עוד שיר מההופעה

10th Man Down

New member
ו...

אם יש לך פטור תצטרכי להראות לי אישור רפואי

10th Man Down

New member
לא ../images/Emo11.gif

אגב, barlevy-אני מתנצל אם יצאתי קצת גס רוח, פשוט לכל הודעה יש את מקומה...ולאחרונה אנשים כאן פותחים הודעות על ימין ועל שמאל (האמת שאחרי ההופעה זה כבר פחות נורא), וזה כבר מעיק...

barlevy

New member
זאת הבעיה..

אם שירשרתי או לא.. תראה מה קרה -במקום להכנס ולהנות מהקליפ קיבלנו עוד שירשור ארוך של הטפת מוסר

The Cat Woman

New member
תסלח לי, אבל אתה החצוף פה...

אני לא חושבת שמנהל הפורום חייב לך דין וחשבון על אופי הניהול שלו ובטח שלא להתנצל. זה שאיתי עושה את זה- זה בגלל שהוא אדם מקסים מטבעו... להבא- אנא לשרשר בכדי להמנע ממצבים לא נעימים שכאלו.

Blade Of Fire

New member
חחח שמתי לב עכשיו

ההופעה הקרובה שלהם היא בספרינגפילד האמיתית (של הסימפסונים
) משעשע במקצת

../images/Emo207.gif מתנה לטאריה

קיבלתי את זה עכשיו במייספייס: Now you have the chance to send Tarja Turunen a present or a letter for Christmas! The presents will be collected from you and sent to Tarja Turunen. You can send Tarja an actual present through postal mail. The deadline for these is 13th November. Or you can send a digital present like letters, fan-arts, drawings, poems or anything else that can be sent through e-mail. These will be printed and included in the package with the rest. The deadline for these is the 23rd of November. Check http://www.myangelsdream.eu.tp for more info!

Lillith Dirge

New member
איזה חמדנית היא!

לא מספיק לה כסף מהמוזיקה שיהא עושה. אז היא רוצה גם מתנות מכל העולם? >< חוצפה.

shirlapes

New member
וזה מצטרף ל...:

1. כרטיסי VIP להופעות שלה עולים 300 יורו. בהם אפשר לקבל: כרטיס להופעה + all access + כניסה מוקדמת למופע עמידה/שורות ראשונות בישיבה, טי-שרט מיוחדת, מתנה מיוחדת, ארוחת בוקר (או ערב?) איתה. ...אבל זה פאקינג 300 יורו. 2. מרסלו עשה משהו דומה גם בתקופה שהיא עוד הייתה בנייט. זה עלה 150 יורו. 3. ...ובכלל יש כל מיני הגרלות מוזרות: לאכול איתה ארוחת בוקר (או ערב?), לדבר איתה בטלפון...
היה רק משהו אחד נורמאלי, הגרלה שהפרס היה להגיע למפגש מעריצים איתה שבו היא חתמה על דברים בשבילם וכל זה. אבל היו הרבה הגרלות ממש מוזרת. כמעט כל מפורסם מקבל מתנות לחגים, כן? אבל זאת פעם ראשונה שנתקלתי בהודעה מיוחדת על זה. אולי אני נאיבית, אבל זה טיפל'ה צורם לי.

Lillith Dirge

New member
היא ממש חמדנית.

כאילו שהיא לא מרוויחה מספיק כסף גם ככה. היא מעלה את כל המחירים. לא פלא שהעיפו אותה מנייט... בתכלס. היא לא שווה את ההקשבה. ראיתי קליפ אחד שלה ונגעלתי... גאד כמה שהיא גרועה עכשיו -_-

shirlapes

New member
גם 150 יורו זה הרבה.

מילא אם היה מדובר באיזו הופעה סופר-מיוחדת... אבל משווקים אותה כאלילה מאד יקרה. אם היו מציעים לי את אותו הדבר רק עם ביורק (עם כל הכבוד...) גם כן הייתי מגלגלת עיניים. מרסלו קצת שוכח שקודם כל היא מוסיקאית
הטריקים שלו רק יזיקו לטווח הארוך.

למעלה