עוד 48 יום ל- Slow

לימבו

New member
היום באחד העיתונים בבריטניה

קאתי דניס הודתה שהיא כתבה את השיר Sweet Dreams My LA- Ex במקור לאלבום החדש של קיילי. קיילי סרבה להקליטו ואז רייצ'ל סטיבנס קיבלה אותו. מחר השיר צפוי להכנס למצעד הבריטי- מעניין לאן. מכיוון שהשיר פופי לחלוטין- אני ממשיך לחשוש מהקו הכבד של האלבום הבא...

p i n g o

New member
אני לא חושב שקיילי גם הייתה צריכה

להסכים להקליט אותו רק מפני שזה להיט של קאתי דניס. כבר הספיק לנו Fever אחד, אנחנו רוצים לראות משהו קצת יותר רציני, אפילו אם זה אומר שלא יהיה הצלחה היסטרית כמו Fever.
זאת דעתי בכול מקרה...

Salem

New member
קיילי בהייד פארק../images/Emo35.gif

ידידה שלי טסה לטיול בלונדון. והיא התקשרה אליי לפני חצי שעה מהייד פארק - קיילי מופיעה שם. היא אמרה שיש סדרה של הופעות של כמה אמנים... וקיילי הופיעה... מישהו יודע מי מו מה

Salem

New member
../images/Emo65.gifקניתי את....../images/Emo77.gif

Kylie Minogue 94 הגירסה החדשה עם הדיסק הנוסף
7 פאונד

אפרת ר

New member
ואני קניתי מאוסטרליה את...

ה94 וה 98 החדש כל אחד בעשרים דולר אוסטרלי ... עם המשלוח זה 48 דולר אוסטרלי... לדעתי מציאה...יוצא ב 19 לחודש.

tatababa

New member
שזה איזה עשרים וחמש דולר אמריקאי...

שזה נגיד יוצא 110 שקל... מאיפה קנית? whammo?

p i n g o

New member
תמונות מזעזעות של קיילי ואוליביה

הנה תמונה משבועות אוסטרלי שנקרא "New Idea", שיצא לאור אתמול (ביום שבת). בתמונה הראשונה אפשר לראות את קיילי עם אוליביה, כשהיא מחזיקה סיגריה ביד!!!! זה אומר שקיילי בטוח מעשנת, כנראה, כי זאת לא נראית לי תמונה מתוכננת..... לעזאזל איתה... עכשיו יש לי סיבה לא להעריץ אותה יותר...

p i n g o

New member
תמונה שניה + מה שכתוב בכתבה

בכתבה כתוב בקיצור שאוליביה, לאחר שיחה מלב אל לב עם אימו, שכר יאכטה ב-35 אלף דולר (אוסטרלי) כדי לתת לקיילי טבעת בשווי 55 אלף דולר ולהציע לה להתחתן איתו. קיילי הסכימה מיד להצעה שלו. כמו כן נכתב בכתבה שאוליביה ניסה לפלרטט עם אנג'לינה ג'ולי, אך זאת העדיפה לקחת אותו למשחק בייסבול של בנה ואמרה לו שהיא לא מעוניינת בו אם הוא לא רציני, וביקשה שהוא יביט לה בעיניים ויגיד לה שהוא גמר עם קיילי, והוא כמובן לא עשה זאת. אני כבר לא יודע למה להאמין... התמונה השניה

p i n g o

New member
והנה הציטוט המדוייק

כמו שהוא מופיע בעיתון, של מה שכביכול אנג'לינה אמרה:
'She asked him flat-out whether he was in love with Kylie. But he couldn't look her in the eye, never mind give a straight answer.'​

אז זה נכון! הוא באמת ניסה!

אבל הוא אוהב את קיילי....... אני לא מבינה אם הוא אוהב אותה למה היא פלירטט עם אנג'י? קיילי צריכה לדבר איתו שיחה עמוקה ולהסביר לו-שאם הוא לא רציני שילך זה ממש לא בסדר! למה כולה גברים של קיילי לא היו רציניים כלפיה? היא מעולם לא התחתנה@ הינא בת 35 והיא עוד לא התחתנה זה רק מראה כמה קיילי הגונה יש מיליון כוכבים בהוליווד ובעולם הבידור שהתחתנו מספר פעמים והתרגשו אחרי שנה שנתיים 8 חודשיים \חודשיים\חודש(!!!!) היא חיכתה כמה שצריך ואז ראתה אם הבחור בשבילה או לא....

p i n g o

New member
אני לא חושב שהבנת נכון ../images/Emo13.gif

כתוב שם שאנג'לינה שאלה אותו אם הוא אוהב את קיילי, והוא לא יכול היה לתת לה תשובה על זה... נשמע קצת מדאיג, אם זה נכון.

זה אומר שהוא לא אוהב אותה...לא?

אוף חשבתי שסוףסוף יהיו נאמנים לקיילי
אבל הוא לא אדיוט כמו ג'ייימס הוא לא ישפיל אותה בטקסים ולא יקרא לה זונה...

adamkylie

New member
נו, זה דבר ידוע שקיילי מעשנת...

אגב שנה שעברה היא נבחרה לאישה המעשנת הסקסית ביותר, ואז גם לאישה הסקסית ביותר עם משקפיים.........

p i n g o

New member
משקפיים אני עוד יכול לסבול

בעצם זה בכלל לא מפריע לי (מה גם שבדרך כלל היא עם עדשות). אבל לעשן??? למה להיות כזאת מטומטמת?? איזה פיגור..... אוףףף!!!!

adamkylie

New member
הי הי הי... דניאל אתה פה תוקף שני

דברים שיש לי. .. אמנם מספר נמוך ואני כמעט אף פעם לא איתם (למרות שהם ממש מתאימים לי.... הם גם עלו מש המון- של ארמני....:) ) ובקשר לעישון אל תפסול דברים לפני שאתה מנסה אותם....

p i n g o

New member
אין לי בעיה עם משקפיים...

ובקשר לסיגריות - מאיפה לך שלא ניסיתי...

למעלה