ערב טוב..
שם: ליבנת גיל: 18 ו4 חודשים תאריך גיוס:---- ש"ל, והתחלתי כבר. האם אי פעם: עשית בנג'י? לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? לא. התערבת עם מישהו והפסדת? כן. אם כן מה היית צריך לעשות? לא זוכרת.. לא משהו רציני.. לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות?כן. השתכרת עד שלא זכרת כלום?לא. אני ואלכוהול לא חברים טובים.. לא אוהבת לשתות אלכוהול בכלל.. אפילו מהיין של הקידוש אני לוקחת לגימה קטנה, טוב כי זה יין שאבא מכין אז הוא חזק מאוד.. השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם?לא עשית פירסינג?לא קעקוע?לא ניסית סמים?לא הציעו לך?לא (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית?אממממ לא זוכרת.. אבל אתמול הייתי על הסף...נשברו לי שתי ציפורניים ביום אחד ורציתי ללכת ביום חמישי לקוסמטיקאית שתעשה לי מניקור, עכשיו לא נראה לי ששווה לי ללכת עם שתי ציפורניים שבורות.. צחקת? היום.. יש לי חניך בכיתה י"א שקרע אותי מצחוק היום!!! התעצבנת?אתמול.. אבל התעצבנתי בקטנה.. מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון?קניתי אתמול מגפיים.. העברנו היום פעילות לחניכים והלך מצוין ב"ה!! אתה רעב?לא.. מה אתה לובש?פיג'מה.. מתי התקלחת פעם אחרונה?לפני חצי שעה.. ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד.. "התפוח לא נופל רחוק מהעץ"