עוד שעה וחצי....

just yael

New member
עוד שעה וחצי....../images/Emo65.gif

36... פתאום מספר גדול...
מוזר... עד היום כל שנה שחלפה, היתה קלה, מן חגיגה. גם עכשיו חשה חגיגית, נהנית מהיום הזה. יודעת, שבבוקר מוקדם, הילדים יחגגו (הם מתרגשים כבר מעכשיו, ומסווים משהו, ...), בעבודה, יחגגו לי הצוות והילדים המקסימים, בערב, התארגנו החברים הגרושים לבילוי משותף. למחרת, בן זוגי רוצה לחגוג, ולמחרת, החברים הנשואים, התארגנו לארוחת ערב משותפת. בתחילת השבוע, בילוי עם אמא, ושיחה מדהימה עם אישה מדהימה עוד יותר (אחחחחחח, איזו אמא
), והיום, בילוי עם אבא בקונצרט לעוגב...חגיגה גם. המשפחה...תחגוג מאוחר יותר... וואללה, עטופה בכל כך הרבה אהבה...
בורכתי, בחיי. (מחייכת כאן מתחת לשפם...)
מחר יחגוג גם אבי ילדי, יום הולדת, של שנתיים יותר. הוא חלק מחיי , אבל שייך לעבר. בעצם, מה רציתי להגיד, מכל הבבלת הזה? שתמיד קוראת כאן על כאלה שעושים חשבון נפש..בעיקר ביום כיפור, על מה שהיה.
הפעם, זו הפעם הראשונה, שחשה גם שעושה חשבון נפש... על שלוש וחצי השנים האחרונות, שהיו כל כך משמעותיות למי שאני היום. וכל זה תודות לאנשים מדהימים סביבי, ולתהליכים שעברתי עם עצמי. לא היה קל, אחחחח........ואפילו היה קשה כל כך.
גם היום, לא תמיד קל. לנהל בית, לעבוד, ולגדל את שני האוצרות שלי בסך הכל לבד. לעתים אני עייפה מלעשות הכל לבד...עייפה עד כדי חשק להגיד פוס.. לעצור את הרכבת, להכנס מתחת לשמיכה, רק אני והספר שלי, לכמה ימים, בלי לראות אףףףףףףףףף אחד. ימים של התמסכנות.
אבל אלה רק רגעים. אז עכשיו, שעושה את החשבון שלי... ביני לבין עצמי, מסתכלת סביב, ואומרת
תודה. תודה על כל רגעי האושר שבחיי. רגעי האור
. הרגעים בהם הכל עוצר, ושום דבר לא חשוב.
החיבוק
של הבכורה שלי היום, עם חיוך זורח מאוזן לאוזן, הצחוק המתגלגל של אחיה. הסיפוק הגדול בעבודה. טיול בחצות לאור ירח
, סתם ככה בשדות, קומזיץ עם האנשים האהובים עלי , ערב נשים שכולו שזור צחוק, רעש, וגם פלצף ... ימים של התבוננות פנימה, בסדנאות אלו או אחרות (גם אם לא תמיד אני אוהבת את מה שאני רואה), חלום על חיבוק עם אח יקר שנמצא בחו"ל, פינה מדליקה שיצרתי לי בבית, ו...יש עוד מליון. ולכם, רציתי לומר תודה, על הנוכחות, על ההקשבה, על השיתוף, ועל המילים שמכל אחת מהן אני לוקחת משהו לעצמי...תודה על מי שהייתם בשבילי בשנה וחצי האחרונות, מאז שהוקם הבית
החם הזה. מרימה כוסית
, חושבת... מאחלת לעצמי חיים מאושרים, של הבנה וחיוך, של בריאות של כל הסובבים אותי, ושל אהבה
...לאדם, לכל אדם שסביבי, ולחיים... אמן.

רות 2

New member
בסך הכל..........

את
שמחה בשבילך אישה!!!!! ...כתיבתך עשתה לרות טוב.... הרבה אושר ומזל טוב ושהחיוך מתחת לשפם לא ימחה לעולם!!!!!!!

