עוד שאלון

lereran

New member
עוד שאלון

1. שם: 2. האם יש סוס/ה? 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? 4. איזה ציוד יש לכם? 5. באיזה חווה אתם רוכבים? 6. כמה זמן אתם רוכבים 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? 9. האם הציוד חדש או ישן? 10. מה הציוד הפרטי שלכם? 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה איך השאלון?

../images/Emo141.gif עונה

1. שם:שחר קמיאל
2. האם יש סוס/ה?סוס 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?ג'ינג'י 4. איזה ציוד יש לכם?צ'אפס,2 שוטים,2 שמיחות,ראשיית עבודה+בית,2 קסדות,מגפיים,אוכף,מגנים,כפפות,כמובן ציוד הברשה.... 5. באיזה חווה אתם רוכבים?חוות צח 6. כמה זמן אתם רוכבים?שנתיים 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?עוד לא היתחרתי ארציות 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?הכל
9. האם הציוד חדש או ישן?חדש 10. מה הציוד הפרטי שלכם? מה שרשמתי למעלה ב4 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח? (?) ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה:אין שלי אבל של הסוס איך היה השאלון?נחמד

../images/Emo9.gif

1. שם:מורן 2. האם יש סוס/ה?אכן
3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?אפולו
4. איזה ציוד יש לכם?כל מה שצריך?
5. באיזה חווה אתם רוכבים?חוות צח 6. כמה זמן אתם רוכבים? נמנמ שלוש שנים
בגדול הרבה יותר האמת... 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?אף פעם
8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?הכל
9. האם הציוד חדש או ישן?חדש...רק האוכף משומש 10. מה הציוד הפרטי שלכם?הכל, כולל הכל 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה

!

1. שם: ניצן 2. האם יש סוס/ה? סוסה וסוסה.. 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? שושקה וברק=) 4. איזה ציוד יש לכם? שאני אפרט!? לסוסים: אוכף,חגורת בטן,שמיכה, ראשיית בית+רכיבה,מתג,"מנקה פרסות",מברשות,משו כמו מרטינגל ולוזוכרת עוד.. לעצמי: מכנסי רכיבה,קסדה,שוט,כפפה!?,מגפיים, צ'אפס וכולמיני בסגנון.. 5. באיזה חווה אתם רוכבים? ויצו נהלל
6. כמה זמן אתם רוכבים? ב-13 לנובמבר 3 שנים שמחות! 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? אף פעם.. 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? לויודעת כמעט הכל, לא בא לי לפרט.. 9. האם הציוד חדש או ישן? חוץ מהשמיכה,הראשיית בית+חבלים, הראשיית רכיבה+מתג.. הכל ישן מאוד.. 10. מה הציוד הפרטי שלכם? אמרתי למעלה. 11. מה הבעיות שלכם? אל תשאל/י(?)..

MorH

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo174.gif ../images/Emo109.gif

חחחחחחחחחח במת זה " מנקה פרסות " =P פיגו'ש מקורית =]]] ...

MorH

New member
../images/Emo174.gif ../images/Emo9.gif

1. שם: מור 2. האם יש סוס/ה? נואפ
3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? פנטום ואותלו
4. איזה ציוד יש לכם? הממ מברשות מנקה פרסות שוטי דרסאז'+שוטי קפיצות דורבנות קצרות וארוכות 2 זוגות מכנסיים לבנים 2 זוגות מכנסיים שחור ובז' קסדה רגילה מגפיים צ'אפס GPA כפפות לבנות + שחורות הממ וזהו נראה לי =P 5. באיזה חווה אתם רוכבים? חוות הגלבוע
6. כמה זמן אתם רוכבים משו כמו 6 שנים
7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? 11 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? הכללל כי הם פשוט מיוחדים =] 9. האם הציוד חדש או ישן? המממ חלק חדש וחלק ישן 10. מה הציוד הפרטי שלכם? אמרתי כבר נדמה לי
11. מה הבעיות שלכם? ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה
מתגעגעת אליו =( . . .

stary1

New member
../images/Emo55.gif

1. שם:שחף 2. האם יש סוס/ה? סוס 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? סטאר 4. איזה ציוד יש לכם? חח..מה שאני צריכה בעיקרון
5. באיזה חווה אתם רוכבים? אורוות חולתה ובבית 6. כמה זמן אתם רוכבים? 4 שנים בערך..אבל אני מלמדת את עצמי
7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? לא מתחרה 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? הכל 9. האם הציוד חדש או ישן? חלק וחלק 10. מה הציוד הפרטי שלכם? לא הייתה כזו שאלה?חח 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח- האם זו רמיזה?
ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה ואם לא בא לי?

