עוד שאלון!!!!

עונהההההההה../images/Emo9.gif

בן או בת? 1.בן 2.בת
גיל... 1.בין 0-10 2.בין 11-15 3.בין
16-20 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי 2.מורן גרוס
3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג
6.רוני הדר 7.אלון ליטבק 8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג 13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה
2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט) מקום מגורים: 1. צפון
2. דרום 3. מרכז עונה אהובה: 1. קיץ 2. חורף 3. אביב
4. סתיו יום הולדת בתאריך: 15.12.89 זמר אהוב:הראל מויאל
עברי לידר... זמרת אהובה: שירי מימון, מירי מסיקה... להקה אהובה: S קלאב 7 קניון אהוב
קריון... הדבר שהכי נהנתם בחופש
אילת... שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: 1.אהבה מעבר לפינה 2.האוירה בפרוום כיפיתתת... 3. הילדים...
מה דעתכם על השאלון:(לפרט)

יעל 13

New member
עונההההההה

בן או בת? 2.בת גיל... 2.בין 11-15 דמות נערצת... 1.יהודה לוי 3.מלי לוי 12.אגם רודברג 13.סמי הורי 15.גאיה אני... 3. אני אמצעי/ת מקום מגורים: 2. דרום עונה אהובה: 2. חורף 3. אביב יום הולדת בתאריך: 24.5.91 זמר אהוב: אמ...לא יודעת זמרת אהובה: מאיה בוסקילה שירי מימון מלי לוי ועודדד להקה אהובה: s club 7 קניון אהוב? (לפרט)לא יודעת הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) מהשינההההה!!!! אני אוהבת לישוןןן ונראה לי שחלק רואים את זה...חחחחח שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: מה דעתכם על השאלון:(לפרט) נחמד, תודה

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo23.gif

בן או בת? 2.בת גיל... 3.בין 16-20 דמות נערצת... 5.ליאון רוזנברג 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה אני... 2. בן/ת יחיד/ה מקום מגורים: 3. מרכז עונה אהובה: 2. חורף 3. אביב יום הולדת בתאריך: 18.3.87 זמר אהוב: אנריקה אגלסיאס זמרת אהובה: סלין דיון להקה אהובה: היהודים קניון אהוב? דיזנגוף,הזהב הדבר שהכי נהנתם בחופש? לא 'דעת
שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום:
מה דעתכם על השאלון: נחמד

ady18

Well-known member
תשובות

בן או בת?בת 1.בן 2.בת גיל...4 1.בין 0-10 2.בין 11-15 3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת...אגם יהודה דפנה 1.יהודה לוי 2.מורן גרוס 3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג 6.רוני הדר 7.אלון ליטבק 8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג 13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה יחידה 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט) מקום מגורים:מרכז 1. צפון 2. דרום 3. מרכז עונה אהובה:קיץ 1. קיץ 2. חורף 3. אביב 4. סתיו יום הולדת בתאריך:17.3 (לפרט) זמר אהוב: (לפרט) זמרת אהובה: (לפרט) להקה אהובה: (לפרט) קניון אהוב? (לפרט) הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: (לפרט) מה דעתכם על השאלון:(לפרט) מקווה שנהנתם:)! אוהבת kaplan8

../images/Emo39.gifעונה נה נה בננה חיחי../images/Emo9.gif

אני יעשה לך קצת חיים משעממיםםם אין לי כך להשתמש באאייקונים כ"כ חיחי בן או בת? 1.בן 2.בת אמממ אני חושבת שבת חיייחי גיל... 1.בין 0-10 2.בין 11-15 14 3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי יהודדוששששששששש חולה עליווו!!!!! 2.מורן גרוס 3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג 6.רוני הדר 7.אלון ליטבק 8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג 13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט) אחות קטנה חיחיחי הקטנים שולטים!!!! למרות שהייתי מעדיפה להיות בכורה חיחי מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז יבנה עונה אהובה: 1. קיץ חולה על קיץ שונאת בדדדדם חורף 2. חורף 3. אביב 4. סתיו יום הולדת בתאריך: (לפרט) 8.2 דלי מזל ששששש----ו-----ללללל---------טטטטטטטט זה צריך להיות היום המושלם בככייי במשך השנה ורצוי להשלים אותו במתנות חיחיחי ורצוי הרבה חיחי זמר אהוב: (לפרט) שירי מימון!!! וזמרים יש הרבה אם אני יתחיל זה לא ידמר אז עזבו הרוב אבל מכ.נולד זמרת אהובה: (לפרט) אה עניתי על זה בשאלה הקודמת שירי מימוןןןןןןןןן להקה אהובה: (לפרט)לא ממש אוהבת להקות אבל מחו"ל אולי קניון אהוב? (לפרט) אמממממממממ אני אוהבת את ארנה בהרצליה בעצם את כולם! הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) אמממ הנסיעה לאילת היון חזרתי חיחיחיי והכי ביום שנסענו לריף הדולפינים אני חולללה על דולפינים הם כאלה מתוקים! שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: (לפרט) כי אני חולללללההההה על כולכם פהההה כי אין רגע שאני לא רוצה להיכנס כי כיף להיכנס כי אתם המשפחה השניה שלעעעעעעייי יש עוד הרבבבבבבה סיבות אבל אםם אני אמשיך זה לא יגגמר! מה דעתכם על השאלון:(לפרט) הואאאאא היה כייייפפפפפפיייייי תעשו עוד!

ortal האחת

New member
עונה נה נה ../images/Emo68.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

בן או בת
בת
מורן גרוס
אני
הכי קטנה
מקום מגורים
מרכז
עונה אהובה
חורף
יום הולדת בתאריך
8.1.89 זמר אהוב וזמרת אהובה
יש הרבה...חחח...אבריל לאבין
, מוקי
, עיברי לידר
, אנריקה
, אשר
אממ..ויש עוד... להקה אהובה
ווסטלייף
ו-Sclob
kaplan8 אחלה שאלון

עונהההההה..

בן או בת? 2.בת גיל... 2.בין 11-15 דמות נערצת... 15.גאיה
אני... 3. אני אמצעית מקום מגורים: 2. דרום עונה אהובה: 1. קיץ ברוררר
יום הולדת בתאריך: 8.7.91 זמר אהוב: אמ... זמרת אהובה: אנסטסיה להקה אהובה: (לפרט) קניון אהוב? כל קניון שיש בו המון המון חנויות של עגילים הדבר שהכי נהנתם בחופש?כל החופש הישתעממתי אז הדבר הכי כיף שעשיתי זה ללכת לשוק עם חברה.. שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: 1. כי אהבה מעבר לפינה זאת תוכנית מדהימה 2.כי אני חדשה פה ואני מקווה שיקבלו אותי.. 3. ניחייה וניראה כי כמו שאמרתי אני חדשה פה מה דעתכם על השאלון:

../images/Emo41.gifברןכה הבאה מותק../images/Emo70.gif

ולפי החתימה שלך אני מבינה שאת מעריצה את הדר.. וגם אני חיחי הדר

למעלה