עוד 5 דקות...

popkoren

New member
פרק מדהים../images/Emo99.gif

הקטעים של ברוק ולוקאס היו ממש ממש ממש יפים! רק חבל שהיא גילתה את הדברים של לוק ופייטון
ודן מניאק בטירוףףף, מסכנים ניית' והיילי..! יואו אני במתחחח לפרקים הבאים, למרות שקראתי כמה ספוילרים, הולך להיות מדהים לפי דעתי.

שושולי

New member
למה ברוק בכתה??

אני לא מבינה למה ברוק בכתה כשהיא מצאה את הדברים של לוק ופייטון... זה היו סתם דברים ישנים שלוק שמר למזכרת... אפילו פייטון אמרה לה בעצמה שהפעם היא לא תנשק אותו....

mirymoo

New member
היא בכתה כי..

היא חשבה שאוליי הוא שומר את הדברים האלה כי עדיין יש לו רגשות כלפיי פייטון. אבל אנחנו יודעים משהו שהיא לא יודעת.... ואנחנו יודעים שהוא אוהב אותה!

mirymoo

New member
הוא מראה את זה...

אוליי לא מראה את זה לה. למה הוא לא מראה את זה לה????תשאלי אותו
.

2ofir

New member
../images/Emo15.gif היה פרק ממש טוב

באמת חיכיתי לו כל השבוע...

O a s i s 3

New member
פרק ממש יפה ../images/Emo9.gif

הקטעים של ברוקאס (ברוק + לוקאס
...) ממש יפים והם כאלה חמודים יחד. ברוק בהחלט השתנתה. ואני לא מאמינה שניית'ן חתם על המסמך. או שזה לא היה הוא? או שזה כן? לא משנה - הוא והיילי צריכים להיות ביחד!!! ונמאס לי מפייטון - כל דבר שסוף-סוף הולך טוב : היא נתקעת באמצע! גאדאמט, לא סובלת אותה... =/ אה, וזאת אדוה (א ד 1 1 נ ת) פשוט החלפתי כינוי

popkoren

New member
חח אדווה

תחדשי על הכינוי
ואהבתי את הצירופי מילים שלך, גאדמאט, וברוקאס- (שנשמע כמו בורקס) ו"מושפע" מכל ה- בניפר, בראנג'לינה וכו'...
נייס! קבלי ח"ח

yasminale

New member
חחחחחחחחחח יש המון שילובים כאלה

בסדרה לפחות
חוץ ממש שאדווה כתבה, אל תשכחו את.. ניילי, גיי'טון (ג'ייק ופייטון), ו... הזו?!

O a s i s 3

New member
חח גם ג'ייטון חשבתי עליו

וניילי כבר ידוע
נו ויש גם את מריאן (מריסה+ריאן.. האוסי), סת'אר (סת'+סאמר.. האוסי), ואת קנדי (קירסטן+סנדי.. האוסי...)
ויש איזה שילוב מוזר של דב+דן = דבן
(שעליתי על זה אתמול בלילה. קרית' (קרן+קית'
) ועוד..

למעלה