עוד שעה וחצי....

לב גדול

קודם כל מזל טוב ומי יתן ובשנה החדשה שלך תפרחי ותלבלבי ורוחות השמים יהיו לצידך העולם מקשיב לך תשתחררי מאבי ילדייך ותהיי מרוכזת בבן זוגי לחיים רק אהבה והרבה

just yael

New member
נשמה עתיקה, עם לב ענק...

להשתחרר...להתרכז...ורק אהבה... לא יכולה לבקש יותר מזה

Lonely In Blue

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

שיהיה הרבה הרבה מזל ( מאוד חשוב
) שיהיה הרבה הרבה אושר ( עוד יותר חשוב
) יום הולדת שמח
לחיים
שתדלגי בקלילות ( כמו יעל ) על כל הקשיים 120 שנות עונג ונחת

ophra

New member
כרגיל באיחור קל... ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

אבל גם אם הייתי מגיעה בזמן.... לא הייתי יכולה לחשוב ולכתוב ברכה מוצלחת יותר מזו שכתבת את לעצמך. אכן בורכת יעלי בורכת להיות את עם כל הסובב אותך אז לכל המילים המדהימות שכתבת ולכל המילים המקסימות שכתבו אחרים תרשי לי להוסיף איחול אחד קטן: שבשנה הבאה של חייך תראי גם את את האור שבוקע ממך את היופי שבך תאהבי, בלי סייגים, את יעל שבפנים
אני יודעת שאני אוהבת אותה
עפ

עוף כנף

New member
ובאחור כבד יותר...

מצטרפת לכל האחולים שנאמרו. שתתחילי כל יום בחיוך, שכל יום יהיה טוב יותר מקודמו, ו.. אהבה, אהבה, כל הזמן... ומוסיפה את מלותיה של איריס ארנסט: "חיים יפים"

../images/Emo65.gifמזל טובים../images/Emo48.gif

אומרים שלעולם לא מאוחר...אז... שיהיו לך הרבה שנות אור ואהבה.. מרימה איתך ועם חבריך לחיים
חיבוקי..
פייה מחייכת

יהודה א

New member
מצטרף לברכות../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

יעלייייייייייייייייייייי המון ברכות לבביות ליום ההולדת מאחל לך רק טוב נשיקות מכל ה

ת'אמת? כבר הייתי מאד מודאג...

מפני שכבר יומיים שלא התעופפו כאן בלונים. כבר חששתי שנכנסתי לפורום הלא נכון
גבירתי היקרה מאד, רק מעומס הברכות הייתי נמס. וגמני אצטרף לאיחולים הלבביים. את מה זה נחמדה? מגיע לך את כל האושר שבעולם.
רק אהבה.

למעלה