מזל טוב../images/Emo23.gif

רק יעל את לא יודעת אבל את האדם הראשון שהגבתי אליו בפורומים הכנות שלך והסיפור מאחורי הדברים שאת כותבת נוגעים לליבי הצניעות הזו ברק יעל .
את הרבה יעל שיהיה המול מזל טוב ואושר ושמחה אהבה תהני ביום הולדתך ובמשך כל השנה.

just yael

New member
וואללה...הפתעת וריגשת אותי...

תודה. (ואגב, רק יעל, הוא כינוי שהגיע אחרי תקופה ארוכה בכינוי הרבה יותר "מפוצץ"...."חופשיה ברוח"... השינוי הגיע, כאשר הגעתי למסקנה שכבר לא זקוקה להצהרות, ושהן לא אלו שמניעות אותי בחיים. בשלב בו חשתי את העצמאות והחופש ביום יום שלי...)

s h o o s h a

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

השנים חולפות להם במהירות הבזק ולמקרא דבריך מחייכות פניי מי ייתן ותדעי עוד אושר צמיחה, שגשוג, פריחה ובעיקר התגברות על כל קושי ואהבה כמובן, אהבה אהבה כל הזמן

היי את שם ../images/Emo65.gif

36 מספר גדול לאישה גדולה כל שנה שעברה הוסיפה מעט לנשמה ומה שיצא זו את פשוט כך יום הולדת שמח לך יקירה שהימים הבאים יהיו ימי אושר ושמחה אהבה כאן ,שם ובכל מקום חיים של חיוך ושל צמיחה ותודה לך שאת רק יעל (אח כמה יש בתוך ה"רק" הזה...) אוהבת אותך המון

antigone

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif אישה בשיא הפריחה...

יעל יקרה, מה עוד אפשר לאחל לך (טפו טפו..) אכן הרבה אוצרות שלא ניתן לרכוש או למדוד בשום הון שבעולם... אז תמשיכי להנות מעצמך ומהיקרים שלך זהו גיל מופלא של השלמה , של מודעות של אושר פנימי וזה מגיע לך.. כי את עמלת קשה להיות מה שאת היום, ואם את מסתכלת סביבך ואת מרוצה, אז דיינו ... מזל"ט אמרתי..??

יעל ../images/Emo65.gif

ככה פתאום, כשאני מאוד רוצה, הן לא יוצאות.. המילים. בעצם זה לא פתאום, כי כשאני עמוסה ברגש, הוא מתעקש להישאר שם.. ברגש. לא מסכים ש"יחללו" אותו במילים. אוהבת אותך. המון אושר כול שתבקשי לי

יעלי מקסימה

איך יפה כתבת איך יפה את מסכמת, איך יפה את מודה, איך יפה את חיה.... איך יפה לך הגיל הזה, 36, המון מזל טוב, ברכות ואיחולים מלוא הסל, לשמחה, וגדילה, ובריאות... את יודעת מה אני חושבת? אם תמשיכי להשתנות ולגדול כמו ב-3 השנים האחרונות (ואיכשהו יש לי הרגשה שתמשיכי) אי אפשר בכלל לנחש איפה תהיי בגיל 40, או 50.... תסכימי גם אז לקבל ממני חיבוק? אוהבת, פייה

r e d head

New member
יעל../images/Emo20.gif

המון
ליום הולדתך כייף לקרא אותך עם כל התוכניות הזוגיות והשלווה כל שתבקשי לעצמך....לו יהי עד 100 כ- 20 שנים של אושר ואהבה מרימה איתך כוסית

*יערית

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב יעלי ../images/Emo48.gif

שלוש פעמים כתבתי ומחקתי...זה לא יום לדברים כבדים, זה לא יום לאמירות חכמות..זה יום של אושר שמחה ואהבה... מחזקת את תפילותייך ומקווה שאינשאללה עם ירצה השם
הכל יתגשם בעבורך...עם ים של אהבה מכל הסובבים אותך
שותה לכבודך
ושמחה שפגשתי בך ולו לשנייה

למעלה