עוד שבוע....

maybesure

New member
עיטור הקיר

לקח לי כשעה עבודה, ניצלתי ערב אחד שהאיש התאחר מהעבודה.

maybesure

New member
../images/Emo51.gif לכל מי שהגיבה

רק מזהירה שעיצוב, אחרי שלומדים לשמור על סדר , ממכר ממש. כל הזמן רוצים לשדרג ולשנות
ולנסות דברים חדשים.

שוקולתה

New member
איך אפשר על מוט אחד

דרך אגב מקסים מה שעשית זאת שקישתה יפה מהמם כל הכבוד לך

maybesure

New member
צומת התשבי - ימינה

כשבאים מיקנעם. אבל אני בטוחה שיש מקומות עם מחירים כאלו ואף זולים יותר במרכז. נסי בשווקים. סה"כ הוילונות הם מהפשוטים ביותר שניתן להשיג גם באייס וכו', רק שבאייס משלמים עליהם פי כמה יותר. את הוילון היותר מיוחד של הסלון - באמת היה שם רק אחד כזה (ותואם שלו קצר שאני מיידעת לחלון שבסלון). אבל אפשר תמיד להוסיף וילון קצת יותר יקר מאייס או חנות אחרת, ואת הפשוטים לקנות איפה שזול. כשקונים וילונות ביותר מצבע אחד אפשר לשחק איתם: פעם לתלות אותם במשולב, פעם להתחיל את השילוב בלולאה הרביעית, פעם לתלות אותם רק זה ליד זה - כל פעם החדר יקבל פנים חדשות. לחדר של הבת קניתי וילונות מאורגנזה בכחול כהה עם עיטור כסוף בכותרת - כל כנף 5 שקלים! יש מציאות - צריך רק סבלנות וחיפושים.

maybesure

New member
מדי פעם צצים רוכלים כאלה

בשוק אצלנו בימי חמישי. לפני כמה זמן היה אחד שמכר כיסויים לכריות מסאטן רקום (לכריות נוי לא גדולות). כל כיסוי 5 שקלים. בצבע לבן. או מפיות רקומות למזנון עגולות או מלבניות כל 4 ב 10 ש"ח. אז פעם היה מישהו שמכר כריות לכסאות פינת אוכל ווילונות - כל פריט ב 5 שקלים. היו שם ערימות של וילונות! חגיגה לכל מי שאוהבת לשלב צבעים כי היה קשה למצוא שם זוג תואם, אבל הצלחתי. לבת חשוב שהכל יהיה כחול בחדר שלה, וזה מה שהתעקשתי למצוא. קניתי לה גם כרית גליל יפהפיה משילובי קטיפה רקומה וסאטן בכחול וטורקיז - ב 5 שקלים. כנראה סטוקים שנתקעים לסוחרים, אבל האמת..היו שם וילונות יפהפיים! אם היה לי מספיק זמן - הייתי קונה כמה והופכת אותם למפות. עכשיו יש אחד שמוכר וילונות זוג קצר = 30 ש"ח זוג ארוך = 40 ש"ח. במגבלת צבעים משמנת/בז'/מוקה ועד צהוב/כתום/בורדו. אין לו בכלל גווני כחול או ירוק או סגול. אבל.. אני ציידת מציאות אז לפעמים קונה בהזדמנויות כאלו ושמה בבית שיהיה, ואז מעצבת חדרים מחדש. בכל מקרה גם המחירים האלו נחשבים זולים. יש לי חברה שתופרת וילונות וגם מוכרת מוכנים, וזה מתחיל ממחירים של כמה מאות לזוג כנפים ועד כמה אלפים לעיצוב. אבל היא אלופה! אני לומדת ממנה המון על עיצוב.

maybesure

New member
תתחדשו!

נשמע באמת מחיר טוב, שלנו ספה של 2 + ספה של 3 - בספת ה 3 יש שני ריקליינרים - עלו 6000 ש"ח. יחד עם השולחן 6800. תהנו וחגשמח!!!

שוקולתה

New member
כל הקירות אצלי צבע לבן בבית

והמטבח שלי פתוח עם ההול .אף פעם לא טליתי וילון צבע שיתן אור לבית שיתן קצט אוירה שמח כזה. האים יש לי אפשרות לתלות באיזה צבע אתם מציעים ללכת. תמיד כל פעם זה לבן או קרם .אני יצטרך גובה חצי מטר .אבל איזה שמונה מטרים כי ניצטרך במיטבח ובהול .שני וילונות או שלוש וילונות .איזה צבע שיתאים גם לסלון וגם להול עם המיטבח אתם מציעים לי . הריהוט הוא צבע חום כהה וגם דבש .סלון צבע שחור .בחיים לא טליתי כמו שעכשיו אני רוצה לשנות הבאתם לי חשק .חבל אני אין לי מצלמה לצלם לבד

maybesure

New member
לפי התאור שלך

של הרהיטים - באמת מתאימים צבעים טבעיים: שמנת/מוקה/בז'. אבל! את העיטורים אפשר לגוון למשל: כריות בכתום, קשירת הוילונות עם אלמנטים בכתום, כריות נוי ומפה תואמת. כמובן שגם גווני כחול/טורקיז/ירוק/סגול יכולים להיות שינוי אוירה (לא כולם יחד..) - אבל הם פחות אפנתיים. אם הם מדברים אליך - הם משדרים אוירה קרירה ומתאימים מאוד לקיץ. אני קונה וילונות סטנדרטיים, זולים - ומגוונת כל פעם שנמאס לי. הקניה הבאה תהייה בגוונים של ים (לחדר של הבן). גם אני אוהבת קירות לבנים, ואת הצבעים באביזרים שקל להחליף.

למעלה