עוד שירשור נחמד

AciDBreeZe

New member
אהמ...

לינקין פארק רחוקים מלהיות טובים...בשביל לשכנע אותך מהי מוזיקת מטאל איכותית קבל רשימת שירים של 2 הלהקות המטאל האהובות עלי : Iron Maiden Songs : Aces High The Number Of the Best Powerslave The Trooper Children of the damned Run to the hills Afraid to shoot strangers Flash of the blade Fear of the dark Metallica Songs : Master Of Puppets No Lead Clover Unforgiven Unforgiven II I dissapear Fuel Enter Sandman אמנם אלה לא השירים הכי טובים של מטאליקה אבל אלה השירים שלהם שאני שמעתי כשהייתי מטאליסט מתחיל, בעיקרון אלה השירים שגרמו לי לאהוב מטאל. אני אוהב לכנות אותם בשם "מטאל למתחילים".

ashkeloni

New member
יש לי משהו להגיד לך

"על טעם ועל ריח אין להתווכח" לדעתי לינקין פארק מצויינים, לדעתך לא, תשמע אתה את המוזיקה שאתה אוהב, ואני אשמע את שלי, סבבה?

Sakura Chan

New member
-_-" בנים!

תפסיקו לריב! לפי דעתי כל סגנון מוזיקה הוא טוב... לא שמעתי עוד סגנון מוזיקה שלא סבלתי עד כדי התחרפנות... אוליי רק הזעקות.. =\ גם מטאליקה טובים וגם לינקין פארק... חוץ מזה מטאליקה זה מטאל ולינקין זה רוק אלטרנטיבי אז זה כמו שאני אשווה אופרה לפופ!

AciDBreeZe

New member
מטאליקה = מטאל

לינקין פארק = ניו מטאל וברור שיש מה להשוות בינהם. עוד משהו, אני לא אמרתי שאסור לכם לאהוב את לינקין פארק , רק לפי דעתי הם גרועים, והבאתי לכם רשימת שירים להוריד, אולי ימצא חן בעינכם... אני מסכים איתך לגמרי שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח...אני פשוט מביע דעה.

המממ...

שמעתי עכשיו את powerslave ועוד כמה שירים של Iron. ואני חייבת להגיד- לא חיבבתי. אבל זה הטעם שלך ^_^ וזה שלדעתי זה לא יפה, לא אומר כלום.

AciDBreeZe

New member
תביני...

מטאל לפי דעתי צריך לשמוע שירים מאוד מסויימים בשביל לאהב את זה בהתחלה ולאט לאט מבינים את המוזיקה יותר ומעריכים אותה יותר ושומעים שירים אחרים ואולי להקות שבכלל לא יכולתם לאהוב בהתחלה ופתאום עכשיו הם נשמעות מעולה... אם את שואלת אותי , לא ממש כדאי להתחיל עם שירים שהם כולם קריעה של המיתרים של הגיטרה אלה שירים שמתחילים שקט ועוברים לקצב...פשוט זה יכול להרתיע בנדאם שלא אוהב לשמוע מטאל , ישר גיטרות צרחות וכו', אני מציע לשמוע : Metallica - No Leaf Clover Iron Maiden - Afraid to shoot strangers Iron Maiden - The Trooper Mtallica - Unforgiven II שמעי אותם , תביעי דעה אולי אחרי זה אם תאהבי תורידי עוד שירים ולאט לאט את תשמעי עוד להקות וכו' ככה אני התחלתי, ואת מסתכלת על בנדאם שאהב לשמוע סאבלימינל והצל ולינקין פארק פעם... אבל מצאתי במטאל הרבה יותר איכות ולפעמים אני מכה לעצמי על הראש על הקטע שפשוט אהבתי מוזיקה קליטה, ובנינו זה היה גם קטע יותר חברתי, אז אתה במסיבה כולם מתחילים לשיר חוזר הבייתה מוריד שיר בשביל שתבין מה לעאזזאל החברים שלך מדברים כל הזמן... מטאל התחלתי לשמוע לבד...וגם אני מעריך אותו יותר בגלל שהתחלתי לנגן על בס לא מזמן...יש הערכה יותר עמוקה לשירים ברגע שאתה מבין ואוהב אותם שלא לדבר על כמה שקשה לנגן שירים מסויימים ואיזה גאוניות לפעמים עומדת מאחורי השירים.

^_^

אני מתה על גיטרות וצרחות כך שאני חושבת שזו לא הבעיה. אני לא ממש אוהבת שירי רוק/מטאל שקטים ואיטיים אני אוהבת מהירים, הרבה רעש, צרחות (אבל שלא ישמע כמו סתם חבר'ה שנכנסו לאולפן ועושים שם שטויות אלא צרחות עם טעם) והרבה הרבה גיטרה ותופים יאאאהו!!!! ^_~ אבל אני אנסה בכל זאת את השירים, או את חלקם ונראה מה דעתי =)

כה...

