

New member
מעוניין לקנות כרטיס להופעות

אם מישו מוכר כרטיס לאיזושהי הופעה של קלי שלחו לי אי מייל [email protected] או איסיקיו 18000365 תודה!!

מוכרת כרטיסיםם../images/Emo202.gif

ליום ראשון ה26 למרץ מי שמעונין שיפנה אלי במסרים

זכיתי בכרטיס VIP

ישששששששששששששש היום התקשרו אליי בשעה 15:00 להודיע לי קיבלתי התקף לב קטן אבל היה שווה את זה זכיתי להפגש איתה ולהיות באחת ההופעות יששששששששששששששששששש

sad3

New member
קצת התייאשתי...

האמת היא שקצת התייאשתי בעניין חיפוש כרטיסים... כל כך רציתי ללכת להופעה הזאת. כנראה שאני לא אלך... אבל אני בכל מקרה מנסה את המזל שלי שנותר... אז אם מישהו מוכר כרטיסים במחיר שפוי!! שיפנה אלי באחר מהאמצעים האלו או במסרים פה. איסי:8222132 אימייל: [email protected]

A Hilit

New member
נצל"ש זכיתי בכרטיס דרך מעריב לנוער

התקשרה עכשיו איזה מישי ואמרה לי ונתנה לי את הפרטים.. זה גם כרטיס VIP משמע אני הולכת לראות אותה מאחורי הקלעים יאיי!!! זה עשה לי את היום..

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo207.gif

הממ. מישהו יודע איך לראות את WALK AWAY דרך המחשב? לא משנה כמה MTV דלוק, הקליפ לא משתדר כשאני רואה

daphnef

New member
היי ברוכה הבאה

אני דפני בת 12 וחצי מחיפה. היה פה פעם את הרשימה של השירים אבל שכחתי אותה.. באמת, מה השירים. אני רוצה ללמוד בע"פ את כולם =) ודרך אגב יש מצב שאני שולחת לאימייל עדיין את מה שאני רוצה לכתוב לקלי? [המכתב לא מעוצב]

edenpk

New member
לזאת שמוכרת כרטיסים ל26

אני מעוניין לקנות ממך את הכרטיסים שפנפנת לילה אז אני ידבר איתך דרך הicq המספר שלי: 196145867 או לדואר אלקטרוני:[email protected] בתודה מראש עדן קיפלאוי

14מתן

New member
ימח שמכם ../images/Emo10.gif

לא קיבלת זוגי במקרה נכון ? כי אם כן אני פנוי

למעלה