עוד שאלון מהארכיון:

Conviction

New member
גם ככה אין משהו אחר לעשות.

שמך: הדר. גילך: 16. מקום מגוריך: ת"א. טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מה, המ?. איזו עברית גבוהה? מאכל אהוב: ספגטי. צבע אהוב: טורקיז. משקה אהוב: קולה
. ממתק אהוב: שוקולד. זמר/ת: אין. להקה: בקסטריט בויז! סוג מוזיקה: רוק, לכל סוגיו. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חברים. סרט אהוב: מלך האריות. חבר/ה?: אין. אם לא, רוצה חבר/ה?: לא ממש. מאוהב/ת?: לא. שמות החברים הכי טובים: קרן, עינב ושני. מקצוע עתידי: משהו בתחום הפרסום/גראפיקה. מקום מגורים עתידי: ארה"ב
. התנשקת?: אכן. ספר לנו על זה..היה כיף?: יאפ. P: ננו ננו היי?: ההו ההו ניי. נומה נומה היי?: יופי. נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן. ספורט אהוב: שינה. עוסק בספורט?: לא. אם כן, בתור תחביב או יותר?: --- מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס, טי שירט פשוטה עם איזשהו הדפס, נעלי וואנס. רוצה להיות המין השני?: ממש לא. רוצה למות?: חס וחלילה, לא. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: >< המעשה הכי נועז שעשית: ממ..סנפלינג במערת קשת. התחרטת?: לא! ממש ממש לא! [באותו הרגע רציתי לרצוח את עצמי, אבל עכשיו אני שמחה.] המעשה הכי טיפשי שעשית?: מעשה אחד? ממ.. התחרטת?: --- מאמין/ה באלוהים?: כן..אבל לא אמונה עיוורת. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא משהו שעולה לי עכשיו. אם כן, ספר לנו עליו: --- אחים/אחיות?: אח גדול. כמה?: אחד. היית מחליף אותם?: חח, כן ברור. שיר אהוב: Backstreet Boys - All I Have To Give. שקיעה/זריחה?: זריחה. חורף/קיץ?: חורף. גלידה/ארטיק?: ממ..שניהם. מספר מזל: 3, 6. מקצוע אהוב: אנגלית, תקשורת, פסיכולוגיה. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: כל עוד אני עם אהובי, ממש לא משנה לי איפה אנחנו. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית, לחלוטין. מתגעגע/ת ל: זמר אחד
ולבסוף.. משאלה: אני אשמור את זה לעצמי.

Conviction

New member
הא!

בשאלה "זמר/ת" חשבתי ששואלים על זמרת [= נקבה]. זמר אהוב דווקא יש לי. כריס דוהטרי.

