(: האמת ש... השיר והמנגינה לא לחוד, אבל הסולן בכל זאת מפחיד אותי.
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 25/11/03 #63 האמת ש... השיר והמנגינה לא לחוד, אבל הסולן בכל זאת מפחיד אותי.
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 25/11/03 #64 האמת ש... השיר והמנגינה לא לחוד, אבל הסולן בכל זאת מפחיד אותי.
A AciDBreeZe New member 26/11/03 #65 למה ציפית? הם בריטים .. בריטים מופרעים האמת שיש לו קול ענק לסולן של מיידן
A AciDBreeZe New member 28/11/03 #67 Metal Rulez איך אתה מסוגל לשמוע את החרא הזה שאתה שומע? בדיוק אותו דבר כבר נאמר פעם אחת בדיון הזה "על טעם וריח איןמ ה להתווכח".
Metal Rulez איך אתה מסוגל לשמוע את החרא הזה שאתה שומע? בדיוק אותו דבר כבר נאמר פעם אחת בדיון הזה "על טעם וריח איןמ ה להתווכח".
ק קרייטון New member 29/11/03 #68 i'mmmmmmmmmmmmmmmmmm beck!!!!!! אז מה קורה?!?!?! התגעגתם? אני חוזר בזכות סאקורה צ'אן, וזה הרקע שלי (עם סאקורה שולחת לי הודעה^^)
i'mmmmmmmmmmmmmmmmmm beck!!!!!! אז מה קורה?!?!?! התגעגתם? אני חוזר בזכות סאקורה צ'אן, וזה הרקע שלי (עם סאקורה שולחת לי הודעה^^)
S Sakura Chan New member 29/11/03 #69 ייייייייייש!!!!! ../images/Emo24.gif קרייטון חוזר! קרייטון חוזר! ^_^
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 29/11/03 #70 ברוך השב!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
ק קרייטון New member 29/11/03 #73 נהון../images/Emo12.gif חח סתם... תווו דאאאאאאאאאאאאאאאא כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לחזור לפורווווווווום!!!!!!!!!!!!!!! אבל איפה כולם?? איפה נתן???? איפה קזי??? איפה כולם?! ושוב תודה!! מה קורה טחוקים ואחוקיות??? איזה כיף לחזור לפורום הראשון שלי !!!!!!!!!!1
נהון../images/Emo12.gif חח סתם... תווו דאאאאאאאאאאאאאאאא כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לחזור לפורווווווווום!!!!!!!!!!!!!!! אבל איפה כולם?? איפה נתן???? איפה קזי??? איפה כולם?! ושוב תודה!! מה קורה טחוקים ואחוקיות??? איזה כיף לחזור לפורום הראשון שלי !!!!!!!!!!1
A ashkeloni New member 30/11/03 #74 אני פה! רק עם קצת בעיות באינטרנט... אבל אני אשאר פה לתמיד! מוהאהאהאהאהאההההההההההאאאאאאאאאאאאאאא
B Brolly New member 1/12/03 #75 אחחחחח.... סאנו שולט! הדמות השנייה האהובה עליי מקנשין סאיטו האג'ימה שולט!