עוד שאלון

JORDIK

New member
../images/Emo105.gif שיהיה...

עד שימאס.. שזה ממש עוד מעט שם: ירדן גיל: 18 תאריך גיוס: שש עשרה למרץ האם אי פעם: עשית בנג'י? לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? בטח... כל הזמן התערבת עם מישהו והפסדת? יש סיטואציה אם כן מה היית צריך לעשות? לא זוכר שום דבר גרנדיוזי לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? חחח כן השתכרת עד שלא זכרת כלום? כן השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? לא יותר מידי מצטער... איפלו שזה די רע עשית פירסינג? עגיל בגבה קעקוע? לא ניסית סמים? נמאס מהשאלות סמים האלה.... הציעו לך? (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? שבועיים ככה צחקת? היום התעצבנת? היום מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? שני סופ"שים מטורפים אתה רעב? לא מה אתה לובש? טרייניג אפור וחולצה תרמית... מתי התקלחת פעם אחרונה? שבת בצוהוריים ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד... "עדיף להיות יהודי מלהיות אישה" (C)

.....

שם: מורן גיל: 17 תאריך גיוס: יום יבוא האם אי פעם: עשית בנג'י? בסופרלנד בלבד
התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? איך לא
התערבת עם מישהו והפסדת? כן אם כן מה היית צריך לעשות? לא זוכרת לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? כן, אתמול חח השתכרת עד שלא זכרת כלום? לא השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? כן עשית פירסינג? כן קעקוע? לא ניסית סמים? לא הציעו לך? כן (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? לפני שבועיים ככה צחקת? אתמול התעצבנת? היום בבוקר כי העירו אותי מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? אממ חברים שלי. אתה רעב? כן מה אתה לובש? פיג'מה...טריינינג שחור וקפוצ'ון אדום של פוקס מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול בערב ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד..הרגע התעוררתי ואין לי כוח לחשוב

ווינגז

New member
גם אני גם אני גם אני

שם: יעל גיל: 18 וחצי +
תאריך גיוס: 20.12.07 האם אי פעם: עשית בנג'י? לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? כן התערבת עם מישהו והפסדת? כן אם כן מה היית צריך לעשות? לא זוכרת כבר לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? כן, גם יותר השתכרת עד שלא זכרת כלום? לא השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? לא עשית פירסינג? עגילים באוזניים נחשבים?
קעקוע? לא ניסית סמים? לא הציעו לך? לא מתי לאחרונה: בכית? לפנות בוקר צחקת? אתמול התעצבנת? בערב מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? אימצנו את לילו. אתה רעב? לא מה אתה לובש? בגדים
מתי התקלחת פעם אחרונה? הבוקר ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד.. המ, אני לא מצליחה לחשוב על משהו כרגע.

elivnat

New member
ערב טוב..

שם: ליבנת גיל: 18 ו4 חודשים תאריך גיוס:---- ש"ל, והתחלתי כבר. האם אי פעם: עשית בנג'י? לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? לא. התערבת עם מישהו והפסדת? כן. אם כן מה היית צריך לעשות? לא זוכרת.. לא משהו רציני.. לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות?כן. השתכרת עד שלא זכרת כלום?לא. אני ואלכוהול לא חברים טובים.. לא אוהבת לשתות אלכוהול בכלל.. אפילו מהיין של הקידוש אני לוקחת לגימה קטנה, טוב כי זה יין שאבא מכין אז הוא חזק מאוד.. השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם?לא עשית פירסינג?לא קעקוע?לא ניסית סמים?לא הציעו לך?לא (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית?אממממ לא זוכרת.. אבל אתמול הייתי על הסף...נשברו לי שתי ציפורניים ביום אחד ורציתי ללכת ביום חמישי לקוסמטיקאית שתעשה לי מניקור, עכשיו לא נראה לי ששווה לי ללכת עם שתי ציפורניים שבורות.. צחקת? היום.. יש לי חניך בכיתה י"א שקרע אותי מצחוק היום!!! התעצבנת?אתמול.. אבל התעצבנתי בקטנה.. מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון?קניתי אתמול מגפיים.. העברנו היום פעילות לחניכים והלך מצוין ב"ה!! אתה רעב?לא.. מה אתה לובש?פיג'מה.. מתי התקלחת פעם אחרונה?לפני חצי שעה.. ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד.. "התפוח לא נופל רחוק מהעץ"

nir2107

New member
רק בשביל הנוחיות

שם: ניר גיל: 18 ואה ביסלה תאריך גיוס: 3.2.08 האם אי פעם: עשית בנג'י? לא התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? כן התערבת עם מישהו והפסדת? כן אם כן מה היית צריך לעשות? ללבוש בגדים מסוימים, לשלוח דברים מוזרים לאנשים מפורסמים ועוד ועוד. מה שמשעשע זה שקשה לי להיזכר בהתערבות שהפסדתי ואשכרה עשיתי את מה שהייתי צריך לעשות. לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? לא. לא נשמע לי בריא במיוחד. השתכרת עד שלא זכרת כלום? לא השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? לקרוא רכיבים של דיאט קולה במבטא צרפתי זה משהו שאני צריך להצטער עליו? עשית פירסינג? לא קעקוע? לא ניסית סמים? לא הציעו לך? כן (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? אוקטובר 2005 צחקת? היום התעצבנת? היום מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? המעבר לבית של סבא וסבתא אתה רעב? לא היסטרי מה אתה לובש? סווצ'רט וג'ינס מתי התקלחת פעם אחרונה? הבוקר ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד.. פוקימון. אין יותר נחמד מזה.

Lital1989

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

שם: ליטל. גיל: 18 וחצי. תאריך גיוס: 9.1.08-היום חזרתי הביתה אחרי שבועים.. האם אי פעם: עשית בנג'י? לא אמאלה התנהגת כמו מפגר במקום ציבורי? חח יש מצב התערבת עם מישהו והפסדת? לא זוכרת אם כן מה היית צריך לעשות? לא הפסקת לצחוק במשך חצי שעה לפחות? חחח כן השתכרת עד שלא זכרת כלום? לא ממש השתכרת ועשית דברים שאתה מצטער עליהם? לא עשית פירסינג? לא קעקוע? לא ניסית סמים? לא הציעו לך? לא (נשמע כמו סיווג בטחוני לרגע..חח) מתי לאחרונה: בכית? שבוע שעבר צחקת? היום התעצבנת? היום מה הדבר הכי שמח שקרה לך בזמן האחרון? שחזרתי הבייתה היום אתה רעב? לא מה אתה לובש? פיג'מה מתי התקלחת פעם אחרונה? עכשיו ולסיום תן פתגם\משפט\ציטוט שאתה אוהב או סתם משהו נחמד..- אין לי כוח..יאללה הולכת לישון P:

למעלה