שלום, אני חדשה כאן!! ../images/Emo9.gif

שמך: אשכּוליות בע"מ גילך: 15 מקום מגוריך: חיפה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. חחח..
מאכל אהוב: בשר צבע אהוב: אדום משקה אהוב: מים
ממתק אהוב: ממתקי קוקוס למינהם זמר/ת: ביגלל הקול הסולן של muse (ביגלל שהוא-הוא רובי וויליאמס) בעיקרון לא חסר, גם הקול של יורם הסולן של כנסיית השכל מדהים בפני עצמו, טוב קשה לי להחליט יש גם זמרות!! להקה: muse, coldplay, faithless, placebo סוג מוזיקה: hip-hop, psychedelic תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: עכשיו יש את מועדון לילה, כוכב נולד-אני לא מאמינה שאני אומרת את זה.. ובזמנו עולמו של רנו פסקאל סרט אהוב: יש הרבה.. אני אזכיר את מה שעולה לי: זהות בדויה, מלך האריות, חבל על המאפיה, הכפיל חבר/ה?: תמיד יש אבל לא משהו רציני..
אם לא, רוצה חבר/ה?: כן, אני מעוניינת בחבר מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: אני, החיים שלי, החבר של החיים שלי מקצוע עתידי: יש שתיים, וזה סוד נגד עיין הרע מקום מגורים עתידי: חיפה, ת"א, אילת-משהו כזה התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: הנשיקה הראשונה הייתה זוועה. ז"א חוץ מהקטע שזה הנשיקה הראשונה שלי והבנאדם עצמו לא היה משהו. היה דיכאון אחרי זה. הוא פשוט לא ידע לנשק, וגם אני לא. ננו ננו היי?: נומה! נומה! האיי נומה נומה היי?: חיחי.. נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: יא זה שאלון ישן אני רואה.. ולא! זה שיר חמוד מזכיר לי את רמת אביב ספורט אהוב: כדורגל, לא אצלי טיפשונים-אצל בעלי\חבר וכו' וכו'.. זה מדליק אותי
עוסק בספורט?: כפיפות בטן אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתור כושר מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס, גופיות סקסיות, חצאיות, מכנסונים-ובבית? תחתון!
רוצה להיות המין השני?: ממש-אבל ממש!! לא!!
רוצה למות?: חס ושלום מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: מה? המעשה הכי נועז שעשית: עשיתי הרבה, לא זוכרת עכשיו התחרטת?: אף פעם, וגם לא אתחרט! מי שמתחרט מתכער המעשה הכי טיפשי שעשית?: עניתי על השאלון הזה וכו' וכו'.. התחרטת?: שוב, לעולם (לעולם לא אומרים לעולם) מאמין/ה באלוהים?: באלוקים! וכן! יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: יש לי שתיים כפרה עלייהם כמה?: היית מחליף אותם?: לא!! שיר אהוב: feel של רובי וויליאמס שקיעה/זריחה?: זריחה-תחילתו של יום חדש שצריך לנצל-מדהים!! חורף/קיץ?: קיץ. גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 20 מקצוע אהוב: תנ"ך מקצוע שנוא: טכנולוגיה! פסיקה! מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: הקריבים, מיאמי, חוף עם חול לבן ומי אוקיינוס צלולים, וזה לא המקום זה אנחנו! בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית ברמות!! מתגעגע/ת ל: אליי, לתקופה מסוימת ולבסוף.. משאלה: שהמישאלה שלי תתגשם, אמן.

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שמך: אוריין גילך: 15 מקום מגוריך: מרכז טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. זאת לא הייתה עברית גבוהה כל כך.. מאכל אהוב: שוקולד (ופיצה נו) צבע אהוב: כחול.. שחור.. אדום משקה אהוב: תות בננה וקולה ממתק אהוב: טעמי זמר/ת: איימי לי להקה: אוונסנס סוג מוזיקה: רוק כבד תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חברים סרט אהוב: מדגסקר (אחד מתוך..) חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: בעיקרון אין לי התנגדות, אבל אני גם לא רוצה מישהו ספציפי כרגע מאוהב/ת?: ^^ מקצוע עתידי: פקידה מסרוחה כזאת
חח סתם חלילה. לא יודעת מקום מגורים עתידי: אין לי שמץ התנשקת?: סי ספר לנו על זה..היה כיף?: ספרי.. שאלה מטופשת למדי. אבל כן, ברור נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: נכון. נכון שהשאלון הזה מהתקופה שהשיר הזה היה ממש מעצבן? ספורט אהוב: טניס!! עוסק בספורט?: בקטנה, עסקתי פעם יותר אם כן, בתור תחביב או יותר?: פעם זה היה תחביב חזק כזה מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: לאדעת.. חולצות חביבות למיניהן ומכנסיים חביבים למיניהם רוצה להיות המין השני?: יש רגעים שכן רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: לה לה לה המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי למישהו כל מה שאני מרגישה כלפיו התחרטת?: חח אממ האמת שלא כל כך המעשה הכי טיפשי שעשית?: אוי יש כל כך הרבה התחרטת?: בהחלט מאמין/ה באלוהים?: אמממ.. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: לא בעד אחים/אחיות?: אח כמה?: 1 היית מחליף אותם?: לא! שיר אהוב: stairway to heaven שקיעה/זריחה?: שקיעה!! חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: אין מקצוע אהוב: אינגליש מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אהובי עלק.. חח בזבזן/ית\חסכן/נית? באמצע כזה מתגעגע/ת ל: אליו ולבסוף.. משאלה: שהוא יתפכח ויבין איזה טמבל הוא היה ויש עוד כמה...

