עוד שרשור....!

mercedesClsamg

New member
עוד שרשור....!

יאללה כול אחד יספר מה עשה השבוע הזה.. ומה התוכנית שלו להיות.... ואז למחר!! יאללה תשרשרו!

rinat l

New member
מה זאת אומרת

מה התוכניות שלו להיות?
מה עשיתי השבוע.. אפשר לומר שכמעט כלום חוץ מלשבת בארומה פעמיים וללמוד אנגלית ותנ"ך

mercedesClsamg

New member
אני מתחייל

ביום ראשון נסעתי מהבוקר להרצליה ואז לת"א ואחרך להרצליה פיתוח לארנה... יה סבבה אחלה הלכתי ממתי מקור וחזרתי חחח שני יום האחרון היה בבצפר לשנת ליומדים ה2006 סתם למדנו צחקנו וסגרנו תשנה היהכיף... שלישי התחלתי לארגן את עצמי לבמחנים ולמדתי למתמטיקה והלכתי לאימון בקאנטרי (עכו) ביום רביעי עשיתי המבחן המתמטיקה מרוב שפתרתי הכול במהירות לא שמתי לב מה רשמתי אז הטעיחות שלי טעיות הבל לקחתי 94 ציון טובב... ואז הלכתי לאימון בקאנטרי ושחתי קצת :p וביום חמישי לא היה בצפר בגלל המחנים למדתי למבחן העברית ובערב נסעתי לנצרת .... ואז היום עשיתי מבחן עברית ! לקח לי מלא זמן 3 שעות ... עד שפתרתי אותו נראה לי שאכשל :p ועכשיו אני פה ועוד קצת אני עף לאימון בקאנטרי ואז לחברים שלי שם :p ומחר אקשט הבית לחג המולד רוצים לעזור (A)?

mercedesClsamg

New member
WTF מה רשמתי !! טוב זה מתוך המהירות

כי אמא לשי כבר בחניון מחכה לי באוטו חחח.. שתחכה .. מ עשיתם השבוע הזה..... ! ומה התוכנית שלכם להים הלילה... ומה התוכנית למחר .... יאללה אני עף
בהביי

היום? וואללה עדיין לא יודע..

אולי ת"א אולי י-ם אולי אשאר בבית.. קשה לדעת חח שתהיה שבת שלום לכולנו בכל אופן!

למעלה