עוד תומך בהפרדה!

עוד תומך בהפרדה!

וברור כי המתנגדים הם מיעוט קטן שכופה את דעתו על רוב העם! ראו קישור!

*pank

New member
ללכבוש את ההר, נכנסתי לקישור!

ואולי הגיע הזמן לשאול את השאלה הזו בפה מלא! האם המתנחלים במידה ויפונו ע``י החלטת רוב, יתפנו מרצון, או שילחמו בחיילים שלנו תוך שפיכות דמים? זוהי אך ורק שאלה, ולא לי התשובה. אני קצרת רוח, לראות אותם מתפנים. בסופו של דבר רק ימים יגידו מי צודק!

אריסטו

New member
תתעשתו-אתם מתחילים להיות כמו

כלב וקרציה, כדי להביא לאחדות בעם צריך לפנות את מחבלי השמאל ואת מחוללי אוסלו.

חלקם הגדול יתפנה מרצון...*pank !

ובשמחה על שנפטרו מעול הקיצוניים! מיעוט קטן יהיה בעייתי ובו תתפל הממשלה!

sanlee

New member
מר פרס תתעורר! ללא הפרדה לא יהיה

קץ לסיכסוך והתנגדותך מוזרה בלשון המעטה. הצעתי להפרדה עלתה בפורום לפני כחודשיים במתכונת ברורה להחזיק במרב השטח על מנת שכאשר הפלסטינאים יאותו להכנס להסדר קבע ישאר על מה להתפשר.הדבר שמפחיד את הפלסטינאים יותר מכל היא הפריסה מחדש וזאת על כולם להבין . זה ישמוט מערפת את הלגיטימציה הבין לאומית להתקפה כאשר העולם לא יתמוך בו.

sanlee

New member
לכבוש . ומה עם המציאות?

שלום זה יפה , על חשבון מי? ילדים שרוצים לבלות? משפחות שהולכות לקניון?

הרי כבר הסכמנו......!

שאני ואתה מסכמים על הפרדה חד-צדדית, עם פינוי של 2-3 התנחלויות מבודדות - וזאת מכיוון שברור לשנינו כי השלום רחוק. אין לי כל ספק שאם תוכנית כזו תבוצע היא תזכה לתמיכה סוחפת של העם ותמנע הרבה פיגועים!

resh0

New member
אבל זה יגרור גם פינוי של פלשתינים!!

את פלשתינאי-ישראל!!! הרי בהפרדה אנו מעוניינים... ``הפרדה פיזית! אנחנו פה, הם שם``... פיזית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יהודים/ישראלים לכאן, ערבים/פלשתינים לשם. וזה כולל את פלשתינאי ישראל. כלומר: אין לנו ביעה עם המוסריות שבתהליך ה``פינוי``, אלא יש לנו מחלוקת אך ורק על תוואי גבול ההפרדה.

resh0

New member
ופינויין של התנחלויות עומד...

תתחיל להבין! הפינוי חייב להיות דו-צדדי, רצוי בהסכמה. אם לא, לא תהיה הפרדה!!! אם לא תהיה הפרדה, לא יהיה שלום... שנינו מסכימים על כך.

פינוי התנחבלויות......resh0 !

וקו גבול בלתי חדיר אינו קשור לפלסטינים - זהו אינטרס של הישראל שלא מוכנים להתפצץ סתם, מתי תבין זאת?

*pank

New member
ללכבוש את ההר!

אני כל-כך מקווה שהעם שלנו יבין את חשיבות הפינוי, ולא ימשוך את זה יותר כי בנתיים אנחנו חיים מפיגוע לפיגוע וכבר אי אפשר להמשיך ככה יותר. נורא להגיד את זה! אבל היה צריך להיות לי ילד בן שבע היום. ואם הוא היה חי, אני לא הייתי ישנה אף לילה.

אם המצב ימשך.....*pank !

אין לי ספק שהעם ישמיע את קולו בעניין הזה, כי כל אחד מבין את התועלת שהוא יביא!

*pank

New member
מדוע נראה לי! שבטרם העם ישמיע

את קולו הוא יספוג עוד כמה מהלומות כבדות (אמן ואמן! שאני טועה) איזו מדינה מביאה את האזרחים למצב כזה? בחוסר המעש וההחלטיות שלה. במצב שבו אנחנו נמצאים היום, אני שמחה שהילד שלי לא חי ושלא אצטרך לאבד אותו בפיצוץ נוראי או במלחמה אימתנית. האם זה מצב נורמלי שאני כבר מתחילה לראות ברכה במוות של הילד שלי החיים פה מובילים לחוסר שפיות המונית. זה מה שאני מנסה לומר, מישהו פה בפורם מבין שזה שאין פתרון כולל לא מצדיק התעלמות מפתרון חלקי? אנחנו חייבים לפנות ולסגור את הגבולות שלנו. האם אנחנו לא אמורים לעשות כל דבר אפשרי על מנת להגן על אזרחים חפים מפשע? אז שידחפו המתנחלים את האידיאלים שלהם.. ויתפנו.

לא לחינם נאמר עלינו....*pank !

``עם קשה עורף`` לוקח לנו זמן להבין! ונראה לי שלא יקח הרבה זמן והממשלה תאלץ לסגור את הגבול!

*pank

New member
אמן ואמן ועוד פעם אמן!

ורק שבין לבין לא יהיו עוד כמה פיגועים, שההגיון יהיה הזרז.

למעלה