נויקההה

New member
גם אני../images/Emo9.gif

1. שם:נוי 2. האם יש סוס/ה?לא=/ 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?גילברט
4. איזה ציוד יש לכם?לסוס? אין 5. באיזה חווה אתם רוכבים?ויצו נהלל 6. כמה זמן אתם רוכביםנראה לי אני מתחילה שנה שמינית 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?פעם אחת 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?הכל 9. האם הציוד חדש או ישן?כסדה,מכנסיים,מגפיים-ישנים כפפות שוטים, דורבנות-יחסית חדשים 10. מה הציוד הפרטי שלכם?כסדה,2 שוטי קפיצות,2 מכנסי רכיבה, מגפיים... ממש מעט=/ גילברטו חתיך עולם!!!

../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif

1. שם: מטקה
2. האם יש סוס/ה? בארור
3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?
סטאר 4. איזה ציוד יש לכם? מה שנחוץ
5. באיזה חווה אתם רוכבים?
אורוות הקיסר 6. כמה זמן אתם רוכבים? 4 שנים +- 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? 8
בעונה אחת
8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? אני םשוט חולה על הסוס הזהה כל כךךךךך
9. האם הציוד חדש או ישן? יש חדש ויש ישן 10. מה הציוד הפרטי שלכם? אני לא אתחיל לפרט.. 11. מה הבעיות שלכם? אני מטקה
לא יכולות להיות לי בעיות
ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה איך השאלון? חרוש

Vintage Queen

New member
אוךך בוקרררר../images/Emo42.gif../images/Emo181.gif

1. שם: סתיוווו
2. האם יש סוס/ה? יאפ
3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? מוסמוס
4. איזה ציוד יש לכם? יותר מידי
5. באיזה חווה אתם רוכבים? אורוות גן שמואל
6. כמה זמן אתם רוכבים? 4-5 שנים ככה
7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? פעמיים 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? בסוסה שלי?! זה שהיא כזאת נושקההה בובעע
ושהיא סוסה כי נשמה שנותנת מעצמה המוןןן תמיד
(לפעמים אפילו יותר מידי כמו שעימנואל אומר חח
) 9. האם הציוד חדש או ישן? רובו עכשיו החלפתי.. בעצם דיי את כולו, אז חדש
10. מה הציוד הפרטי שלכם? אני לא אתחיל לפרט יש מלא
11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח הבעיה היחידה שלי זה שקמתי מוקדם מידי היום.. חוצמיזה החיים יפים טפו טפו טפו
ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה זה מחשב של אחים שלי אז אין לי פה תתמונות החדשות שלנו...

אמממ...

1. שם: דרור 2. האם יש סוס/ה? כה
3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? רונלדד 4. איזה ציוד יש לכם? הכל... 5. באיזה חווה אתם רוכבים? חוות הפארקק
6. כמה זמן אתם רוכבים: ב-5 באוקטובר 8 שנים!!! 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? אחת
8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? שהוא כזה בייבי הוא חייב תשומת לב כל הזמן!!!! 9. האם הציוד חדש או ישן? הכל חדש.. 10. מה הציוד הפרטי שלכם? אם אני אפרט זה לא יגמר.. 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח
ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה כפרה עליו

נמנמנמ

1. שם:נויה
2. האם יש סוס/ה?אממ לא 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?אממ נראה לי שעכשיו BJ
4. איזה ציוד יש לכם?אממ כל מיני... 5. באיזה חווה אתם רוכבים?דני היי
6. כמה זמן אתם רוכבים אמממ 6 שנים אבל רציני שששנתיים ככה 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?לא זכיתי |טיפש| 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?אמממ אין לי 9. האם הציוד חדש או ישן?אמממ שלי חדש וישן 10. מה הציוד הפרטי שלכם? צ'אפס 3 כפפות 3 מכנסיים מגפפים נעליים קסדה ושוט נראה לי... 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה איך השאלון?פסדר

להללהללהללה

1. שם:ענבר 2. האם יש סוס/ה?לא
3. איך קוראים לסוס/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?בנצי דניאלה ובילבי 4. איזה ציוד יש לכם?קסדה,שוט,נעלי רכיבה,צ'אפס,2 זוגות מכני רכיבה וכפפות שנעלמו 5. באיזה חווה אתם רוכבים?
חוות צח
6. כמה זמן אתם רוכביםשנתיים ומשו 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?אפ'עם 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?הכל
הם מושלמים
9. האם הציוד חדש או ישן?חלק וחלק 10. מה הציוד הפרטי שלכם?מה שכתבתי בשאלה 4 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה איך השאלון? כרגע המחשב שלי בתיקון אז אני לא במחשב שלי אז אין לי תמונה....

