עוד שבוע!!!

ליטאל

New member
עוד שבוע!!!

לפתיחת שנת הלימודים... ועד אז- שאלה :), איך אני יכולה ליצור קשר עם תמיכה של הפורטל לסטודנט למידע לסטודנט (המערכת איפה שמבצעים את הרישום)? התקשרתי לטלפונים שמופיעים במערכת עצמה, אך אמרו לי שהם מטפלים רק בבעיות כניסה למערכת..בעע (יש שם 2 טלפונים שאפשר להתקשר). תודה!!!

ליטאל

New member
האמת שכבר היה שרשור לגבי זה

הבעיה שיש קורסים שלא מופיעים לי במערכת שעות, אך בתדפיס הם מופיעים (אולם ללא השעות והמרצים). וכבר אמרו פה שאם הם מופיעים בתדפיס אז אני רשומה, אבל אני רוצה לוודא עם האחראים על המערכת שאכן אני רשומה.. כי יש מצב שהרישום פשוט לא התבצע כראוי.

זיגזג8

New member
אה, זה לא בעייה

גם לי יש את זה במערכת. בעקרון, אני ממליצה לך להתקשר למזכירות של החוג שלך ולוודא שאת רשומה. אני גם התקשרתי, והם אמרו לי שפשוט חלק מהקורסים, כביכול, מתחילים שבוע אחרי התאריך שלגביו המערכת באתר מעודכנת. עכשיו את יכולה לבחור מערכת לפי סמסטר, אבל עד לפני חודש אני חושבת, היה אפשר לבדוק את המערכת לפי תאריך מסויים. אם הייתי מעבירה לתאריך שהוא שבוע אחד אחרי תחילת הלימודים, הייתי רואה שפתאום כל הקורסים מופיעים. בעעע מקווה שהבנת למה אני מתכוונת :) זה לא משהו שקשור לפורטל, לא נראה לי שהם יעזרו לך עם זה. כפי שאמרתי קודם, תתקשרי למזכירות החוג. יום טוב :)

ליטאל

New member
רק משהו אחרון אם אפשר ^_^

אז זה אומר בעצם שאני אמורה להגיע לקורסים האלה רק מהשבוע השני?

זיגזג8

New member
לא נראה לי

נראה לי זה סתם פאק של המערכת הממוחשבת שלהם. עדיף שתגיעי כמובן בשבוע הראשון :) זה מה שאני מתכננת לעשות...

ליטאל

New member
*משהו חשוב!!!*

לדעתי מומלץ מאוד לוודא עם מזכירות החוג שלכם אם ישנם קורסים שכביכול נרשמתם אליהם, ולא מופיעים במערכת שלכם..אל תסמכו על זה שהם יופיעו בשבוע השני, כי אני התקשרתי לברר לגבי הקורסים שלי, והבעיה הייתה שהרישום לא בוצע נכון! (אחת המזכירות רשמה אותי דרך הטלפון), אז תבררו בכל מקרה למה הקורסים לא מופיעים, שלא יהיו פאשלות! :)

זיגזג8

New member
אני פשוט

הוצאתי אישור מערכת שעות (הייתי צריכה בשביל פר"ח), והקורס שכביכול לא הופיע לי במחשב, הופיע ברשימת הקורסים של המערכת שלי. ככה שאני רשומה :) אבל תודה!

queen of dreams

New member
זה במקרה מבוא לפסיכולוגיה?

כי גם לי יש את אותה הבעיה וגם לי אמרו את אותו הדבראגב..איזה קורסי בחירה לקחת?

זיגזג8

New member
אכן, זה מבוא לפסיכולוגיה

לקחתי 2 קורסי בחירה לסמסטר א': מבוא לחקר הדתות ודילמות מוסריות במקרא. נשמע חפרני? אכן. אבל זה הדברים היחידים שהתאימו לי במערכת... :) מה את לקחת?

ליטאל

New member
הקורסים שלי הם דווקא

אנגלית מתקדמים 2 ושפת הסימנים הישראלית :)

זיגזג8

New member
את אלה דווקא לא

כי הם באמת דורשים השקעה. קורסי בחירה אמורים להיות קלילים, כאלה שלא באמת דורשים השקעה רצינית...

למעלה