עוד 5 ימים סילבסטר!

J To The Lo

New member
לא, אבל...

עדיף שהם יתחתנו,כי ככל שהם יתחתנו יותר מהר אז ככה הם יתגרשו יותר מהר(כמו עם כריס)..

JLO freak

New member
אצלנו דווקא יהיה נחמד!

אני גר ברמת-אפעל זה בדיוק באמצע 10 דקות לכל מקום: ת"א,הרצליה,רמת השרון. אז מה אני עושה בסילבסטר? אני יהיה אם ידידה טובה(מאוד) כנראה בבית בערב אינטימי ואם לא את זה אז משהו קרוב לים....תאחלו בהצלחה!

פיית

New member
אני לצערי

ה"דייטי" שלי יכול ב-31 לבוא אליי אז אני כנראה כמו כל שנה היה בבית הקט שלי ולא יעשה כולם חוץ מלהתקשר לחברה שלי ולאחל לה בזל טוב (היא נולדה ב-31 ) ולגיסתי (אישתו של אח שלי) היא נולדה ב-1 לינואר......

J To The Lo

New member
אף אחד כאן לא בלחץ?

הלו!!!??? אתם יודעים באיזה לחץ אני לקראת הסילבסטר? יש עוד שלושה ימים!עוד שלושה ימים בדיוק!!!! ודרך אגב- JLO Freak-זוכר שהיינו בעזריאלי וראיתי מגף אדום בוהק כזה,ואמרת שהוא מזעזע?אז קניתי אותו, והוא כזה פצצתי,למרות שסופר כואב ללכת איתו,והרגל שלי עם פלסטרים, אני משוגעת על המגף.. אין לכם מושג באיזה מצב של קניות אני עכשיו,הרי כל הרעיון של הסילבסטר הוא לדפוק את ההופעה הכי פ-צ-צ-ת-י-ת שיש,קיצר נשארו 3 ימים והם מתחלקים ל-מחר סיבוב על החצאיות מיני(אני מטורפת על חצאיות מיני),שני-השלמת הקולקצית מגפיים שלי(יש לי בכלל הצבעים האפשריים)ויום שלישי השלמת המראה(פן,ציפורניים תכשיטים ושות´) ככה שאני הולכת להבריז בית ספר ב3 ימים הקרובים.. בראסמי..רק אני בלחץ?!

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gifתני לי לחשוב../images/Emo41.gif

לא יודעת.. כאילו אצלי זה פחות לחץ.. יהיה מה שיהיה.. im free willing אבל תהני ...

למעלה