עונהההה../images/Emo9.gif

1. שם: מיכל 2. האם יש סוס/ה? לא =/ 3. איך קוראים לסוס/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? מילניומי
4. איזה ציוד יש לכם? יש לי רק ציוד פרטי.. 5. באיזה חווה אתם רוכבים? ויצ"ו נהלל
6. כמה זמן אתם רוכבים? 5 שנים עוד מעט
7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? 1...
8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? שהוא הכי מדהים בעולםםם!!!
9. האם הציוד חדש או ישן? חדש 10.מה הציוד הפרטי שלכם? מכנסיים: בז', חום קאקי, כחולות ולבנות, שוט ורוד
, צ'אפס, מגפיים, כפפות, ג'קט וזהוא נראה לי... 11. מה הבעיות שלכם? שאני זונה שרמוטה וכלבה מזדיינת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

arieledaho

New member
גמאני....../images/Emo41.gif

1. שם: אריאל
2. האם יש סוס/ה? בנתיים לא....
3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם? במבי
אבוני
ודוי
4. איזה ציוד יש לכם? מיליון מכנסי רכיבה
שני שוטי קפיצות ושוט דרסאז'
מגפיים מגפיים קצרות צ'אפב דורבנות ז'אקטים ועוד הרבה חחח 5. באיזה חווה אתם רוכבים? לא ברור... 6. כמה זמן אתם רוכבים? 6 שנים!!
7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון? פעם אחת מתוך ארבע פעמים...וזאת הייתה תחרות קפיצות חה! 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים? הם פשוט מושלמים!!
9. האם הציוד חדש או ישן? חלק וחלק הרוב חדש...
10. מה הציוד הפרטי שלכם? הרבה.. 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח יותר מידי חחח ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה

../images/Emo13.gif

1. שם:אסף 2. האם יש סוס/ה?כן 3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?רעם 4. איזה ציוד יש לכם?הכל.... 5. באיזה חווה אתם רוכבים?הפארק 6. כמה זמן אתם רוכביםשבע שנים 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?הרבה פנימיום אם סוסי בית ספר ופעמיים בארציות 8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?הכל... 9. האם הציוד חדש או ישן?חדש 10. מה הציוד הפרטי שלכם?הכל שלי 11. מה הבעיות שלכם? (סתם) חח ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה

mindeffect

New member
../images/Emo84.gifממממ...

1. שם:שניס.. 2. האם יש סוס/ה?כה
3. איך קוראים לסו/ה שאתם הכי אוהבים או שלכם?זינה
4. איזה ציוד יש לכם?לסוסה-של תול ושלי ביחד-ראשית בית,ראשית עבודה,ציוד הברשה,בגני הובלה,מגנים לבית,מגנים לתחרויות,2 שמיכות תחרויות (אבל שלי יותר יפה
),3 שמיכות לבית,מגן זבובים,כזה לאזניים לתחרויות,חומר נגד זבובים,חגורת בטן,גומיות לבנות ושחורות,בנדג'ים..וזהו ניראה לי.. 5. באיזה חווה אתם רוכבים?חוות צח 6. כמה זמן אתם רוכבים?עוד 3 ימים 3 שנים.. 7. כמה פעמים נצחתם בתחרות מקום ראשון?
8. מה אתם הכי אוהבים בסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים?לא מכירה אותה עדיין כל כך טוב...אבל אני אוהבת אותה..לומדת להכיר אותה.. 9. האם הציוד חדש או ישן?יש ויש.. 10. מה הציוד הפרטי שלכם?3 מכנסי רכיבה אחד לתחרויות,צאפס מעור ורגילים,נעלי רכיבה של קאבלו,שוט קפיצות,2קסדות,מגפיים,נעלי בלנסטון וזהו... 11. מה הבעיות שלכם?פפפ...
ותמונה-- שלכם ושל הסוס/ה

למעלה