עוד שאלון!!!!

KaPLAn8

New member
עוד שאלון!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

זה שאלון כללי לא רק על אמ"ל! בן או בת? 1.בן 2.בת גיל... 1.בין 0-10 2.בין 11-15 3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי 2.מורן גרוס 3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג 6.רוני הדר 7.אלון ליטבק 8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג 13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט) מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז עונה אהובה: 1. קיץ 2. חורף 3. אביב 4. סתיו יום הולדת בתאריך: (לפרט) זמר אהוב: (לפרט) זמרת אהובה: (לפרט) להקה אהובה: (לפרט) קניון אהוב? (לפרט) הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: (לפרט) מה דעתכם על השאלון:(לפרט) מקווה שנהנתם:)! אוהבת kaplan8

מישווווו קורא../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

בן או בת? בת
גיל... בין 11-15
דמות נערצת... אפ-אחד
אני... הכי קטנה.
מקום מגורים: מרכז
עונה אהובה: חורף
יום הולדת בתאריך: 3.11.91
זמר אהוב: מממ...אין
זמרת אהובה: גם אין
להקה אהובה: כנ"ל
קניון אהוב? כנ"ל
הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) לא יודעת
שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: א. לא יודעת ב. כנ"ל ג. לא יודעת
מה דעתכם על השאלון:(לפרט) השאלון מאוד נחמד

אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בן או בת? 1.בן 2.בת
גיל... 1.בין 0-10 2.בין 11-15
3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי 2.מורן גרוס 3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג 6.רוני הדר 7.אלון ליטבק 8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג
13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט)
אני החמישית מתוך 7 נפשות מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז
עונה אהובה: 1. קיץ
בגלל החופשים והכל 2. חורף
בגלל שנולדתי בי' חשוון 3. אביב 4. סתיו יום הולדת בתאריך: (לפרט)י' חשון 16.11 זמר אהוב: (לפרט)בארץ- זמרת אהובה: (לפרט)בארץ-שירי מימון מתקופת כ"נולד מחו"ל-בריטני ספירס ועוד מלא להקה אהובה: (לפרט) Backstreet Boys קניון אהוב? (לפרט) קניון הרצליה-ארנה קניון ת"א-עזריאלי וקניון פ"ת-הקניון הגדול וגם הקניון באילת... הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) שהייתי במחנה בעופרה והייתי במחנה של בני עקיבא ואני יהיה שבוע הבא{שיהיה}במחנה איממונים!!! שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: (לפרט)1)יש אנשים פה מקסימים ונהדרים והכל ואני חולה על כולכם!!! 2)כאן יש את כל המידע על אמ"ל והשחקנים 3)כי אני מכורה לסדרה וכיף לדבר על זה ובלה בלה בלה מה דעתכם על השאלון:(לפרט)היה מקסים ושיא הכיף לעשות וזה צורך חשיבה מה אתה מעדיף וכאלה...נהנתי מאוד תודה KaPLAn8 LOVE YOU!!!

עונה נה נה נה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בן או בת? בת גיל? 16-20 דמות נערצת: יהודה לוי, גאיה איחים: בת יחידה יש לי 3 אחים בנים, 1 מעלי ו 2 מתחתי מקום מגורים: מרכז עונה אהובה: קיץ יום הולדת בתאריך : 12.10
זמר אהוב: אייל גולן זמרת אהובה: אין מישהי מיוחדת להקה אהובה: אהבתי את westlife... קניון אהוב: קניון ערים (כפר סבא), ארנה (הרצליה), עזריאלי (תל אביב) הדבר שהכי נהנתם בחופש: הייתי באילת ועשיתי פעם ראשונה בחיים שלי בננה...וזה דבר כזה כיף אבל מפחיד בטרוף...הייתי גם עם חברות יומיים בכרמיאל לבדנו באוהל..היה פיצוץ 3 סיבות למה שווה להיות בפורום: 1. כי יש פה אנשים מדהימים 2. כי זה הפורום לסידרה הכי שווה בטלויזיה. 3. בגלל החירפונים .חחחח מה דעתכם על השאלון...? ממש ממש כיפי...

אביחי 33

New member
עונה../images/Emo60.gif

בן או בת? 1.בן
2.בת גיל... 1.בין 0-10 2.בין 11-15
3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי 2.מורן גרוס 3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג 6.רוני הדר 7.אלון ליטבק 8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג
13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט)
אחד לפני אחרון
מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז
2. חורף 3. אביב 4. סתיו יום הולדת בתאריך: 10/7/90
(לפרט)יז' בתמוז תאריך עברי. ניתן להביא מתנות בכל שעות היממה,אך לא בשעות הערב בגלל שזוהי המנוחה שלי וככה אני מפנק את עצמי(מושפע וחש מהאירוח של מורן
) זמר אהוב:אממממ וואי שאלה קשה... יש כל כך הרבה.הראל מויאל לדעתי... וכם עמרי רוטברד..אלא מכוכב נולד בכללי. ובכלל את שלמה ארצי. זמרת אהובה: ווואי זה כבר לא פייר
יש כ"כ הרבה אני לא יגיד אחת: מאיה בוסקילה
מירי מסיקה
שירי מימון
נינט טייב
עדי כהן
להקה אהובה: אין מיוחדים..אולי בקסטריט בויז. קניון אהוב? אין מש'ו מיוחד.כל הקניונים טובים
הדבר שהכי נהנתם בחופש?אמממ להרביץ לבני דודים שלי
שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: 1. זה הפורום הכי מושלם שיש מבחינת ילדים
2. כאן יש את כל המידע על אמ"ל והשחקנים 3. דרך להעביר את הבוקר עם כולם
ראיון מקסים
נדלקת על ה'לפרט'

