עוד שאלון נחמד

וונקי

New member
עוד שאלון נחמד

קמתי בבוקר היה לי משמעם בטרוף פתחתי את וורוד ובלי לשים לב איפלו כתבתי שאלון אז תהנו מי שאלון הזה 1)שם? 2)גיל? 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? 4)מה עדיף ים או בריכה ? 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? 8)אם מי אתם הכי אוהבים? 9)על מה את חושבים ברגע זה? 10)על מי אתם חושבים כרגע? 11)למה אתם חושבים אליו? 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? 16)למה אתם שזה שוקולד הזה? 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק? 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה?

As היחידה

New member
בוקר טוב לכולם... חחח טוב אז אני

החלטתי שאני אשים כל שישבת שאלון.. חח כי לי ולהדס תמיד משעמם.
נכון? טוב אז אני עונה- )שם?אנה 2)גיל?14 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? לישון. אבל היום לא ממש הצלחתי..
4)מה עדיף ים או בריכה ? ים 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? ליד הים 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? ידיד שלי וחברה שלי 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? אמ.. אין מישהו מיוחד... 8)אם מי אתם הכי אוהבים? אמא שלי אפילו שהיא קרציה מטורפת,ידיד שלי וחברה שלי.. כמו שכבר אמרתי... 9)על מה את חושבים ברגע זה? שאני סתומה 10)על מי אתם חושבים כרגע? על ידיד שלי וחברה שלי ! בעע כל פעם אותו הדבר.. 11)למה אתם חושבים אליו? כי יש לי מלא מה לספר לחברה אבל אני מתגעגעת לידיד חחחח... 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? אמ.. פיצה. אבל נגמר
13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? ידיד שלי. 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? חברה שלי וידיד שלי.. בעעע.. 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? אני מקווה מתוק ... חח רואים יותר טוב מהצד... 16)למה אתם שזה שוקולד הזה?
מה? 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? אקח את כל מי שאני אוהבת.. את הבית.. המון אוכל. סירה למקרה שנזדקק לעוד וזהו... 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? את כולם! 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק? אמ.. *********... 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה? נחמד מאוד! כל הכבוד הדס!

spirit noa

New member
בוקר טוף כולםלם עונה!

1)שם?נועה 2)גיל? 15 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? מול המחשב. 4)מה עדיף ים או בריכה ? ברכה 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות?בבית מול המחשב. 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? אבי 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש?אבי 8)אם מי אתם הכי אוהבים?אבי 9)על מה את חושבים ברגע זה? על אבי 10)על מי אתם חושבים כרגע?אבי 11)למה אתם חושבים אליו? אני אוהבת אותווווו.....!
12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? שוקולדדדדד 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע?אבי
14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון?אבי
15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? שוקולד עם פצפוציםםםםם 16)למה אתם שזה שוקולד הזה? אה? 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? אממ .. אשים באמצע של האי מחשב.. ולידי אבייייי 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? אבי 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק?אבי 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה? אבי!!! חחחחח סתם :) מדהים! , שמחתי לענות.. למרות שכל התשובות היו אותו דבר- א-ב-י

sh53

New member
../images/Emo39.gif

1)שם? שושי 2)גיל? 30 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת?לנוח וגם לטייל בשמש,אבל היום אין
4)מה עדיף ים או בריכה ? לא יודעת. לפעמים בא לי על ים ולפעמים על בריכה. 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? לטייל קצת בעולם, משהו באירופה. 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? קצת עייפה עדיין, קמתי לא ממזמן
7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? אם היה אפשרי, את סבא וסבתא שלי, אבל הם כבר לא כאן איתנו בין החיים
8)אם מי אתם הכי אוהבים? המון אנשים, אי אפשר לומר מי יותר ומי פחות
9)על מה את חושבים ברגע זה? אני רוצה ללכת לאחותי לבקר אותה
10)על מי אתם חושבים כרגע? על אחותי. 11)למה אתם חושבים אליו? כי אני אוהבת אותה
12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? הבטן מלאה כבר, אין עוד מקום, נגמר המקום. 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? לדרור. 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? קצת עייפה עדיין, קמתי לא ממזמן. 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? מריר. 16)למה אתם שזה שוקולד הזה? כי אני אוהבת אותו, הוא קצת מתוק, אבל לא יותר מדיי, אלא מעורב - מתוק-מריר. 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? אשתזף בשמש ואנוח המוןןןןן. 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? את דרור. 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק? את דרור. 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה? אחלה

