עוד שאלון!!!!!!!

עוד שאלון!!!!!!!

אני מתחילה להסחף עם הספחים האלה (משחקי מילים.. THATS NICE) מתחפש/ת (אם כן, אז לֵמָה? ואם לא, לָמַה לא?)- בטח!! נראה לי DISCO BABE כזאת, מלא בגדים מנצנצים, טונה איפור, פאה של שיער ארוך.. תחפושת טובה שראיתי- מישהו שהתחפש לפרה- כן כן גם עם ציצים ענקיים.. זה היה מצחיק בטירוף!! תחפושת מזעזעת שראיתי- מישהי שהתחפשה לשולחן שבת.. GO FIGUREהדגש|רעיונות לתחפושות- סלברטיז, או סתם לצבוע שיער מהמון צבעים וללבוש משהו משוגע ולהתאפר המון.. ואם בא לכם תצרפו תמונה של תחפושת טובה!! ושזה לא יהיה שירשור
KAPISHHHHHHHH

GirlFriend

New member
../images/Emo151.gif

אני רוצה להתחפש.... עדיין אני לא יודעת למה... תחפושת יפה שראיתי: *בובה על חוט *פטריה *שני בנים שהתחפשו לזקנות עם סקטים... זה היה מצחיקקקק... תחפושת גרועה: לא זוכרת...

I am a freak

New member
לתחפושת שלי יש זכויות יוצרים!

אל תעתיקו! זו המצאה שלי.... אני מתחפש לקיר גרפיטי, יש לי קרטונים של בריסטולים מודבקים עליהם.... משניי צידיי הגוף (זה קשור עם חוט). ויש 2 לורדים עם מתפסים בשניי הצדדים... מי שרוצה לוקח את הלורד ורושם עליי... (על הבריסטולים..) זה גם מזכרת יפה...

יפתח13

New member
אני כנראה מתחפש...

לערפד....יצאה שמועה בבצפר שאני באמת ערפד...אז החלטתי לשתף פעולה..... ןלכן תדעו...יכול להיות שהשמועה נכונה!!!
תישנו עם עין אחת פתוחה...ותשמרו על הדם שלכם.....חה החה חהחהחהחהח (צחוק בסגנון דוקטור evil...(

למעלה