עוד 2 ימים יש לי יום הולדת...

J To The Lo

New member
נכון..

כמו כל המכוערות האלה שקיעקעו היי פייב ונטליה אוריירו, דברים משתנים, אם אתה מעריץ מישהו היום זה לא אומר שתעריץ אותו בעוד יומיים, אני רוצה לעשות צ´יטה מאחורי הכתף, אבל יקח עוד הרבה הרבה זמן עד שאני אקבל אומץ, מה גם שאני מפחדת שימאס לי ממנו, ואז אין ממש דרך להוציא אותו(אפשר ניתוח אבל זה כאבים איומים),לכן אפשר קעקועים זמניים, כמו שמנדי הציעה, נשמע לי רעיון טוב.

וואי מגניב!!

אחותי, תעשי צ´יטה, זה פיצוץ של קעקוע!! אני בעד אמיתי, אבל אם את לא רוצה אז זמני זה בהחלט רעיון טוב...

mandy

New member
הקטע הוא...

שאמרו לי שקעקועים זמניים נשארים כמה חודשים בסדר ויש איזה חודש שהם מתחילים לדהות/להתקלף/לא נשארים כמו שצריך אז רציתי לדעת אם אתם מכירים מישהו שעשה קעקוע זמני או אם שמעתם איפשהו שזה דווקא שווה?...

את מתכוונת אליי?

אם כן, זה קצת קשה כי אין לי את התמונות שלהם

אממממממ, אור חומד

אני רואה שאתה מתלבט איזה קעקוע לעשות.... אז חומד, יש המון תארים לקעקועים ברשת יש גם ישראלי אחד או שניים...כנס אלייהם ויש שם מאגרים גדולים של תמונות של כל מני אמנים שמציירים קעקועים (כנראה שציור קעקועים זה אומנות...) ותאסוף לך כמה תמונות של קעקועים שיפים בעיינייך ואולי תמצא מה שאתה רוצה או לכיוון מה שאתה אוהב ומוצא חן בעינייך...., ובעיניי הכי יפה זה דולפינים נמרים דרקונים פאנטסיה( חדי קרן פיות שדונים) ולבבות וורדים שטן רשע כזה עם חיוך שובב ופרפרים, אני מצאתי כצמה תמונות יפייפיות באינטרנט, כדאי לך לחפש.... ואני ממליצה לך בחום לעשות נמר, זה מקסים נמרים חיה יפייפיה! וגם זאב זה יפה ויעני רואים אותו מילל לירח..( אתה קולט ת´תמונה???) ומי שחושש מלעשות קעקוע אמיתי תמיד כדאי להתחיל עם זמניים, רק כשאני עשיתי אחד מקסים מחינה באילת זה ירד אחרי שבוע.... והמקום הכי יפה לעשות קעקוע זה: בכתף ברגל בגב התחתון ולבנות במחשוף של הציצי כמו איב עם הרגליי נמר עלך כל שד( מי שמכיר...)

Sharonnn

New member
תעשה קעקוע של עיט!!!!!!!!

זה דומה לנשר, רק יותר יפה! הייתי אמורה לעשות לפני שנה, אבל לא הייתי סגורה על עצמי, אז אני מחכה עם זה! בכל אופן, עיט בצבעים חום-אדום, סוף הדרך!!!:)

חחח אורק´ה

קוראים לי מורן.......... "יפה שלי" ככה אני קוראת לחברות שלי אתה יכול להסתכל ב"חותמת" שלי....למטה ועשית אחלה בחירה נמר זה מקסים חיה מדהימה אין עלייה! אבל תעשה שחור לבן, ציבעוני זה אהיה ססגוני מדי וזה לא מתאים לבנים

למעלה