H i L o N e T

New member
../images/Emo2.gif. ../images/Emo54.gif

1)שם? הי
ה. 2)גיל? 15 וחצי. 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? אמממ... לצאת, בדרך כלל. 4)מה עדיף ים או בריכה ? בריכה
|טיפה. 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? כרגע...? בשכונה של ידיד הכי טוב שלי. 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? ידיד הכי טוב שלי... 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? כנ"ל
. 8)אם מי אתם הכי אוהבים? מממ... תלוי באיזה מובן... כי אני אוהבת המון אנשים רק במובנים שונים. 9)על מה את חושבים ברגע זה? אמממ... על אתמול, בערך. 10)על מי אתם חושבים כרגע? אמממ... הרבה אנשים, לא מישהו מסוים. 11)למה אתם חושבים אליו? אממ... סתם[?]. 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? שוקולד
. 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? לרחלי, חברה שלי. 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? מידיד הכי טוב שלי/רחלי/חבר שלי. 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? אמממ לבן[?]. 16)למה אתם שזה שוקולד הזה? הא?
. 17)יש לכם אי משלכם מה תעשו באי הזה? אזמין חברות וחברים לחגוג
. 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? יותר מידי אנשים. 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק? כנ"ל. 20)מה אתם חושבים על השאלון הזה? נחמד
.

PEACE FOR ALL

New member
:) בוקר טוב :)

בזמן האחרון יוצא ככה שאני יכולה להיות בפורום רק בשבת. סיום המחצית זו תקופה לחוצה מתמיד. אבל אני כאן. ושמחה מאוד על כך. התגעגעתי. :)) 1)שם? אלכס.
2)גיל? 15. 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? לקרוא. גם ספר וגם את העיתון של הסופשבוע. אה, ובשבת כיף לי גם לבשל בשביל המשפוחה.
4)מה עדיף ים או בריכה ? לא זה ולא זה. אבל אם כבר, אז ים. אני אוהבת להקשיב לרעש של הגלים. 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? בבית. ללא ספק. במהלך השבוע כמעט ולא יוצא לי להיות בבית. אז אני מנצלת את שבת :) 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? עם הרבה אנשים. אבל במיוחד עם חברה שלי שחוגגת יומולדת היום והיא לא בבית. 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? לפגוש? הממ.. בשבת לא בא לי לפגוש אף אחד. יום מנוחה. 8)אם מי אתם הכי אוהבים? הכי אוהבים מה? 9)על מה את חושבים ברגע זה? על השאלון הזה, ומתלבטת בקשר לאיזה שיר לבצע בהופעה. 10)על מי אתם חושבים כרגע? לא מישהו מיוחד. 11)למה אתם חושבים אליו? --- 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? גבינה כלשהי. אבל לא לבנה. 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? לבעלי :( 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? הטלפון שלי דפוק. לא עובד כמו שצריך. ככה שזה לא משנה ממי אני רוצה לקבל שיחת טלפון. 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? שאלה מעניינת. מממ.. אני חושבת שהיום אני מקופלת. כי מתרוצצות במוחי המון מחשבות. לא כל כך יודעת למה אני מקשרת את זה למקופלת. 16)למה אתם שזה שוקולד הזה? ראה תשובה למעלה. :) 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? כרגע שומדבר. אשמור אותו לימים שבהם הוא באמת יגיע לי. 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? את בעלי כמובן. וגם את ילדת היומולדת שלי. 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק? בעלי
20)מה אתם חושבים על שאלון הזה? אני נורא נהנת לחזור לפורום עם שאלון כזה. :) אחלה יוזמה לקחת.

יוּבָל

New member
יופי, עוד שאלון...

1)שם? יובל... סתם הדר 2)גיל? 15 וחצי 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? לישון 4)מה עדיף ים או בריכה ? ים 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? בטיול שנתי עם חברים 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? ליאור 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? ליאור 8)אם מי אתם הכי אוהבים? את אחות שלי הקטמנה, את בן דוד שלי הקטן ואת ליאור 9)על מה את חושבים ברגע זה? על כמה האוריו שהרגע אכלתי טעים 10)על מי אתם חושבים כרגע? ליאור 11)למה אתם חושבים אליו? כי הוא ממש חמוד 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? אוריו 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? לחברים 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? מידיד טוב שלי שלא דיברתי איתו כבר המוווווון זמן 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? לבן 16)למה אתם שזה שוקולד הזה? כי אחרי שאוכלים שוקולד לבן אי אפשר לשבת בשקט ואני כזאת 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? יטוס אליו בחופשים עם כול החברים 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? את ליאור 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק? כנ"ל 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה? אחלה שאלון

