עוד שבוע....

עוד שבוע....

נו, כבר יצאתן מדעתכן בגלל הנקיונות??? טלי ונועית, השנה אני רוצה לנשק לכן את הרגליים בגלל נקיון הפסח הפשוט שיש לי לעשות! גם ככה לא ניקיתי כמעט כלום השנה כי הבית מזמן שהצטרפתי לפורום מבריק. נשאר לי רק המטבח ובלי נדר החלונות. שרק אל יחזור השרב המגעיל שהיה. זה טינף לנו את המרפסת ששטפנו ביום שישי. כבר הספקתי לשטוף אותה שוב. ועוד עידכון קטן. זוכרות שסיפרתי שאנחנו מחפשים ספות? אז קנינו! בסוף מממש התחרפנו וסיימנו את כל התקציב שלנו שהיה מיועד לעיצוב כל הסלון רק על הספות. קנינו ספות עור ממש יפות (לטעמנו כמובן) ועשו לנו הנחה של 1700 ש"ח! עכשיו כל שאר הדברים שתיכננתי יצטרכו לחכות חודש חודשיים. נשאר לנו לקנות שולחן סלון חדש, שולחן צד, מנורת שולחן גדולה ויפה להניח על, והכי חשוב וילונות. צריך גם עוד קצת צבע כי כשצבענו את הסלון נגמר לנו הצבע ולא נשאר להול שמחובר. למישהי יש טיפים אך אפשר לחסוך בקלילות 1500-2000 ש"ח?

maybesure

New member
מותר לשאול

כמה עלה הסלון לאחר ההנחה? אנחנו חידשנו סלון לפני כמה חודשים אחרי 15 שנה עם רהיטי הסלון הישנים. קנינו גם סלון מעור משיקולים פרקטיים. וילונות ארגנתי במחיר של 100 שקלים, לא כולל את המוטות.המוטות זה משהו כמו 150 ש"ח. שולחן ריבוע 1.00X1.00 מ' עלה לנו 800 ש"ח, מעץ מלא. כיסוי חדש למושב, גב והדום של כסא נדנדה שהיה ברשותנו - קניתי בד ב 150 ש"ח ותפרתי בעצמי כדי להתאים לסלון החדש. תודה, מייבי

איפה קניתם את הסלון אם אפשר לדעת

אנחנו חייבים שולן פינת אוכל חדש עם כסאות את השולחן הקיים קיבלנו מגיסתי אחרי 10 שנים אצלה והוא עם פלטת זכוכית שמאוד לא מתאימה לילדים אנחנו צריכים שולחן עץ מאסיבי שיחזיק מעמד כשמטפסים עליו אשמח להמלצות על חנויות לא יקרות באזור המרכז

קנינו בחנות

בשם מרכז השינה הארצי בצונת ביל"ו. אבל יש שם רק מיות וספות. חשבתי אולי ליסוע לראשל"צ? מתחת למרכז הריהוט הישראלי (הדי יקר) יש מלא יצרני רהיטים ויש שם דבר ממש יפים ולא יקרים מדי (ובעיקר אפשר להתמקח איתם).

maybesure

New member
וילונות

בצומת אלונים, יש קניון בתחנת הדלק, פתוח גם בשבתות. (בכניסה לקיבוץ אלונים). יש שם חנות טקסטיל ועיצוב לבית כל כנף עלתה 20 ש"ח, וילונות פשוטים יחסית אבל אני אוהבת ליצור עיצובים בעצמי. הזמנת וילונות מעוצבים תהיה יותר יוקרתית ואיכותית אבל תגיע למחיר של אלפי שקלים, ואני אוהבת לשנות ולגוון כשמשעמם שלי
מצורפת תמונה. ספות העור הן בצבע בורדו. הוילונות מושחלים על מוט כפול (השמנת על מוט אחד מאחור, הבורדו ועליו הורוד עתיק על המוט הקדמי). כמובן שאני יכולה להחליף בין השמנת לבורדו. סה"כ 5 כנפיים = 100 ש"ח. יש עוד כנף אחת ורוד עתיק עם העיטור לחלון קטן בסלון, עוד לא סידרתי כי מחפשת עוד וילון שממת קצר לשלב יחד. לאחרונה קניתי בשוק גם וילונות לחדר שינה, בשני גוונים שונים של כתום - עלו לי: זוג כנפים קצרות (לחלון) 30 ש"ח, זוג כנפים ארוכות (לדלת יציאה למרפסת) 40 ש"ח. בהזדמנות אצלם ואעלה תמונות גם שלהם.