AnGeL DoLlY

New member
מחכה

שמך: אביב גילך: 16 עוד שבועיים
מקום מגוריך: מושב במרכז טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: סיני, שוקולד, שניצל צבע אהוב: תכלת וחום (+שילוב של שניהם) משקה אהוב: דיאט קולה ממתק אהוב: טימטאם:) זמר/ת: עברי לידר להקה: Useless ID, מוניקה סקס, היהודים סוג מוזיקה: כעיקרון הכל חוץ ממזרחית וטראנס, אבל הכיהכי-fאנק וגראנג'. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: מגרש ביתי, השיר שלנו, The O.C ונמלטים סרט אהוב: אפקט הפרפר, רקוויאם לחלום, מליון דולר בייבי... יש המון חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: כן;[ מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: לא נותנת פה מקצוע עתידי: אין לי מושג. הייטק,מוזיקה,רפואה.. אנערף מקום מגורים עתידי: איפשהו במרכז. מושב, עיירה התנשקת?:
ספר לנו על זה..היה כיף?: כן. בכל הפעמים :] ננו ננו היי?: מה נומה נומה היי?: דראג עושה לי תה!! נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: הכי בעולם ספורט אהוב: ריקוד, רכיבה עוסק בספורט?: מדי יום ביומו אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתור תחביב ובתור צורך מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס/חצאית/מכנס קצר וטישרט רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: חלילה מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: מי כעפר לרגלייך יחיה? המעשה הכי נועז שעשית:
התחרטת?: למה להתחרט המעשה הכי טיפשי שעשית?: עשיתי הרבה, אני לא זוכרת התחרטת?: בטוח מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: לא יודעת עכשיו|: אחים/אחיות?: יש 1 כמה?: 1 היית מחליף אותם?: NEVER EVER שיר אהוב: That thing you do - The wonders שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 6 מקצוע אהוב: קולנוע ואנגלית מקצוע שנוא: תנ"ך מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: צרפת בלילה?.. בזבזן/ית\חסכן/נית? באמצע כזה מתגעגע/ת ל: דודים, סבא רבא ולבסוף.. משאלה: להישאר מאושרת ועם חיוך על הפנים

../images/Emo176.gif

שמך: אורוש
גילך: עוד 6 ימים 18
מקום מגוריך: בשרון
מאכל אהוב: האוכל של אמא
צבע אהוב: תכלת
משקה אהוב: מים, דיאט קולה ותות בננה
ממתק אהוב: "טעמי"
זמר/ת: רמי קליינשטיין, שלמה ארצי ועידן רייכל
להקה: בית הבובות
סוג מוזיקה: עברית [אבל לא מזרחית!!!]
תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: פיי הרבה זמן לא ראיתי טלוויזיה
אממ.. תוכניות מצויירות, כמו "המומינים" "גברת פלפלת" "הדרדסים" ועוד ועוד
סרט אהוב: "זהות"
חבר/ה?: אין
אם לא, רוצה חבר/ה?: לא יזיק
מאוהב/ת?: לא
שמות החברים הכי טובים:
מקצוע עתידי: פסיכיאטריה/ פסיכולוגיה/ משהו במחשבים
מקום מגורים עתידי: איפה שאני עכשיו
התנשקת?: יאפ
ספר לנו על זה..היה כיף?:
ננו ננו היי?: ממו ממו היי
נומה נומה היי?: מומה מומה היי
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כע!!!
ספורט אהוב: הליכה
עוסק בספורט?: אם מחשיבים מדרגות- אז כן
אם כן, בתור תחביב או יותר?: כי אין לי כח לחכות למעלית או בגלל ששבת
מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: חולצה וחצאית
רוצה להיות המין השני?: לא
רוצה למות?: לא
מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:
המעשה הכי נועז שעשית:
התחרטת?: לא
המעשה הכי טיפשי שעשית?: עשיתי משהו טיפשי?
אני??
התחרטת?:
מאמין/ה באלוהים?: יאפ
יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כע
אם כן, ספר לנו עליו: לא
אחים/אחיות?: יאפ
כמה?:
היית מחליף אותם?: לא!
שיר אהוב: "הנך יפה"
שקיעה/זריחה?: שתיהן
חורף/קיץ?: חורף!!
גלידה/ארטיק?: גלידה
מספר מזל: לא מאמינה בז'ה
מקצוע אהוב: מתמ' [נכון לימי ביה"ס
]
מקצוע שנוא: תנ"ך, כנ"ל
מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: חוף הים, חו"ל ובמלון "מצפה הימים"
בזבזן/ית\חסכן/נית? איפשהו באמצע
מתגעגע/ת ל: אבא
ולבסוף..
משאלה: חיים טובים ומאושרים לכולם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

