עוד שבועייים!!!!!!!!!!!

עוד שבועייים!!!!!!!!!!!../images/Emo105.gif

חברה! עוד שבועיים!! זה חוזר!!! עונה שישית!!!!!!!! אהההההההההההההההההההה!!!! כל יום צריכים להתחיל פרומואים...כמובן מי שרואה רץ בצרחות לספר לנו אח"כ!!!
איזה כיף!!! ועדיין לא החלטנו מה עושים... אז יאללה... צריך לגבש החלטה ולהתחיל להכיו את המסיבה (הוירטואלית כמובן..
) הכי מדהימה שהייתה אי פעם!!! ויש לי רעיון שכווולם! יכינו משו לכבוד העונה השישית! בפוטושופ,בפאוור פוינט,בוורד,במה שאתם רוצים! זו צריכה להיות חגיגה אמיתית!!!
אז קדימה... מה עושים? מה החלטנו?

פיית

New member
אה זה בעדיפות 2 אצלי

למה????? אז ליפני שאתם צורחות עלי יש לי הסבר ההסבר הוא שמחר יש לי בחינות לתיכון עירוני א' ואני בשיא הלחץ עכשיו כי אין לי מושג מה אני יאשה מחר ואם אני יוכל לדבר שם בכלל.....אההההההההה ואז כשזה יגמר אני יחשוב רק על דוסון קריק למשך שבועיים ואני מכינה את העמוד שלי בריומן לקישוטים ב-3 למרץ איזה כיף....

בהצלחה במבחןןןןןן

יאאאאאאאאאאאאאאאאא רק עוד שבועייםםםםםםםםםםםם סופסוף זה קורהההההההההההההההה יוהווווווווווווו

LillipooT

New member
וואי ../images/Emo70.gif איך שהזמן עובר.. ../images/Emo60.gif

*צועקת בהתפעלות* דוסון חוזר דוסון חוזר!! *מסיימת לצעוק בהתפעלות* טוב צריך להתחיל ממש לחשוב .. ממ אולי נקבע איזשהו יום בצ'אט - ואז נקבע סופית מה עושים באותו יום ומה עושים לכבוד אותו יום?! ופיית - מקווה שהלך לך טוב!!
טוב הייתי אומרת שאני מארת קצת לבי"ס
יאללה.. בוקט טוב לכולם!!

LillipooT

New member
טעויות טעויות טעויות ../images/Emo60.gif

מארת = מאחרת בוקט = בוחר

אריקה 3

New member
בוחר...מממ...../images/Emo85.gif

אוקיי. רציתי גם לשאול אותך,לי, אם באיזשהו מקרה את חושבת שתוכלי להביא קצת ספוילר לפרק הבא של דוסון קריק, ואולי עם תמונות, וזה עד ליום שבת, כי מן הסתם יום שבת אני אהיה קצת עסוקה. באריזות.

לאיזה פרק את מתכוונת?../images/Emo105.gif

לפרק הבא שישודר בארה"ב? או לפרק הראשון של העונה השישית? פרק הראשון של העונה השישית
-כאן!

אריקה 3

New member
התכוונתי ../images/Emo85.gif

לפרק הבא שישודר בארה"ב. ולזה שאחריו. ולזה שאחריו... :) אבל אי אפשר להיות חמדניים מדי. אני פשוט כל כך מסוקרנת מה יעלה בגורל... אממ... רגע
פייסי וג'ואי אחרי הלילה בסופר...

LillipooT

New member
אובכן.. ../images/Emo60.gif

שאלתי לפני כמה זמן אם אתם רוצים שאני אפרסם פה תמונות מכל אחד מהפרקים.. בעבר הייתי עושה שרשורים ענקיים לכל פרק ששודר בארה"ב.. הגעתי עד לפרק 603, אבל יש לי כבר תמונות מהפרקים שאחריו.. אז - אם אתם רוצים אני אפרסם לכם בכיף
עכשיו.. יש לי את הפרק שג'ואי ופייסי נתקעים בסופר, אבל עוד לא הספקתי לראות אותו.. אבל כן ראיתי כל מני חלקים וזה פשוט כל כך מושלם!! כשאני יראה את הפרק אני אשים לכם מלא תמונות שלו! בסיידר? ובקשר לפרק שאחריו.. הוא ישודר היום, מה שאומר שעדיין אין לי אותו, אבל גם ממנו אם תרצו אני אשים תמונות! כל מה שאתם צריכים לעשות - זה לבקש
ועכשיו.. נראה לי שיהיה חכם לחזור וללמוד פסיכולוגיה
יום טוב!

לא יהיה היום פרק...../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

כי יש שעתיים סיום של "בירדס אוף פריר" (נראה לי) אז נצטרך לחכות עוד... וואו לי!! איזה כיף לך! אני ממש רוצה לראות את 615!!!! ראיתי את 613 אתמול...וזה פרק מדהיייייייייים! איד וג'ואי כל כך חמודים!!!! ואפילו אודרי היתה חמודה! במיוחד בסוף.... ואל הראו בכלל את פייסוש!!! ודוסון גם היה נחמד! איך הוא השתלט על הכול!!!! וואי זה ממש פרק יפה!!! ובקשר לתמונות... אני מתה על השרשורים האלה! אבל נראה לי שזה יהיה יותר כיף אם לפני כל פרק שיהיה תעשי לו שרשור...כי הרי אוטוטו מתחילה העונה *מאושרת עד הגג*
אבל איך שאת רוצה! לי זה לא משנה כי ראיתי את הפרקים אבל אני זוכרת ששנה שעברה זה היה ממש כיף לפני כל פרק לראות שרשור עליו!
בהצלחה במבחן!!!

LillipooT

New member
אוח! ../images/Emo60.gif

דבר ראשון.. בסיידר.. אני אעשה לכם שרשורים כל פעם לפני שהפרק משודר!
איזה רעים הם! הם בכוונה רוצים להשאיר אותנו במתח!! באמת שזה לא בסדר.. טוב.. אז נצטרך לחכות עוד שבוע - אין ברירה. ונכון שאדי וג'ואי חמודיייים!!
וכן.. אפילו אודרי הייתה די בסדר בפרק זה
וגם דוסון.. סוף סוף הוא החליט לא לתת לאנשים לדרוך עליו .. יפה יפה!

למעלה