עוד 5 דקות...

love ma more

New member
עוד 5 דקות...

מתחיל הפרק שכולם מחכים לראות כבר שבוע
תגיבו אחר כך מה דעתכם עליו!:)

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהפרק היה ממש יפה,

אבל דיי! זה כל-כך דורש שלוק וסופיה כבר יהיו ביחד
.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאופס, התכוונתי

ברוק, לא סופיה
.

פרק מהמם

הקטעים של ברוק-לוקאס היו ממש יפים [פאקינג תתנשקו כבר!!1111
] דן כזה מניאק. מסכנה היילי
ויש כמה דברים שלא הבנתי כנראה כי לא ראיתי את תחילת העונה אז אם מישו יסביר לי אני אשמח >< ממ קודם כל למה ג'ייק בכלא? ומה קרה להורים של פייטון? אמא שלה נהרגה בתאונה או משהו?

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifג'ייק בכלא

כי הוא לא רצה למסור את ג'ני - הילדה שלו לאמא שלה. ואמא של פייטון מתה בתאונת דרכים, אבא של בעבודה כל הזמן. [נגיד הוא נוסע לאנשהו לשלושה חודשים וכאלו.]

Avia 16

New member
אבל....

אבל למה גייק היה צריך למסור את הילדה שלו לאמא שלה? היא היתה אצלו כל השנים!

mirymoo

New member
כי...

בבית המשפט אומרים : שגם לאמא מגיע להיות עם הבת שלה... מה שבבית המשפט לא יודעים שהאמא היא ______(בואו נהיה נחמדים ונצנזר את זה).

liat3880

New member
בתור אחת שראת מהתחלה של 2 העונות

אז כך ההורים של פיטון אבא שלה מסתובב בעולם מהעבודה שלו ואמא שלה נהרגה בתאונת דרכים אבל לא ראו את זה בכלל בשני העונות אלה רק סיפרו את זה וזהו

mirymoo

New member
פרק טוב...

לדעתי נייתן עושה את מה שהו לא רצה לעשות...הוא מקבל החלטות לא נכונות בדיוק כמו דן!...ודן הוא זה שגורם לו לעשות את זה. עד שהיילי סוף סוף הבינה מה היא עשתה...דן מביא לה את מסמכי הגירושים(לפי משהבנתי הם מזוייפים).....אני שונאת את הדן הזה!. הקטע האחרון של לוק וברוק היה ממש עצוב.

linorהאחת

New member
פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל מסכנה ברוק...
ודן הזה אוף איתו מעצבן נורא
!!!

liat3880

New member
הדן הזה

הוא גורם לכולם צרות אני לא מבינה למה הוא היה צריך להתערב ומה קרה לו שהוא פתאום בצד של אבא שלו????? ראיתם את התגובה של לוקס שהוא שמע שהוא חוזר הביתה????

TmAc

New member
כן פרק נחמד ביותר... עוד כמה

פרקים ניגמרת העונה ?

love ma more

New member
פרק חמוד..

אבל מעצבן מה זה????? שום דבר לא מסתדר לא אחד מהם מה נהיה!? דן מניאק!לוקס דפוק!היילי מגיע לך!נייטן אידיוט! אני אוהבת אתכם!!!!!!
יהיה בסדר חחח

מממ..פרק ממש יפה..

יש לי שאלה, משהו שאני לא כ"כ בטוחה בו.. המסמכים שדן הראה להיילי..נייתן באמת חתם עליהם או שדן חתם במקומו?

einat6

New member
../images/Emo99.gif פרק יפהה ..

גדדדד שלוקאס וברוק יהיו ביחד כברר!!.. זה כל כך דורששש... הם כמעט התנשקו היום... בטריק.. !! וואי ועכשיו ... עד שברוק רצתה באמת להיות עם לוקאס היא הייתה צריכה לראות את הקופסא הזאתי .. עם הדברים של לוקאס ופייטון.. אווף
ודן הזה ממש ממש מניאק!!.. אני אעיף לו אגרטל על הראש...[זהירות דן!!]
ומה נסגר עם נייתן.... בהתחלה הוא אומר ללוק שזה טוב שהוא מנסה להפגוע בדן.. ואחריי 10 דקות הוא אומר לו לרדת מזה... אבל לוק!!.. -->כל הכבוד לך! תמשיך עם זה.. כדי דן יקבל מה שמגיע לווו
טווב בקיצרר... פרק יפההה.. אווף נישאר רק שני פרקים.... --> מסתיים עוד שבועיים ... לצערי הרב!!.. =[

mirymoo

New member
חחח הוא לא בדיוק משנה את דעתו

...אחרי 10 דקות(הכוונה לנייתן) אוליי זה 10 דקות בטלויזיה

למעלה