FRIENDSforever

New member
אני

שמך: מור גילך: 15 מקום מגוריך: ראשון טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: פסטה צבע אהוב: אדום משקה אהוב: מים (הפסקתי לשתות קולה זה לא בריא) ממתק אהוב: TWIX זמר/ת: ק"ק, נינט להקה: אין סוג מוזיקה: פופ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חברים סרט אהוב: מחיר הבגידה והטיסה חבר/ה?: איןןן אם לא, רוצה חבר/ה?: כןן מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: רחלי האחת ויחידה מקצוע עתידי: שחקנית בעזרת השם (מה קרה לי חחח "בעזרת השם") מקום מגורים עתידי: LOS ANGELES התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: כן ננו ננו היי?: אהא?? נומה נומה היי?: נומה נומה נומה היי נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: מאוד ספורט אהוב: כדורגל בנשמה עוסק בספורט?: עסקתי אם כן, בתור תחביב או יותר?: יותר מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וT רוצה להיות המין השני?:לא ליותר מיום רוצה למות?: לפעמים מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: רחלי המעשה הכי נועז שעשית: נפגשתי עם רחלי התחרטת?: לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: חחח יש יותר מדיי התחרטת?: לפעמים מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: הרבה..אבל לא..כי אם הייתי עושה אחרת לכו תדעו מה היה עולה בגורלי היום אם כן, ספר לנו עליו: ^^ אחים/אחיות?:אחים כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לא שיר אהוב: NOTHINGS GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?:קיץ גלידה/ארטיק?: בעעעעע מספר מזל: 3 מקצוע אהוב: לשון מקצוע שנוא: צרפתית ומתמטיקהה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: LOS ANGELES בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: אורנה (מחנכת שלי) ורחלי אוהבתי ולבסוף.. משאלה: לפגוש את המושלמות שלי (ג'ניפר וקורטני)

Lost Lullaby

New member
Hold On

שמך: ליבי גילך: 16 ו12 חודשים מקום מגוריך: נתניה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: שניצל תירס צבע אהוב: שחור כחול אדום [כן, אני יודעת שזה יותר מאחד] משקה אהוב: אייס קפה ממתק אהוב: נה זמר/ת: דארן הייז להקה:סאבג' גארדן סוג מוזיקה: טובה תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: החצי האפל
סרט אהוב: המספריים של אדוארד, ראיון עם הערפד, 13 חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: למי אכפת P: מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים:- מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?: אהא ספר לנו על זה..היה כיף?: משו בסט ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: מה שנוח רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית:
יום רביעי האחרון, לא צריך פרטים התחרטת?: לא
זה עצוב]; המעשה הכי טיפשי שעשית?: אותו המעשה התחרטת?: לא מאמין/ה באלוהים?: לא יודעת יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: נה אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: 2 כמה?: ^ היית מחליף אותם?: לא שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: ים בלילה בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

שמך:
גילך: 14 מקום מגוריך: מודיעין. טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. אוקיי. מאכל אהוב:
צבע אהוב: אדום. משקה אהוב: פטל או מיצים. ממתק אהוב: סוכריות על מקל. זמר/ת: כריסטינה ואמינם. להקה: BEP כמובן. סוג מוזיקה: היפ הופ [BEP], פופ [MTV], טראנסים [סקאזי] ורוק [מיי כימיכל רומנס]. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:כל הסדרות ריאליטי של הוט 3. סרט אהוב: אין משהו ספציפי. אבל אפקט הפרפר סרט טוב. חבר/ה?: לא. אם לא, רוצה חבר/ה?: ממ למה לא? מאוהב/ת?: כבר לא. שמות החברים הכי טובים: עזבו שמות. מקצוע עתידי: מעצבת אופנה. מקום מגורים עתידי: בבוורלי הילס. התנשקת?: כן. ספר לנו על זה..היה כיף?: ברור. ננו ננו היי?: אה? נומה נומה היי?:
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: נכון. ספורט אהוב: ט=נ=י=ס חיימשלי. עוסק בספורט?: ברור. אם כן, בתור תחביב או יותר?: יותר. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: משהו סטייליסטי. רוצה להיות המין השני?: ממש לא. רוצה למות?: פחח בטח. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: ל'דעת. התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: כן. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא שזכור לי כרגע. אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: אחת. כמה?: היית מחליף אותם?: לא. שיר אהוב: כל יום שיר אחר. עכשיו יש לי 2- mas que nada ו-Maneater שקיעה/זריחה?: שקיעה. חורף/קיץ?: קיץ. גלידה/ארטיק?: גם וגם. מספר מזל: 7[?] מקצוע אהוב: חינוך. מקצוע שנוא: השאר. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אי בודד. בזבזן/ית\חסכן/נית? יותר מידי בזבזנית. מתגעגע/ת ל: בת דודה שלי. ולבסוף.. משאלה: שאני אהיה תמיד מאושרת, עשירה, ומעצבת אופנה בינלאומית.

