עוד שאלון

עונה../images/Emo107.gif

1. שם: דניאלה. 2. האם יש סוס/ה? הלוואי! אבל לא...
3. איך קוראים לסוס/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? אלפרד.
4. איזה ציוד יש לכם? קסדה, בלנדסטון+צ'אפס, שוט קפיצות, שוט דרסז', מכנסי רכיבה, מגפי גומי. 5. באיזה חווה אתם רוכבים? "המרחב הפתוח" בכפר שמואל. 6. כמה זמן אתם רוכבים? אההה...מסובך להסביר...התחלתי לפני 7 שנים אבל היו לי המון הפסקות...וגם עברתי מווסטרן לאיגנליש... 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? 0-לא התחרתי אף פעם. 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או בסוס/ה שאתם אוהבים? שהוא חמודי! 9. האם הציוד חדש או ישן? חלק ישן וחלק חדש. 10. מה הציוד הפרטי שלכם? כתבתי למעלה. 11. מה הבעיות שלכם? יש לי הרבה בעיות... ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה

ה צ י ף

New member
אהההההה את רוכבת בכפר שמואל

בחווה המרחב הפתוח? היא של חבר שלי אריאל מכירה?הבן של עופר שהוא בעלים אבל הבן שלו חבר שלי יאוו אני מת על אלפרד הזה בקייטנות בדרכלל הוא על העגלה הגדולה נכון? שיאו הוא כזה מתוק פעם אחת יצאנו לטיול כזה בעגלה ועופר נתן לי תמושכות חח רוב החווה שונאת את הסוס הזה אבל אני מאוהב בוא היית לפעמים שהיה קיטנות? עם הית אז לפני הרבה זמן אני ואריאל ניסינו לאלף את האתונות אז אולי ראית אותי פעם

תודה../images/Emo107.gif

אוף-כולם אומרים לי שאני דומה לריקי בליך! רק חסר לי לשים עדשות במקום משקפיים...
אלפרד מדהיםםםםםם!!! (תמונה מהשיעור האחרון שלי עליו)

DiMi DiMa

New member
../images/Emo98.gifעונההההההההה../images/Emo21.gif

1. שם:יסמין
2. האם יש סוס/ה?בטחחחחחחחחחחחחחחחח
|גאוווה| 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?קוראים לסוס שלי דימי!!!
4. איזה ציוד יש לכם?מה שצריך 5. באיזה חווה אתם רוכבים?אושה
אל תנסו לחפש את זה אתם לא תמצאו סתם חור...
6. כמה זמן אתם רוכבים8 שנים!!!
|פופקורן
7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?אממממממ 4 נדמה לי..... 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?הכלללל דימי פשוט מושלמי!!!
9. האם הציוד חדש או ישן?ישן אששששש אני קונה חדש!!! 10. מה הציוד הפרטי שלכם?אממממ אני לא אתחיל לפרט.... 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה

עונההההההה

1. שם:בועז 2. האם יש סוס/ה?כןןן 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?קאט קולור 4. איזה ציוד יש לכם?הרבה! 5. באיזה חווה אתם רוכבים?אורוות הקיסר 6. כמה זמן אתם רוכבים6 וחצי שנים 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?12 פעמים 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?ה-כ-ל הוא פשוט סוס מושלם 9. האם הציוד חדש או ישן?גם וגם 10. מה הציוד הפרטי שלכם?הרבה 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה

Ride Or Die

New member
עונההה

1. שם:ערן 2. האם יש סוס/ה?כן 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?אדייי
4. איזה ציוד יש לכם?כל מה שצריךך 5. באיזה חווה אתם רוכבים?בפארק עד לעוד חודשיים כניראה... 6. כמה זמן אתם רוכבים? אממ בסביבות ארבע חמש שנים 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?פעם אחת 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?זה שהוא מעצבןןן וחמודדד 9. האם הציוד חדש או ישן?חדש 10. מה הציוד הפרטי שלכם?הכלל 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח יש מלאאאא ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה

למעלה