תגובותי (=^_^=)::: Iron Maiden - Afraid To Shoot Strangers איטי מדי, מצטערת להגיד אבל כמעט נרדמתי =) השיר נחמד רק אם הוא לא היה כזה איטי. יש קטעים שהשיר מהיר ויותר קצבי וזה מוצא חן בעיניי. Iron Maiden - The Trooper *בורחת* הקול שלו קצת מפחיד אותי :( Metallica - No Leaf Clover הופההה, שיר די טוב! לא רע-לא רע בכלל... אהבתי את הניגודים שבמוזיקה! Metallica - The Unforgiven גם שיר אחלה. סיכומון: מטאליקה לא רעים בכלל. למעשה תמיד אהבתי אותם

AciDBreeZe

New member
חחחחחח קרעת אותי עכשיו

נתתי לך את השירים של איירון שהם באמת פחות אגרסיבים :) מטאליקה באמת שולטים ואם את רוצה עוד שירים סגנון No leaf clover חפשי דיסק שלהם בשם S&M שזה בעצם Metallica And The Simphony חחחח ואיירון מיידן הם חבורה של בריטים מטורללים לאללה, את צריכה לראות את הקליפ של טרופר בשביל להבין בדיוק כמה מטורללים הם... חחחח הם מצחיקים אותי כל פעם שאני רואה קליפים שלהם כי הם תמיד לובשים איזה טייץ מזדיין, זה קורע...

חחחחחח בריטנים...

ואת ה- "טייץ המזדיין" הזה אני חייבת לראות =) אז מה רציתי להגיד? אה כן, הלהקה הכי פיצוץ- DISTURBED עוד להקות טובות לדעתי- KoRn(למרות שהשירים שלהם נשמעים כמו מוזיקה מקולקלת) Metallica(יופי טופי אחלה בחלה) darkness(חחח איזה בישי הזמר) linkin(אהבה ממבט ראשון) *רצה להוריד מקאזה את הבריטנים עם הטייץ המזדיין* חחח

כ'חחח לגבי הקליפ:

חחחחחח נקרעתי! הטייצים שלהם נראים כמו טפטים לקירות ^_^ אבל הקליפ עצמו העציב אותי... נפצעו שם הרבה סוסיייים, וואאאאהההה!

AciDBreeZe

New member
חחחחח ....

זה בכלל צילום של איזה סרט ישן, אל תדאגי להורסיס (לסוסים) הם בסדר גמור o_O אם את שואלת איך אני יודע זה כי ידידה שלי הכריחה אותי לבדוק , והאשימה אותי כי אני הראתי לה את הקליפ :\

YaTTa! ^.^

טוב, אם הסוסיקים בסדר, אז גם אני. אבל זה בכל זאת היה כל כך עצובי לראות אותם נופלים פצועים ככה *בוכה* מסכנייים! מסכנים-מסכנים-מסכנים! לא נורא *סניף* אני אתגבר על זה... *מרפרפת בתמונות של וג'י* עכשיו אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב

AciDBreeZe

New member
טוב חאלס עם הסוסים :\

מה דעתך על איירון מיידן ( לא עליהם, כי הם מופרעים בצורה משעשעת, אני מדבר על המוזיקה שלהם ) חוצמזה אם את אוהבת צרחות ובטעם Metallica st.anger זה דיסק של מטאליקה שהוא פשוט, כמו שמו , מאוד מאוד זועם o_O ויש עוד מלא שירים שלהם ששווה לשמוע האמת שפשוט אני מתעצל ואין לי כוח להביא לך רשימת שירים :\ אבל הם להקה ממש ממש ממש טובה וחבל שאדם נחמד כמוך יפול ללהקות כמו לינקין פארק ובקשר לאחרות שהם לא ממוסחרות ואני לא מכיר אותם אין לי שומדבר נגדם אני לגמרי מסוגל להקשיב לפאנק או ניו מטאל כל עוד הוא טוב...

הא?

לגבי איירון- לא ממש מוצאים חן בעיניי =\ ולינקין? האמת שאני לא מכורה חזק ללינקין, אבל אני בכל זאת מחבבת את הלהקה. יש (נדמה לי שרק) שני שירים שאני אוהבת אצלם- In the end, somewhere I belong ו- Metallica זאת להקה שחיבבתי תמיד, יש להם שירים נחמדים מאוד. כל עוד זה עם הרבה צרחות, המון גיטרה חשמלית מייללת ותופים- זה טוב, ולפי מה שאמרת, האלבום שהצעת לי עליו עונה על הקריטריונים =) אז אני אוריד כמה שירים מהאלבום, אריגטו! ^_~

Sakura Chan

New member
בעעעעעע איירון מצחיקים

זה מה שאמרתי לך לגבי שיר לחוד ומנגינה לחוד! הסולן צורח איזה משהו והגיטרה שמה איזה אקורד... מה הפיגור? שירים עם מנגינה ושירה משתלבת יעזרו! חוץ מזה הקליפ אחד מהגרועים ביותר שראיתי EVER ועם הטטיצים הם נראים כמו ליצנים.. שזה מה שהם ^_^

למעלה