עוד שאלון

lital4321

New member
עוד שאלון

עד שימאס.. שם: גיל: תאריך גיוס: האם אי פעם: עשית בנג'י? התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? התערבת עם מישהו והפסדת? אם כן מה היית צריך לעשות? לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? השתכרת עד שלא זכרת כלום? השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? עשית פירסינג? קעקוע? ניסית סמים? הציעו לך? (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? צחקת? התעצבנת? מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? אתה רעב? מה אתה לובש? מתי התקלחת פעם אחרונה? ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד.. השאלון מנוסח בלשון זכר לצורך נוחיות

lital4321

New member
ושוב עונה לעצמי

שם:ליטל גיל:
18 וחצי תאריך גיוס:
19 פברואר האם אי פעם: עשית בנג'י?
לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי?
אני יכולה למנות מספר פעמים התערבת עם מישהו והפסדת?
כן אם כן מה היית צריך לעשות?
לנשק מישהו זר על הלחי לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות?
כן 40 דקות השתכרת עד שלא זכרת כלום?
לא השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם?
הממ כן חח עשית פירסינג?
בערך באוזן למעלה קעקוע?
כן 2 ניסית סמים?
הליום? הציעו לך?
כן אבל אני יותר חזקה מזה(חח תמיד רציתי להגיד את זה..) מתי לאחרונה: בכית?
לפני שבוע בערך כשנזכרתי שאני צריכה ללמוד לבגרות צחקת?
קודם כשחברה מהעבודה התקשרה לרכל התעצבנת?
לפני המחזור מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון?
יום שישי האחרון אתה רעב?
כן אבל אני על ריטלין אז לא בא לי מה אתה לובש?
סוושטר סגול ומכנסיים חומים(אפחד לא רואה זה בסדר..) מתי התקלחת פעם אחרונה?
רבע שעה ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד..
אם העולם מפנה לך את הגב תיגע לו בתחת!

Karin917

New member
היסטוריה זה כ"כ רע!../images/Emo7.gif

אני מנסה להשלים חומר של שנה שלמה ב3 ימים וכבר נמממממממממממממאס
שם:קארינהנהנהנהנה גיל:18 תאריך גיוס:7/2
האם אי פעם: עשית בנג'י? לא! התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? כל הזמן
התערבת עם מישהו והפסדת? כן אם כן מה היית צריך לעשות? להסתובב בקניון רחובות עם פיג'מה ונעלי בית. אבל הפסדתי לא באשמתי אז בסוף לא עשיתי את זה לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? כן, כל פעם שאני עם יערה השתכרת עד שלא זכרת כלום? כן השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? כן,ביום שישי עשית פירסינג? לא קעקוע? כן ניסית סמים? לא הציעו לך? לא שזכור לי (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? שבוע שעבר צחקת? אתמול התעצבנת? היום מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? נולדה לי בת דודה אתה רעב? לא מה אתה לובש? טרנינג וחזיה
מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול בצהריים. אבל זה בגלל שאתמול נרמדתי ב8 בערב והיום קמתי וישר התחלתי ללמוד ואז סגרו את המים ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד..

lital4321

New member
הייתי מתה להתחלף איתך

אני תקועה עם מתמטיקה מתרגלת מהבוקר עד הערב(זתומרת ברגעים שאני תופסת את עצמי בידיים) וזה מבאססססס

Karin917

New member
מתמטיקה לפחות לא צריך לזכור...

או שאת יודעת או שלא.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif דוגרי עדיף מתמ'

שונאתתתתתת היסטוריה. המקצוע הכי שנוא עליי. פשוט אין לי זיכרון לחרא הזה... זה הוריד לי את כל הממוצע בגרויות חח

S h r i k y

New member
היסטוריה ../images/Emo99.gif

אהבת נעורי..
המקצוע היחידי שאהבתי בתיכון

lital4321

New member
אני לא!!

ואפשר לדעת רק אחרי שאת טוחנת את זה מכל חור אפשריי

chaiel

New member
קרין!!!

ככה השם נכון?! מה הקומונה הזאת שיש לך בחתימה?! נכנסתי - הזדעזעתי!

Karin917

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif

אל תיקח את זה קשה מדי. זה סתם בצחוק...

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif חחח גםאני רציתי לשים שאלון

אבל היו כבר שניים בעמוד, אבל ייאלה למי איכפת
שם: רותם גיל: 18 תאריך גיוס: 16 לאפריל האם אי פעם: עשית בנג'י? לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? כן התערבת עם מישהו והפסדת? כן אם כן מה היית צריך לעשות? לא זוכרת לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? כן השתכרת עד שלא זכרת כלום? כן השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? לא עשית פירסינג? לא קעקוע? לא ניסית סמים? לא הציעו לך? לא (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? ממממ לפני כמה ימים? צחקת? עכשיו התעצבנת? אתמול מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? פגשתי את כל החברים =], עשיתי היום 19% במלצרות!
אתה רעב? ממש לא מה אתה לובש? פיג'מה מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד.. תחייכו, תשמחו וחיו כל יום כאילו זה יומכם האחרון
[אוווווווו]

הילה 1988

New member
בקשה....