../images/Emo110.gif

בן או בת
בת
גיל... בין 11-15
דמות נערצת... יהודה לוי מורן גרוס רוני הדר (בתהליכים
) אגם רודברג
אני... אח/ות בכור/ה
מקום מגורים: מרכז
עונה אהובה: אביב
יום הולדת בתאריך: 30.4
זמר אהוב: הראל סקעת
זמרת אהובה: אמממ.. שירי מימון ומירי מסיקה חחח
להקה אהובה: לא נראלי שיש
קניון אהוב? כל הקניוניםם
הדבר שהכי נהנתם בחופש
(לפרט) אמממ לוידעת אבל עוד שבועיים בדיוק מהיום ני נוסעת לאילת אז בטח יהיה הכי כיף:)
שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: 1
כי ככה 2
כי ככה 3
כי ככה
מה דעתכם על השאלון: אחלהה

ghsufvi

New member
עונה

זה שאלון כללי לא רק על אמ"ל! בן או בת? 1.בן גיל... 3.בין 16-20 דמות נערצת... רוני הדר אני... 3. אני אמצעי/ת מקום מגורים: 3. מרכז עונה אהובה: 3. אביב יום הולדת בתאריך: (לפרט) 28.11.88 זמר אהוב: (לפרט) אין זמרת אהובה: (לפרט) ברור שהמלכה שירי מימון להקה אהובה: (לפרט)אין קניון אהוב? (לפרט) רמת אביב כי הוא 2 דקות מהבית שלי הוא קרוב אלי אז אני הולך כל יום הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) מפגש עם פורום תשוקות כי ככה פגשתי את לא יכול להגיד. שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: (לפרט)בגלל התוכנית,בגלל משחקים ובגלל חברי הפורום מה דעתכם על השאלון:(לפרט) שאלון נחמד להפגת השיעמום תעשי עוד זה היה כיף

עווווווווווונה../images/Emo26.gif

בן או בת? 1.בן 2.בת
3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי
2.מורן גרוס
3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג
6.רוני הדר
7.אלון ליטבק
8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר
10.דפנה רכטר
11.מירי בוהדנה
12.אגם רודברג
13.סמי הורי
14.לירון לבו
15.גאיה
16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת
4. אחר (לפרט) מקום מגורים: 1. צפון
2. דרום 3. מרכז עונה אהובה: 1. קיץ 2. חורף 3. אביב
4. סתיו יום הולדת בתאריך: (לפרט) 24.1 זמר אהוב: (לפרט)הראל מויאלללללללללל
עומרי רודברדדדדדדדדדד
זמרת אהובה: (לפרט)שירלילוווווווווו
נינטטטט
שיר ביטון
להקה אהובה: (לפרט)איןןן_____________ קניון אהוב? (לפרט)מממ... הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) באר שבעעעעעעעע
חחחח שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: 1.הילדים פה מדהימיםםםםםם... 2.הסידרה מושלמתתתתתתתת חחח וזהו אין לי עוד סיבה מה דעתכם על השאלון:(לפרט) מענינן *מע* חחחח

natali2007

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

זה שאלון כללי לא רק על אמ"ל! בן או בת? 1.בן 2.בת
3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי 2.מורן גרוס
3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג 6.רוני הדר 7.אלון ליטבק 8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג 13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת
4. אחר (לפרט) מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז
עונה אהובה: 1. קיץ 2. חורף 3. אביב
4. סתיו יום הולדת בתאריך: 7.8.91
עוד כשבועיים היומלדת!! זמר אהוב: אין מישו מועדף שומעת את כולם כמעט
זמרת אהובה: כנל להקה אהובה: כנל קניון אהוב? כמעט את כל הקניונים.. רק את אלה שלא חרשתי עליהם
הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) סמינר הנהגה שערך יומיים!! היה מצחיק וכייף בטירוף! שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: 1. זה פורום של הסידרה הכי שווה בארץ!! 2. יש פה אנשים מדהימים!
3.מעביר ת'שיעמום
מה דעתכם על השאלון:(לפרט) נחמד ביותר !!

