עוד 5 ימים סילבסטר!

J To The Lo

New member
עוד 5 ימים סילבסטר!

לאן אתם יוצאים? מי יוצא עם מי? והכי חשוב- אם מי אתם הולכים להתנשק? אהה.. ומי החנג´ים שנשארים בבית..?

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gifאין לאן לצאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תל אביב היא עיר נורא יבשה
!
!
!|

על מה אתה מדבר..........

בוא לבית שמש אחרי שעה בקניון העלוב והיחיד שיש לנו ואתה מתייבש ד"א בית שמש זה ליד ירושלים

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gifשיעול*אני בת*שיעול../images/Emo41.gif

תמיד אומרים לי: את גרה בת"א אין דבר כזה אין לאן לצאת הבעיה היא שכבר חרשתי על ת"א .. ומשעמם פה תחת אולי יש איזה מסיבה נחמדה איפשהו פעם ב.. אבל זה נדיר

אור P

New member
אתם צוחקים עלי??

אתם לא מכירים את אריאל. תקלטו - אין כאן אף מקום לצאת אליו!!

חחח חמודים שלי..אתם לא משתווים אליי

לי הכי משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גרה בקיבוץ נידח בצפון! (בית השיטה אימפריה!!!!!!! ויש לנו מלפפונים חמוצים הכי טעימים בעולם) ולי ממש אין לאן לצאת! כל המסיבות באיזור בכלל לא לגיל שלי רק י´ב ומלעלה......... ולאן אני הולכת בסוף.... למסיבה שארגנו ילדים מהקיבוץ לכיתות ז´-ט´ במיקלט דיסקואים שלנו.. שתבינו...... אבל לפחות אהיה לי פיצוי, וביום שישי באותו שבוע יהיה מסיבה אצלנו בפאב בקיבוץ (מסיבת אפטר סיבסטר) והיא תהיייייייה מעווולה!

J To The Lo

New member
את גרה בבית השיטה?

ראסמי?שנה שעברה הייתי שם בבתי הארחה,אבל היה אסור להתקרב למקום שהאנשים גרים(וראסמי טעים המלפפונים שלכם) בקשר לת"א- תלוי לאן את יוצאת, הייתי שנה שעברה בסילבסטר בטי אל וי והיה ממש פצצות,גם לא עושים סלקציה רצינית לבנות ורוב השכבה שלי היתה.. לאיזה מקומות את יוצאת שאת חושבת שת"א היא עיר יבשה? כל אלה שגרים רחוק..אתם לא מתכוונים לעשות כלום?

this is me then

New member
לי הכי כיף!

אני יהיה בניו-יורק, אני מבקר את המשפחה שלי! אני טס ביום ראשון. והכי כיף, אני מפסיד בית ספר שבועיים!

אור P

New member
שיהיה בכיף ../images/Emo13.gif

שיהיה לך סבבה ואל תשכח לחזור אלינו...

this is me then

New member
תודה.

אולי אני יצליח לעדכן את האתר שם, אני אשתדל מאוד, כי בעיקרון זה אפשרי!

אור P

New member
זה יהיה גדול...

אבל בעקרון אתה יכול לקחת חופש אם זה לא להרבה זמן

וואלה?!?!?!!?!?

חחחחחחחחחחחחחחח, מה זה לא הסכימו לכם להתקרב??? חחחח, בטח האחראית הטיפשה הזאתי לא הסכימה.... עכשיו איפה שהבית ארחה יש שם ת´פנימייה "בית לילד" המעצבנים האלה גם כן...... המלפופנים שלנו הכי טובים, נכון נכון

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gifהמממממ..../images/Emo41.gif

הייתי בערך בכל המועדונים.. אלף מליון פעם..(טי אל וי, ויש איזה מועדון חדש שגם עליו חרשתי כבר,ומה לא? ). חרשתי על פאב גייז(איזה בנים חתיכים!!!!
),הסנטר, פארק הירקון (יכול להיות די רומנטי שם אם יוצאים עם בן/ת זוג), חרשתי על עזריאלי, איילון, (הקניון - לא הכביש לא לדאוג) .. ונורא משעמם פה!!! טוב אני נוסעת לבית השיטה
מלפפונים זה טוב
(המממממ...) למישהו יש רעיונות

אור P

New member
יפה...

ג´ניפר ובן - זה לא כ"כ בטוח לאור השמועה האחרונה... אה?

למעלה