וונקי

New member
*עונה*

)שם?הדס 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? לישון ולהיות במחשב 4)מה עדיף ים או בריכה ?ים אבל רק שזה היה ים של אילת 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? בקיבוץ אני יותר מדי זמן לא הייתי בו 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? עם חבר שלי ועם הדר 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש?את הדר ואת חבר שלי 8)אם מי אתם הכי אוהבים?את חבר שלי את אמא שלי ואח שלי 9)על מה את חושבים ברגע זה? על הרבה דברים 10)על מי אתם חושבים כרגע?על חבר 11)למה אתם חושבים אליו? כי אני אוהבת אותו 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו?שקולד לבן 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? לאבא שלי 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון?מי חבר מי הדר 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם?לבן 16)למה אתם שזה שוקולד הזה? כי אני מתה על שקולד הזה 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? יבלה כול היום עם חברות שלי 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק?את חבר 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק?כנ"ל 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה?השאלון הזה מתוק

אני עונה גם!! וצהריים טובים לכם!!

1)שם? הדרוש!!! 2)גיל? 15 וארבעה חודשים. 3)מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? לקום,לראות דוסון קריק,לאכול ג'חנון ולהתבטל כל היום!!! 4)מה עדיף ים או בריכה? בריכה. 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? במקום שקט...האחים שלי משגעים אותי מהבוקר... 6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? אני רוצה לדבר עם מיצי!! 7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? לודעת... 8)אם מי אתם הכי אוהבים? את מי אני אוהבת?? את מיצי!! חולה עליו!! חחחח...בעעעע...חחחחחחחחחח... 9)על מה את חושבים ברגע זה? על כמה כואב לי הראש... 10)על מי אתם חושבים כרגע? מיצי?? 11)למה אתם חושבים אליו? כי אני חולה עליו!!! מיצי,תעשה לי ילד...סתם,אני מתגעגעת אליו... 12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? לא תודה.רק לפני כמה זמן אכלנו צהריים. 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? למיצי.. 14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? לודעת..מישהו רוצה להתקשר אליי? 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? אני לא חושבת שאני שוקולד...לפחות לא נראה לי. 16)למה אתם שזה שוקולד הזה? השאלה הזאת דפוקה.. 17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? לודעת..שומעת מוזיקה רוב היום.כמובן שיש לי גם מחשב נייד כדי שאני יוכל לכתוב פה ולצ'וטט עם מיצי ומיקו החמודים שלי.. 18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? אני לא מחבקת הרבה אנשים.. 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק? יש מישהו שאני רוצה לנשק אותו..אני לא אגלה מי... 20)מה אתם חושבים על שאלון הזה? נחמד..חוץ מהשאלה על השוקולד שלא הבנתי.. חברים,הודעה חשובה: אני חושבת שאני מתחילה להוציא את תום מהראש,יש לי קראש על מישהו אחר עכשיו,עליו אני לא מדברת בפורום,אולי אני אדבר... אז עוד מעט אני גם אמחק את החתימה שלי מלמטה...עם תום כבר אין סיכוי...

sh53

New member
../images/Emo6.gif

מיצי תעשה לי ילד - חבר'ה להרגע בבקשה. אני בעד שבפורום יהיו מלא חברים, אבל לא זאטוטים. זה פורום חברויות ולא פורום הפגייה. בקשר לכך שכתבת שאת הולכת לשנות את החתימה שלך, אז קראתי ואני מחכה שזה יבוא ממך השינוי ואני בטוחה שהוא יבוא

פגייה..חחחח...נחמד שושי...../images/Emo6.gif

ואל תדאגי,השינוי יגיע...לא עם טומי לפיד אבל יגיע איתי...חחחחחחח... ואני עוד מעט אמחק את החתימה שלי..כבר הרבה זמן אני חושבת למחוק אותה ולכתוב אחת אחרת יותר טובה ומצחיקה...ביי.

enjoi butterfly

New member
הייייי איזה חומדה את!!!

ועל מי את דלוקה או את מי את רוצה??? חחח מסכרן אותי כי עם יש מישהו שאת רוצה אני אשמח לדעת ואיך זה שעוד לא סיפרת לי!?!?!?!?!?..:) סתם שיהיה לך יום נפלאה!!!!!:) מאוווההההה...

היי חמוד!!! בוקר טוב!