שם:הילה גיל:19+ תאריך גיוס:שרות לאומי 2.9.07 האם אי פעם: עשית בנג'י?לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי?כן התערבת עם מישהו והפסדת?לא זכור מתי זה היה אם כן מה היית צריך לעשות?גם לא זוכרת לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות?כן השתכרת עד שלא זכרת כלום?לא שותה השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם?לא שותה עשית פירסינג?לא קעקוע?לא ניסית סמים?לא הציעו לך?לא מתי לאחרונה: בכית?שבוע שעבר צחקת?היום התעצבנת?היום מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון?.... אתה רעב?כן מה אתה לובש?כרגע, מכנסי ספורט וכמה חולצות קיצור כאילו קמתי משינה.... מתי התקלחת פעם אחרונה?ב 19:20 ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד:..... .

R e A

New member
מה אני עושה בבית בימים כאלה..

עד שימאס.. שם: רע גיל: 19 בקרוב תאריך גיוס: 5.8.07 האם אי פעם: עשית בנג'י? לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? כן התערבת עם מישהו והפסדת? כן אם כן מה היית צריך לעשות? הו יש הרבה מקרים לא זוכר... לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? כן השתכרת עד שלא זכרת כלום? כן השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? כן עשית פירסינג? לא קעקוע? לא ניסית סמים? לא הציעו לך? כן (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? ממזמן, לא זוכר.. צחקת? היום התעצבנת? היום מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? היציאות החדשות שלי הביתה זה נורא משמח
אתה רעב? לא מה אתה לובש? סתם מכנסיים ארוכים וחולצה ארוכה לבנה מתי התקלחת פעם אחרונה? לפני רבע שעה ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד: כל הזין בכלבלב אופיטיבמבם, מי שנשך אותו כלבלב אופיטיבמבם. קבלו גם תמונה נדירה ביותר שלא תראו בחיים עוד אחת כמוה. התומ"ת של הצוות שלי בזמן ירי. וכן, זה פגז באוויר...

chaiel

New member
שלי!!!!

עד שימאס... האמת? נמאס! שם: חיאל (נכון שם יפה?!) גיל: עוד חודששים וקצת 19! אמאל'ה, אני סבא! תאריך גיוס: 3 בפברואר, אני מקווה שלא ישנו ברגע האחרון. האם אי פעם: מה עשיתי? אופס...
עשית בנג'י? אממ נראלי שכן???... התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? אוווווה, הרבה פעמים! התערבת עם מישהו והפסדת? האמת? היחס אצלי בהיתערבויות הוא משהו כמו 99% לטובתי, אבל ברור שמתישהוא הפסדתי. אם כן מה היית צריך לעשות? לשלם כסף...במזומן... לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? חצי שעה?! טוב שלא הגזמנו.. אבל כמה דקות? כן, הרבה פעמים! השתכרת עד שלא זכרת כלום? בחיים לא השתכרתי (אני לא שותה ב-כ-ל-ל, לא אוהב אתזה והפכתי אתזה לפרינציפ, זה מגניב כזה) השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? עשיתי דברים כאלה גם בלי להשתכר... עשית פירסינג? בעעעעע לא! קעקוע? לא ניסית סמים? לא הציעו לך? לא ממש (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? אתמול... ראיתי את הסרט "המגן" הסוף מרגש טילים ואני אחד שמזה מתרגש מקטעים כאלה... צחקת? היום במסעדה עם משפחה מארה"ב התעצבנת? כנ"ל. מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? אנערף... אתה רעב? לא, התפוצצתי במסעדה (למרות שלא אכלתי צהריים) מה אתה לובש? בגדים?! (חולצה מדהימה! יווו כמה "תשבוחות" אני מקבל עליה... מה החולצה? חולצה סגולה עם פסים לבנים עם צווארון ועם כפתורים, כל ארבעת השדברים האלה אף פעם לא היו לי בחולצה אז החלטתי שאני אקנה אותה כדי שיהיו לי אבל היא פשוט מהדימה, אני מת עליה) מתי התקלחת פעם אחרונה? אממ בצהריים (למי ששכח אני אובססי לנקיון, אבל האמת שאז פשוט הזעתי כמו מטורף) ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד.. אקונה מטטה! ד"א חבר'ה, איך מדגישים את התשובות שלי?! (אני יודע שאני קורא רק שאלונים מודגשים) ד"א, לא ביקשו תמונה אבל מחר אני מקווה לשים אם אני ימצא ת'מצלמה..

chaiel

New member
וואי חחח

חשבתי גם את בקטע של להגיד שאני מוזר וזה כמו ההוא שהגיב פה למעלה... וכבר נכנסתי לסרט "היי, אני כ"כ מוזר?!" עד שקלטתי שדיברתי על הסרט... האמת היא שהסרט לא היה משהו אלא רק הסוף מרגש ואני כ"כ חולה על הקטעים האלה שראיתי את הסוף (בלבד) 4 פעמים...

למעלה