עוד תאונה

נגה. פ

New member
עוד תאונה../images/Emo10.gif

לפני שעה וחצי בערך היתה עוד תאונה בסטי"ל וצולל נוסף נהרג...

mto

New member
חבל רק שאין שום פרטים בכתבה

לימשהו יש עוד פרטים מענייןמאוד כי רשום שהוא נפצע קשה וצינו בפורום שהוא מת יש למישהו מידע יותר מעודכן מלא ומפורט ??

idan207

New member
פרטים...

הפרטים לא וודאיים, הם על פי מידע שניתן בפורום אילת (נערי החוף אילת), ואני אישית עוד לא ראיתי אישור לכך בתקשורת. האדם הוא ניצול מהפיגוע בסי פוד בתל אביב. הוא בן 24.

פרטים (כאן הקרפיון)

אני באילת, והנה מה שאני יודע על זה: שלושה צוללנים יצאו לצלילה בסטי"ל. הזרם סחף אותם דרומה (כנראה), ובשלב מסוים, דרומית לסטי"ל (פחות או יותר) אחד מהם שקע ונעלם. החברים הזעיקו עזרה, וצוות של מרינה דיוורס היה הקרוב ביותר והראשון להתארגן על סירה ולצאת. הם בצעו סריקה, ומצאו את הצוללן ללא הכרה על הקרקעית. בוצע נוהל הנצלה, הצוללן הועלה לפני המים (תוך כדי דימום מהפה, לפי מה שהבנתי), והועמס על הסירה. בוצעה החייאה, כולל במשך כ30 דקות ע"י צוות של טיפול נמרץ שהגיע למקום, ללא הועיל. הציוד נאסף. לפי מקורותי, הציוד הושכר מ"אקווה ליין". כל זה ארע היום, לערך בשעה 16:00. עד פה, הקרפיון, אילת.

mto

New member
הקרפיון מה שמצחיק

הפרוט שלך היה יותר טוב מכל הכתבה שהיתה במעריב

Gוקית

New member
אותי זה בכלל לא מצחיק....../images/Emo7.gif

גם אם יש אירוניה בדברים. לא משנה מה תוכן הכתבה ועד שנדע עוד פרטים ...זאת תאונה מזעזעת.. Gוקית

fmis15

New member
עוד פרטים

דבר ראשון אכן הציוד הושכר מאקווה ליין מדובר בשלושה או ארבעה צוללנים שאחד מהם הוא בהסמכתו מדריך צלילה (לא פעיל ולא הוביל אותם פשוט חבר שלהם).

קותי

New member
מכיון שהחילוץ נעשה ע"י צוות ממרינה

דייברס, אולי מישהו מהם יכול להוסיף פרטים? יהיה נחמד אם במקום להתעסק עם "... התכוונת אלי? ..." ועם "... אני יודע יותר טוב ממך ..." תתקבל תרומה של אינפורמציה משמעותית לפורום. אחרי הכל זאת אחת הסיבות העיקריות שהפורום קיים - להעביר אינפורמציה מאחד לשני. נ.ב. אין בהערה זו כדי לפגוע אפילו במעט בהערכה שאני רוחש לאלה שהשתתפו בחילוץ.

אני לא חושב שזה התפקיד שלהם

לא מכיר את הסיפור יותר ממה שפורסם כאן בפורום , מה שאני כן יודע האירוע היה קשה מאוד לצוות המחלץ ואין צורך להוסיף להם . אני אפילו לא מעיז להתקשר ולשאול . גם כאן מי שצריך לדווח על פרטי התאונה זו הרשות לצלילה שעובדת בשבילנו , אבל את הסיפור הזה אנחנו כבר מכירים . שלומי

קותי

New member
נו באמת, שלומי

בודאי שזה לא התפקיד שלהם. אף אחד לא טען שזה התפקיד שלהם. כל מה שאמרתי שאם כבר יש מישהו מהם שנמצא כאן לפעמים ויכול להביא מידע יהיה יפה מצידו אם יעשה זאת. לגבי זה שהאירוע היה קשה לצוות המחלץ, אין לי ספק, רק שאני לא חושב שאם אני מבקש פרטים במידת האפשר זה "להוסיף להם". לגבי קבלת פרטים מהרשות, כמו שאמרת.

הקרפיון

New member
טיקון טעות (קטנה)

מי שהוציא את הנפגע מהמים היה אסף, מ coral sea מרינה הגיע מיד אחרי, תוך שאסף היה עדיין עסוק בהוצאת הנפגע מהמים, והוציאות את הציוד. הקרפיון

michochi

New member
סיבת הטביעה

שמעתי מאנשי מרינה דייברס שחגורת המשקולות שלו היתה תפוסה על האוקטיפוס. לכן יתכן שהוא החל לטבוע שיחרר את חגורת המשקולת אך היא נתפסה על האוקטיפוס וזה מה שגרר אותו למטה. נ.ב לכל הצוללים - תצללו בזהירות ולפי הספר.

../images/Emo7.gif

כמה עצוב. עוד מוות מיותר, בימים עגומים כל כך. מקווה שנדע יותר פרטים ונדע גם להיזהר.

קותי

New member
לפי הדיווח המעודכן ממעריב

בלינק שלהלן הגיעה המשטרה למסקנה שאין מדובר ברשלנות של מועדון כלשהו. וזה משאיר אותנו עם עוד תאונה שהתחילה כנראה על פני המים והסתיימה בטביעה. פרטי האירוע עדיין נשמעים מוזרים גם בכתבה המעודכנת במעריב אבל יתכן שלא נדע אף פעם את האמת המוחלטת בנושא. אחרי הכל גם מי שאמור לחקור את האירוע תלוי בדיווח של הנוכחים במקום ודיווח תמיד יהיה סובייקטיבי במידה זו או אחרת. דבר אחד ברור לחלוטין מכל האינפורמציה שניתן להפיק מכל הדיווחים החלקיים המופיעים בתקשורת. אין בין התאונה הזו ובין הסטי"ל שום דבר. התאונה לא ארעה באתר הסטי"ל. היא ארעה בשלב השחיה על פני המים, מעל קרקעית עמוקה שהיתה יכולה להיות בכל אתר שהוא.

menimm

New member
על פי השעה בה אירעה התאונה..

נראה שהחברים הללו ירדו לצלילת לילה.. תקנו אותי אם אני טועה. וכאשר מחשיך, יוצאים להם בעלי החיים הליליים החוצה. האם ייתכן שהצולל נלחץ מנוכחות אחד מבעלי החיים הללו ? מישהו יודע אם לבש חליפה ארוכה / קצרה ?

למעלה