ואני לא יכולה לגלות במי אני דלוקה..סלח לי על זה...זה שמור במערכת. אבל הוא בנאדם שתמיד היה חשוב לי...מהיום שהכרתי אותו...כאילו בהתחלה היה לי איתו רק ידידות אתה יודע..אבל עכשיו זה פתאום השתנה..אני חושבת עליו הרבה...הגעתי למסקנה שאולי אני דלוקה עליו ותום..כבר לא יהיה תום...חסר לי עכשיו שאני אתחיל להתקרב אליו והוא כן ירצה אותי...פיספוס אמיתי...אבל כנראה שהוא כבר יצא לי מהראש...עכשיו יש לי מישהו אחר שם...אולי יום מן הימים אני אגלה לך...לא עכשיו.... אניווי,שגם לך יהיה המשך יום נעים!! ביי, הדרוש!!!{לאב יו מיצי!!}

enjoi butterfly

New member
אחלה...../images/Emo13.gif

שיהיה לך המון בהצלחה איתו...אבל עם תום לא רצה אותך עד עכשיו הפסד שלו!!!!!!! לכי על הבחור השני שעכשיו בראש שלך דברי איתו אבל על זה אבל תשאירי את זה ככה כמו עם תום זה לא טוב!!! שיהיה לך גם יום ניפלא!!!!!!![
love you

אנוכי כאן ../images/Emo13.gif

1)שם? רבקה 2)גיל? 15 3 )מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? לישון בעיקר... 4)מה עדיף ים או בריכה ? ים 5)המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? אני אישית הייתי רוצה להיות על הירח. או בטהיטי מה שיבוא קודם
6)אם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? אממ נתן
וחברה שלי שלא מדברת איתי
7)את מי אתם הכי רוצים לפגוש? את נתן
8)אם מי אתם הכי אוהבים? את נתן
ואת האחיות שלי
9)על מה את חושבים ברגע זה? על כמה שאני עייפה 10)על מי אתם חושבים כרגע? על נתן
11)למה אתם חושבים אליו? שאני אוהבת אותו
12)מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? עוגה... 13)למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? לבת דודה שלי... ולנתן
14)מי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? מחברה שלי שיכולה להחזיק אותי בטלפון שעות 15)איזה שוקולד אתם חושבים שאתם?
זה של הפרה על סוכריות קופצות
16)למה אתם שזה שוקולד הזה? כי אני כזאת?
17)יש לכם אי מי שלכם מה תעשו באי הזה? חמודה יהיה לי אי משלי
18)את מי אתם הכי רוצים לחבק? את נתן ואת צביקה פיק (
אף אחד לא מושלם..
) 19)את מי אתם הכי רוצים לנשק? את נתן
20)מה אתם חושבים על שאלון הזה? עכשיו בא לי שוקולד ונתן

דנטל

New member
יששששששש שאלון

1) שם? דנה 2) גיל? 30 3) מה אתם אוהבים לעשות ביום שבת? לישון 4) מה עדיף ים או בריכה? בריכה 5) המקום שבו אתם הכי רוצים להיות? טוב לי איפה שאני 6) עם מי אתם הכי רוצים לדבר כרגע? (תיקנתי שגיאת כתיב) כל אחד מחבריי יתאים לי 7) את מי אתם הכי רוצים לפגוש? את החבר הכי טוב שלי (אולי באמת אני אתקשר אליו תכף) 8) את מי אתם הכי אוהבים? לכל אחד מהחברים שלי יש המון מקום בלב 9) על מה את חושבים ברגע זה? על הפורום שלי 10) על מי אתם חושבים כרגע? על החברים הכי טובים שלי 11) למה אתם חושבים אליו? (*עליהם*) כי הם אנשים מדהימים 12) מה הדבר שאתם הכי רוצים לאכול עכשיו? כמעט כל דבר יהיה טוב, אני מורעבת 13) למי אתם הכי מתגעגעים כרגע? אבא שלי 14) ממי אתם הכי רוצים לקבל שיחת טלפון? מהחבר הכי טוב שלי וזה יחסוך לי חחחחחחח 15) איזה שוקולד אתם חושבים שאתם? מריר 16) למה אתם השוקולד הזה? לא מתוקה, מרירות מענגת, למבינים בלבד 17) יש לכם אי משלכם מה תעשו באי הזה? בעיקר כלוםםםםםםםםםם 18) את מי אתם הכי רוצים לחבק? את החתולים שלי. רגע... תני לי רגע לחבק אותם... אחחחח, איזה עונג, גם נישקתי אותם, איזה חמודים 19) את מי אתם הכי רוצים לנשק? אה מגניב, לא ידעתי שזו השאלה הבאה, נישקתי את החתולים, אני מסופקת 20) מה אתם חושבים על שאלון הזה? חולה על שאלונים וזה אחד השאלונים היותר ברמה שעניתי עליהם

דנטל

New member
אמא'לה, אמא'לה ../images/Emo12.gif

הוא התקשר. הוא אמנם החבר הכי טוב שלי, אז זה לא כזה נדיר שהוא מתקשר, אבל בכל זאת מפחיד.

למעלה