maybesure

New member
תודה רבה

מאוד מאוד פשוט. הרעין הוא למצוא וילונות בזול ולא להתקבע על צבע אחד, להעיז ולשלב בדים עם שקיפות ואטומים. מצרפת גם תמונות של כסא הנדנדה לפני ואחרי השדרוג

maybesure

New member
../images/Emo126.gif

את הכיסוי אני תפרתי מבד שקניתי בדרום ת"א, כל הבד עלה 150 ש"ח והספיק לכריות הכסא ולעוד 2 כריות גדולות גליליות לסלון.

maybesure

New member
וספות הסלון

רואים בעיקר את ספת ה 2, ואת אחת הכריות מהבד של כסא הנדנדה.

מקסים../images/Emo70.gif אז לא רק אני משנה את הבית

להנאתי.... אני השתמשתי בבדים של חצאיות קטיפה ישנות להכנת כיסויים לכסאות הבלויים של פינת האוכל שלנו, ועכשיו הם נראים הרבה יותר טוב, ומחצאית אחרת- כיסוי להדום.

maybesure

New member
יש מצב שתעלי תמונות?

אני חולת עיצובים ושדרוגים, וגם מיחזור. תודה

אני ריפדתי

מחדש את כיסאות האוכל שלנו לפני 3 שנים. קניתי בד ב-20 ש"ח למטר בנחלת בנימין והכי כיף זה שכל פעם שמתלכלך אני יכולה להוריד את הבד לכבס ולהחזיר.

r i n i

New member
ראיתי שילוב וילונות יפה על מוט אחד

שני הוילונות היו מסודרים אחד מעל השני כמובן כאשר הלולאות היו פעם הוילון העליון ופעם התחתון. הוילון התחתון היה בכחול והעליון היה בלבן עם דוגמא לבנה. שני הוילונות היו באותו גודל, רק שהעליון היה משוך הצידה. פעם ראשונה שעמדתי נפעמת מול וילון בתצוגה.

maybesure

New member
תוכלי לראות את בסידור של הוילון

הורוד עתיק והבורדו: שילוב בין הלולאות. מאוד פשוט ולמי שמסתפק במוט אחד בהחלט אפשר לשלב עליו שני וילונות בצבעים שונים. דרך נוספת ופשוטה לשלב שני וילונות היא לתפור אותם זה לזה תוך יצירת מסילה כפולה, להשחיל את המוט במסילה התחתונה ואז המסילה העליונה יוצרת מעין כיווץ יפה למעלה. אבל אז חייבים צבעים עמידים כי הוילונות הם בעצם יחידה אחת מחוברת. בקשירה אפשר להטות אחד מהם הצידה והשני פרוש. אפשר להפוך צדדים כשמשעמם ולשנות את גגוון הקדמי.

maybesure

New member
וילונות חדר שינה

אני חולת פרחים ופרפרים ומצידי שיהיה אביב כל השנה. אז לחדר שינה בחרתי אלמנטים של פרחים ופרפרים. הוילון על החלון הוא הכהה, ומעליו על הקיר אפשר לראות את הדבקת המפיות שהדבקתי לעיטור הקיר. על הוילון למעלה מחוברים ורדי משי בסיכות, ניתנים להסרה בכל עת.

maybesure

New member
קשירת הוילון

בעזרת קוקיית שיער פשוטה מדוכני השקל בשוק.

למעלה