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שמך:ירדן גילך:13 מקום מגוריך:חיפה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה..טוב
מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:טורקיז משקה אהוב:דיאט קולה\קולה ממתק אהוב:שוקולד לבן זמר/ת:עברי לידר,אביב גפן,ג'יימס בלאנט,מירי מסיקה,אמינם,שחם אדרי להקה:KORN,רד הוט צ'ילי פפרס,שבק'ס,כלא6,בית הבובות סוג מוזיקה:רוק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:האלופה,חברים,מועדון לילה,הרצועה סרט אהוב:משתגעים על מרי חבר/ה?:אין אם לא, רוצה חבר/ה?:כן מאוהב/ת?:כן שמות החברים הכי טובים:לא נותנת שמות מקצוע עתידי:שחקנית מקום מגורים עתידי:ישראל.רק ישראל. התנשקת?:כן ספר לנו על זה..היה כייף?:אמממ הנשיקה הרגילה הראשונה לא ממש.הנשיקה הצרפתית דווקא כן ננו ננו היי?:אה?! נומה נומה היי?:אה?! נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:לא!!! ספורט אהוב:טניס עוסק בספורט?:לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:ג'ינס רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?:לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:אה?! המעשה הכי נועז שעשית:אני לא נועזת התחרטת?:אולי המעשה הכי טיפשי שעשית?: אני לא טיפשה התחרטת?:אה?! מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:לא אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?:2 אחים ואחות1 כמה?:3 היית מחליף אותם?:לא שיר אהוב:אוהב-שים אדרי שקיעה/זריחה?:זריחה חורף/קיץ?:קיץ גלידה/ארטיק?:ארטיק מספר מזל:23 מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:ים בזבזן/ית\חסכן/נית?בזבזנית מתגעגע/ת ל:כלום ולבסוף.. משאלה:אני לא אכתוב אותה כאן..

עונענענענענענענענע../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

שמך:עינב
גילך:13.11 מקום מגוריך:פ"ת טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה..
מאכל אהוב:אמ יש מללאא צבע אהוב:ורוד משקה אהוב:מים ממתק אהוב:במבה זמר/ת:מירי מסיקה ושירי מימון להקה: אין סוג מוזיקה:ישראלית תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:אמממ סרט אהוב:נוטינג היל
חבר/ה?:לא אם לא, רוצה חבר/ה?:לא
מאוהב/ת?:לא שמות החברים הכי טובים:רעות ורעות
מקצוע עתידי:שחקנית ((מקווה)) מקום מגורים עתידי:ישראל התנשקת?:עם התוכי שלי נחשב?
ספר לנו על זה..היה כיף?:נורא
ננו ננו היי?:אע? נומה נומה היי?:
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: לא ספורט אהוב:כדורסל
עוסק בספורט?:כן אם כן, בתור תחביב או יותר?:יותררר מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:בגדים
רוצה להיות המין השני?:לאאאאאאאאאאאאא רוצה למות?:לאאאאאאאא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:אע? המעשה הכי נועז שעשית:אממ התחרטת?:אממ המעשה הכי טיפשי שעשית?:אממ התחרטת?:אממ מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:אמממ אם כן, ספר לנו עליו:אממ אחים/אחיות?:כן כמה?:3 היית מחליף אותם?:לאאאאאאאאאאאא
טוב נו אולי את אחי הקטן
שיר אהוב:ואז תבואי שקיעה/זריחה?:זריחה חורף/קיץ?:חורףףף גלידה/ארטיק?:גלידה
מספר מזל:6 מקצוע אהוב:משחק,אנגלית,מתמטיקה,ספרות וספורט מקצוע שנוא:תנ"ך מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:אממ בזבזן/ית\חסכן/נית?חסכנית
מתגעגע/ת ל:למורה שלי
ולבסוף.. משאלה:שיהיה שלום !

