עוד שלושה ימיםםםםםם@$!~~@#$%&%&&E#%%&#@

Lightning9

New member
עוד שלושה ימיםםםםםם@$!~~@#$%&%&&E#%%&#@

מוכנים? להוציא קיטור פעם אחרונה לפני הכנס X_X

Lightning9

New member
ואני אתחיל

הכפפות שרצחו לי את הידיים >< והן עדיין לא גמורות!!!! אבל את החלק הקשה סיימתי

CibiHeart92

New member
אין לי כוח להכין כותפות

אבל הכוכבים לדרגות מגניבים, אז נו טוב וחגורות מדמוי עור זה סבל.

innocence

New member
כזה.

3 תכשיטים מולטי מסובכים, כשיש לי אפס ניסיון בזה. הולך להיות נפלא.

innocence

New member
אין כזו...

מסתבר שאפילו שקניתי עוד חרוזים, עדיין לא יהיה לי מספיק כדי להכין גם את הצמיד, אז לא מספיק שמראש ויתרתי על הצמיד לרגל, עכשיו גם כנראה אאלץ להסתפק בשרשרת בלבד, וזה מבאס אותי בטירוף... מה גם שהחורים במחוך לא יצאו כמו שרציתי...

Serf SaN

New member
):...

אני שונא להשאיר דברים לסופ"ש האחרון של הכנס ;; זה מתכון לאסון ואני לא מאמין שעשיתי את זה לעצמי הפעם..

innocence

New member
זה לא היה מתוכנן!!

הסופ"ש היה מיועד נטו לעיצוב הפעם, מה שהגיע אפילו קודם. רציתי להשאיר לעצמי דברים קטנים, אבל זה מה יש.. אין לי ברירה:((

Mana Sama

New member
לא נשאר הרבה~

הספקתי אפילו לתקן את הצווארון של הג'קט שעצבן אותי כלכך ^^ נשאר: -המעויין והפסים האלה בזהב בגב -להכין את הF שיש לה על הסרט שיער -לחבר תיקתקים לחלק הפנימי של המכנס שהרצועות מהגרב יתחברו אליהם -לעצב את הפאה -אולי אולי אוליייי לצבוע שוב את הכפפות..למרות שאני בספק שהן יספיקו להתייבש עד 6 בבוקר שאני אצטרך כבר לצאת מהבית ~__~ וזהו~ D:

juliChan

New member
וווואווווווווווהווווווווווווו קדימה XDDD

ער יותר 32 שעות רצוף נשאר לי : - לתקן כפפות - לנסות לעצב את הפאה בעעעעעעעעעע הצילווווווווווווווווווווו לסיים את הקוספלייי החפיף של חבר טוב שלי - לסיים את הפרופס של רותם (הגיטרה לרין) כרגע בעסודה טובע בים של קאפה פיברגלאס והמון המון דבק

HetareFlora

New member
אני מרגישה שאני טורחת לחינם

אבל מילא, עכשיו אין טעם לסגת. למרות שאני כבר משתעלת מכמויות הדבק שאני שואפת פה

למעלה