גם אני לא מבין ברפואה, אבל ההגיון אומר לי אחרת, מאידך הסקרנות לדעת, היא זאת שמציקה לי.לא מבינה ברפואה,
אולי יגיעו לכאן רופא או אחות שיתנו לנו את התשובות הנכונות.
גם אני לא מבין ברפואה, אבל ההגיון אומר לי אחרת, מאידך הסקרנות לדעת, היא זאת שמציקה לי.לא מבינה ברפואה,
אינני רופאה ואפילו לא אחות, אבל בהגיון הבסיסי שלי נראה לי ש-גם אני לא מבין ברפואה, אבל ההגיון אומר לי אחרת, מאידך הסקרנות לדעת, היא זאת שמציקה לי.
אולי יגיעו לכאן רופא או אחות שיתנו לנו את התשובות הנכונות.
אינני רופאה ואפילו לא אחות, אבל בהגיון הבסיסי שלי נראה לי ש-
בתרופות (אנטיביוטיקה למשל) אכן צריך להגיע לרכוז מסוים בגוף כולו כדי שתפעלנה. לכן המינון לתינוקות שונה מהמינון למבוגרים.
כאן הרעיון הוא לא להגיע לרכוז מסויים בגוף, אלא להפעיל את מערכת החיסון. בחיסון שקיבלת ה- RNA הוא חלק קטן, רוב הכמות (הקטנטנה, ראית את המזרקון בו משתמשים, וגם בו שואבים רק מעט חומר) היא בכלל של השומן שעוטף את ה- RNA, מגונן עליו שלא יפורק בשניה שהוא יוצא מהמזרק, מאפשר לו להכנס לכמה תאים ושם באותם כמה תאים להשתמש במערכות שיודעות לקרוא את המידע של ה- RNA ולייצר את החלבון הויראלי. אותו חלבון יגרום ליצור נוגדנים בגוף. לא מזריקים את התרכיב לדם, בניגוד לתרופה, הוא לא מתפזר בכל הגוף. התהליך מתחיל באיזור מצומצם, איזור ההזרקה. אנחנו מדברים על תהליך שמתחיל באופן מקומי. הלימפוציטים שמגיבים אכן מתפזרים בכל הגוף ומשחררים נוגדנים לדם, ובכך מגינים על כל הגוף, אך התחלת התהליך היא במקום ההזרקה. לכן מינון קבוע יכול ליצור חיסון הן אצל אדם נמוך ורזה ששוקל 50 ק"ג, והן אצל אותה אישה מגודלת. מה שישפיע יותר הוא רמת הפעילות של מערכת החיסון אצל המטופל הספציפי.
אז בתמצית רב, מה שאת אומרת בעצם זה שאין ליחס משקל רב לגבי משקלו של האדם המחוסןאינני רופאה ואפילו לא אחות
ככה נראה לי. כאמור אינני רופאה ואינני חוקרת במעבדות.אז בתמצית רב, מה שאת אומרת בעצם זה שאין ליחס משקל רב לגבי משקלו של האדם המחוסן
ולמעשה החיסון בסך הכל נועד להצית פתיל מסויים בגוף האדם
פתיל שפוקד על מערכת החיסון להתחיל לפעול בצורה מאד מסויימת. כן?
ובכל זאת הצלחת להעביר אלינו בצורה יפה חלקה ונקיה את הדברים, שהיו עד לא מזמן די מבולבלים.אינני רופאה ואינני חוקרת במעבדות
אכן כךאז בתמצית רב, מה שאת אומרת בעצם זה שאין ליחס משקל רב לגבי משקלו של האדם המחוסן
ולמעשה החיסון בסך הכל נועד להצית פתיל מסויים בגוף האדם
פתיל שפוקד על מערכת החיסון להתחיל לפעול בצורה מאד מסויימת. כן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.