עוד שאלון נחמד

האחמית

New member
אנייי!!

1)שם?שירן 2)גיל?16 ויום! 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת?לישון ומחשב 4)מה עדיף ים או בריכה ?ים 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? אמממ לונדון! 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע?חבר שלי... 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? אממ דיוויד בקהאם
8)אם מי אתם הכי אוהבים?חבר שלי 9)על מה את חושבים ברגע זה? על המחשב שלי 10)על מי אתם חושבים כרגע? חבר שלי 11)למה אתם חושבים אליו? כי אני תמיד חושבת עליו! 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? שוקולד 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? אממ חבר שלי ?14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? חברה הכי טובה שלי 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם?מריר 16)למה אתם שזה שוקולד הזה?לא יודעת.. 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה?אמממ לא יודעת... 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק?חבר שלי 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק?חבר שלי 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה? נחמד מאוד

loving angel

New member
גמני...../images/Emo9.gif

1)שם?: סיון 2)גיל?: 19 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת?: לישון,לטיל,לראות טלוויזיה,להיות עם המשפחה וחברים 4)מה עדיף ים או בריכה?: יםםםםםם
5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות?:לונדון 6)עם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע?:עידן.. 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש?: עידן... 8)את מי אתם הכי אוהבים?: המשפחה שלי ואת אורטל,צדוק,מארק ואפרת
9)על מה את חושבים ברגע זה?: קררררר ליייי
10)על מי אתם חושבים כרגע?: עידן 11)למה אתם חושבים אליו?:
12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו?:
13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע?:עידן כמובן..חחח 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון?: עלו שאלה למעלה תראו... 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם?: שוקולד עם סוכריות קופצות 16)למה אתם שזה שוקולד הזה?: כי אני מתוקה וקופצנית..חחח 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה?: אקח לשם את כל מי שאני אוהבת ונחייה שם לנצח 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק?:
19)את מי אתם הכי רוצים לנשק?:
20)מה אתם חושבים על שאלון הזה?:

MICHL99

New member
פורום מעניין מאוד החלטתי להישאר

1)שם?מיכל 2)גיל?21 במרץ 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת?עיתון,טלויזה,מחשבולנננוווחחחח. 4)מה עדיף ים או בריכה ?ים ברור. 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות?תאילנד 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע?מורן שיחה אמיתית 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש?בריאן קיני ה"הכי גאים" 8)אם מי אתם הכי אוהבים?עצמי וכל האנשים הקרובים אליי 9)על מה את חושבים ברגע זה?כמה אני לא סובלת את אחותי הגדולה 10)על מי אתם חושבים כרגע?***** 11)למה אתם חושבים עליו?כי התגעגעתי 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו?כרגע כולם עוד רבע שעה סופלה שוקלד 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע?***** 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון?***** 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם?לבן 16)למה אתם השוקולד הזה?כי אני אוהבת אותו 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה?הזמין את כל מי שאני אוהבת לחלוק איתי אותו 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק?ליאת 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק?***** 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה?די מטומטם אבל מאוד מאוד נחמד. אהבתי את הפורום והחלטתי להישאר

גם אני.........

שם: עדי גיל: 17 מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? לישון... וללכת לים... (רק חבל שחורף עכשיו
) ים או בריכה? יםםם.....
המקום שאני הכי רוצה להיות? אצל חבר שלי לשעבר.. עם מי אני הכי רוצה לדבר עכשיו? חברה שלייי... את מי אני רוצה לפגוש? חבר לשעבר... את מי אני הכי אוהבת? את סבתא... על מה אני חושבת? על המבחן במתמטיקה..
על מי אני חושבת? על ידיד שלי הדבר שאני רוצה לאכול עכשיו? פיצההההה... למי אני מתגעגעת? לידיד טוב שלי.... (שאנחנו כבר לא בקשר:( ) ממי אני הכי רוצה לקבל שיחת טלפון? חבר לשעבר.... אני שוקולד פרה... חחח סתם.. לא יודעת איזה! מה אני יעשה באי משלי? קודם כל אני אכניס את כל החברות המדהימות שלי (נצטרך גם למצוא חבר בשביל זה...) מי אני רוצה לחבק? אמא.. :) את מי אני רוצה לנשק? אופיר.. ( מנשק סוףףףף ) מה אני חושבת על השאלון... אחלה...

למעלה