אם קיילי מעשנת.הרבה אנשים מסביבנו מעשנים-אני נהגתי לעשן, היום כבר אני בשלבי גמילה....זה אולי הרגל לא טוב, אבל קיילי אנושית בדיוק כמו כל אחד מאיתנו, וזה לא גורם לי לאהוב אותה פחות... WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER
שהיא זמרת. היא לא יכולה להרשות לעצמה להרוס ככה את מיתרי הקול.. לעומת זאת - זה לא סיגריה. זה כנראה פתק מגולגל או משהו, כי זה כאילו מכוון לכף היד שלה - ועם כל הכבוד, קיילי לא ממש אחת שאוהבת לשרוף את עצמה..
זה לא משנה אם זה פתק או לא קיילי מעשנת או לפחות עישנה עד לפני שנה ומשהו (מאז פשוט לא שמעתי על זה כלום)... ואם כבר דברים שהוריסית את הגוף קיילי התודתה שהיא נסתה אקסטות וכו'...
וכמו שרן אמר, אני לא מבין איך זמרת יכולה להרשות לעצמה לעשן. בכול מקרה אני מקווה שקיילי היא חכמה מספיק בשביל לא לעשות את השטות הזאת גם בגלל אינספור סיבות אחרות. כמו שהיא שומרת על משטר דיאטה קפדני ומתאמנת בשביעות ככה גם שלא תעשן. זה חלק מהחבילה.
קיילי בעצמה אמרה שהיא מזה לא מקפידה על דיאטה וכו' בגלל שהיא מוציאה הרבה אנרגיה גם בלי קשר וגם היא לא אכלנית גדולה.. קיילי גם התנסתה בסמים וסיגריות בשנות החיפוש המוקדמות שלה - סוף PWL וחלק מתקופת דקונסטראקשן. ככה או ככה - זה לא שהיא הייתה איזה מכורה ג'אנקי כזאתי אלא *התנסתה* ומן הסתם היום לא לוקחת חלק בזה (נאמר ע"י קיילי). לגבי התמונות עם הסיגריות בפה - יש גם את סדרת התמונות שהובאה פה תמונה אחת מתוכה וגם העטיפה של Finer Feelings. כמובן בשני המקרים הכל היה סתם לפוזה ולא משהו רציני.. יש גם את הצילומים אחרי הפרישה מ PWL שמפורסמים בזכות הכלב שמככב עם קיילי בתמונה חחחח..
היא לא איזה זמרת רוק שצורחת על הבמה אלא זמרת פופ שצריכה לדייק על הבמה.. תסתכל מה קרה לויטני יוסטון עם הסיגריות והסמים : מאחת הזמרות בעלות הקול הכי טוב בעולם הפכה לאחת הבדיחות הכי גדולות בעולם... היא לא מסוגלת לשיר שיר בגרוש!
מה?!!?!?!? היא מעשנת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
צצצ.....ירדה לי ההערכה כלפייה אני לא מאמינה! זה לא ייתכן שקיילי-קיילי ההגונה החמודה והתמימה שלנו תעשן!!!!! יש לה תדמית סקסית וןלא תמימה אבל זו רק תדמית-אני ממש לא מאמינה עליה2 ראינו כמה תמונות שלה מעשנת אבל הם היו תמונות של דוגמנות וכו' -סתם בשביל הקטע(ככה לפחות אני חשבתי) אני פשוט לא מאמינה עליה.......אוי קיילי שלנו
כן... התמונה ההיא זה משהו אחר אבל דיברתי על תמונות הפפרצי-זה נראה נוראאאא אמיתי.... ד''א אני מנסה לכתוב ברור יותר חחח וכמו שאמרתי לך יש לי קצת צננת חחחח
ה47 או 48 לא זוכרת.... אני חולה כבר מיום שישי אבל אני מתחילה להבריא תמיד שאני חולה אני שרה את"fever"(שיר ממש מתוק אבל היא בקושי משתמשת בקול שלה שם והכול מחשב!) כמובן ששזו קדחת אמיתית ולא קדחת האהבה...חחח