עונה...../images/Emo27.gif

בן או בת? 1.בן 2.בת
גיל... 1.בין 0-10 2.בין 11-15 3.בין 16-20
4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי 2.מורן גרוס 3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג 6.רוני הדר
7.אלון ליטבק
8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג 13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה
2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט) מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז
עונה אהובה: 1. קיץ 2. חורף
3. אביב 4. סתיו יום הולדת בתאריך: 27.12.1988 זמר אהוב: הראל מויאלללל המושלםםםםםםם עומרי רוטברדדדד המלךךךך
ושי גבסוווווו אה... וגם הראל סקעת בסדר... חחחח סתם, הוא חמוד זמרת אהובה: שיר ביטוןןןןןןןן... אאאאה היא כזאת מושלמתתת ושירי מימון להקה אהובה: אמממ לא נראה לי שיש... קניון אהוב? הקניונים שבירושלים הדבר שהכי נהנתם בחופש? אילתתתת- היה כיףףף חבל"ז חחחח ואני הולכת לראות את הראלללל
שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: 1. הילדים פה מדהימים!! 2. האווירה טובה 3. ובגלל הסידרה מה דעתכם על השאלון: פשששש....

אני מתה משיעמום../images/Emo70.gif הוחכה:

בן או בת? 1.בן 2.בת
3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת... גאיה
אני ואח שלי מעריצים שרופים
אני... 1. אח/ות בכור/ה
מנהיגת שבט המחורפנים. 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט) מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז ירושלים
2. חורף 3. אביב 4. סתיו יום הולדת בתאריך: (לפרט)15.5.91 ב' סיון תשנ'א ניראלי. זמר אהוב: (לפרט) סקעת,סעדו... הרבה ס' . זמרת אהובה: (לפרט) מירי מסיקה. להקה אהובה: (לפרט) מממ... להקה? אין כ"כ הרבה כאלה ... קניון אהוב? (לפרט) אין. הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) אה... חסוי
שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: (לפרט) א. סבבה כאן. ב. יודעים מה יהיה לפני זה נהייה ... ג. כול התשובות נכונות .. מה דעתכם על השאלון:(לפרט) נחמד
וצריך המון לפרט ...
*ענק* -קרן-

עונה נה בננה../images/Emo94.gif../images/Emo70.gif חיחיח

בן או בת? 1.בן 2.בת אמממ נראה לי שבת
חיחיח
גיל... 1.בין 0-10 2.בין 11-15 14 וקצת... 3.בין 16-20 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי
2.מורן גרוס
3.מלי לוי
3.טל ליפשיץ - כהנא
4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג
6.רוני הדר
7.אלון ליטבק
8.יוסוף אבו וורדה
9.נתן דטנר
10.דפנה רכטר
11.מירי בוהדנה
12.אגם רודברג
13.סמי הורי
14.לירון לבו
15.גאיה
16.אחר(פרט) אלונה
אוהבת כמעט את כולם
אני... 1. אח/ות בכור/ה 2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט) האחות הכי קטנה מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז
2. חורף 3. אביב
4. סתיו יום הולדת בתאריך: (לפרט) 5/6/91 כ"ד סיוון
זמר אהוב: עברי לידר לא יוצא לי לחשוב על עוד מישו... וכל אלה מכוכב נולד
זמרת אהובה: שירי מימון כריסטינה אגילרה פעם יותר אהבתי.. בריטני ספירס פעם יותר אהבתי... וכל אלה בכוכב נולד
להקה אהובה: 50 סנט בקסטריט בויז five ו....... קניון אהוב? גבעתיים החדש, איילון ברמת גן, עזריאלי, ארנה, הדבר שהכי נהנתם בחופש?(לפרט) אמממ לא יודעת... שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: כי אני אוהבת את הסדרה יש פה ילדים חמודייייים ו... מתעדכנים בהכככככככל מה דעתכם על השאלון: חמוד מאוד
)

../images/Emo41.gifעונה

זה שאלון כללי לא רק על אמ"ל! בן או בת? 1.בן
2.בת גיל... 1.בין 0-10 2.בין 11-15חצי 3.בין 16-20חצי 4. 20+ דמות נערצת... 1.יהודה לוי 2.מורן גרוס
3.מלי לוי 3.טל ליפשיץ - כהנא 4.אורן שאבו 5.ליאון רוזנברג 6.רוני הדר 7.אלון ליטבק 8.יוסוף אבו וורדה 9.נתן דטנר 10.דפנה רכטר 11.מירי בוהדנה 12.אגם רודברג 13.סמי הורי 14.לירון לבו 15.גאיה 16.אחר(פרט) אני... 1. אח/ות בכור/ה
2. בן/ת יחיד/ה 3. אני אמצעי/ת 4. אחר (לפרט) מקום מגורים: 1. צפון 2. דרום 3. מרכז
עונה אהובה: 1. קיץ 2. חורף 3. אביב
4. סתיו יום הולדת בתאריך: 1.12 זמר אהוב: הראל סקעת ועוד אחד לא מוכר זמרת אהובה: הדר עוזרי להקה אהובה: הייב פייב קניון אהוב? סימול אשדוד הדבר שהכי נהנתם בחופש? לפגוש את סקעת שלוש סיבות למה שווה להיות בפורום: אממ.. יש יותר מ-3 סיבות
כי יש פה את הילדים הכי מקסימים בעולםם
כי תמיד יש פה מי שיקשיב לך
כי יש את אביחי
מה דעתכם על השאלון: נחמד

למעלה