עוד שנה שחלפה לה.....

עוד שנה שחלפה לה.....

ולפעמים נראה כאילו השמיים מתמוטטים. לא מסוגלת לראות את השמש. העננים מסתירים. עננים שחורים של סערות שמתקרבות, תחילת הסערה כבר כאן. עוד שלושה שבועות יומולדת. אתם חושבים שבשלושה שבועות אפשר לעשות מה שלא עשיתי בשנה שלמה? זוכרת את היומולדת של שנה שעברה. 30 חברים שבאו לחגוג איתי. שתיה ואוכל היו כיד המלך. ואיפה אני השנה? אפילו עוגה לא תהיה. שנה שלימה הייתה לי להתקדם, ועכשיו כשאני מסתכלת, איפה אני נמצאת? אי שם מאחורה, הרבה יותר אחורה ממה שהייתי בשנה שעברה. בלי חברים, בלי כסף, בלי עבודה, גוף מוגבל. למה? למה כל המבחנים האלה? מה עשיתי שזה מגיע לי?

גברת ע

New member
וגם השנה

יכול להיות כיף אם תרצי ותעשי שיהיה כיף גםאם לא יהיו מליון אנשים אז יהיה כיףף מה עם ההיא שנסעה לאוסטרליה?

אני רוצה ..

לראות אותך כאן מגיבה אחרי 3 שבועות ודעת שהיה שם מישהו ביום הולדת.. אין לך מושג כמה אנשים אוהבים אותך.. עכשיו הענינים מסתירים לך את זה בגלל כל "הבעיות" אבל ביום הולדת תפקחי את עיניך ותראי לאן הגעת, ותראי עד כמה התקדמת .. אין מצב שבעולם שאת הלכת "אחורה" בחיים את גדלת ,התפתחת ובגרת!!! את בטוח השתנת.. לך יהיה עוגת יום הולדת עם חברים מסביב שמוחאים כפיים

kokula79

New member
הכל מבחן אחד גדול../images/Emo24.gif

אני מאמינה שהמבחנים האלו הם מתנה, ואני לא אומרת את זה ממקום רחוק. אני - שבמשך 4 שנים עומדת כמעט כל יום בפני מבחן חדש. ההבדל הוא שבביה"ס ואח"כ באוניברסיטה,יש לך זמן להתכונן, לפעמים אפילו לקחת שיעורים פרטיים, במקרה הכי גרוע - פתק לשירותים.... אבל בחיים - בחיים את אף פעם לא מוכנה, והמבחנים הם בדר"כ על נושאים שלא הספקת להתכונן....או שהם ברורים מדי, או שאף אחד לא לימד אותך... את חייבת להאמין כי כל מבחן זה בעצם מתנה - כי אחריו תדעי דברים שלא ידעת קודם, תדעי להשתמש בתוצאות לתועלך האישית, כל מבחן בא ללמד אותך על עצמך, בא ללמד אותך על הסביבה, בא ללמד על העולם בו את חיה... כי הרי ללא מבחנים - החיים היו מאוד משעממים וריקנים...

למעלה