עונהה

שמך: סיוון גילך: 13 מקום מגוריך: חיפה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: פיצהה
צבע אהוב: כחול משקה אהוב: אממ פנטה אשכוליות ממתק אהוב: שוקולד
( מפתיע) זמר/ת: רוני דואני,הילארי דאף,ועוד הרבה.. להקה: גיים בויז
וגרין דיי סוג מוזיקה: פופ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אממ האלופה רבלדה רולאבוגן חיימשלי מאצו והמבוקשים סרט אהוב: שחקי אותה מותק, מה שבחורה רוצה, וכל הסקטים של מרי קייט ואשלי חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: כן מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: אממממממ טלי,קארין,שובל,כרמל,אן,שירן,אסנת ועודד הרבה מקצוע עתידי: ריקוד מקום מגורים עתידי: עתלית התנשקת?:אממ מעדיפה לא לספר ספר לנו על זה..היה כיף?: חסוי ננו ננו היי?: ??? נומה נומה היי?: אה?!?! נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:
ספורט אהוב: ריקוד עוסק בספורט?: כן אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: אממ גינס וגופיה רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: תלוי מתי מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:אממ אמא?? המעשה הכי נועז שעשית: לא רוצה לספר התחרטת?: ששחיתי למזח לא היה לי כח לשחות בחזרה אז נשארתי על המזח המעשה הכי טיפשי שעשית?: כנ"ל התחרטת?: כן מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אמממ לא עולה לי לראש אבל בטוח יש אם כן, ספר לנו עליו: --- אחים/אחיות?: יש אח כמה?: 1 היית מחליף אותם?: חס וכרפס שיר אהוב: "בא לי" של רוני שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 10 מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: ספורט מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: ים בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מאוד מאוד מאוד מתגעגע/ת ל: לחבר הדמיוני שלי ולבסוף.. משאלה: אם אני יגיד היא לא תתגשם

AVriL AddiCt

New member
תשובות../images/Emo214.gif

שמך: שרונה גילך:19 מקום מגוריך:מרכז טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: פסטה,פיצה צבע אהוב: שחור משקה אהוב:פנטה שוקאטה ממתק אהוב: חטיף..כיפלי זמר/ת: אבריל לאבין,נינט טייב להקה:מארון 5 סוג מוזיקה: פופ,רוק,פאנק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:השיר שלנו,מגרש ביתי,מכשופות,על טבעי,סמולוויל,פלישה סרט אהוב:טיטניק חבר/ה?:לא אם לא, רוצה חבר/ה?:אמממ כן למה לא מאוהב/ת?:כן שמות החברים הכי טובים:מירי,חלי,אודל מקצוע עתידי: הייתי רוצה לעסוק במשחק.. מקום מגורים עתידי:מודיעין התנשקת?:כן ספר לנו על זה..היה כיף?:
ננו ננו היי?: נומה נומה היי?:
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ספורט אהוב:שחיה עוסק בספורט?:לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:גינס, וגופיה רוצה להיות המין השני?:לא
רוצה למות?:לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:
המעשה הכי נועז שעשית:איחרתי לשירות לאומי בשעתיים
התחרטת?:כן המעשה הכי טיפשי שעשית?: אמרתי למישהו מהכיתה שאני אוהבת אותו התחרטת?:כן מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: מקרה שקניתי תוכי והיו לי בעיות עם המגדל כי התוכי מת...סיפור ארוך... אחים/אחיות?: אחים כמה?:2 היית מחליף אותם?:לא שיר אהוב: everything i do שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:
מספר מזל:9 מקצוע אהוב:תאטרון מקצוע שנוא:מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:איפשהו באיטליה בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית..מאוד..חחח מתגעגע/ת ל: לתוכי שלי שמת
ולבסוף.. משאלה:שאני אסיים כבר את השירות לאומי הזה...

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

שמך: מיכל גילך: 18 מקום מגוריך: ירושלים טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה..
מאכל אהוב: גלידת וניל עם עוגיות או פצפוצי שוקולד, קורנפלקסים למיניהם, מנגו, פסעה ברוטב שמנת ופטריות של אמא שלי ועוד מלא דברים צבע אהוב: כחול וסגול משקה אהוב: מיצים ממתק אהוב: לוידעת. אני אוהבת טופי ריבת חלב זמר/ת: אבריל להקה: גרין דיי סוג מוזיקה: רוק ופופ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: רוקדים עם כוכבים, זהות בדויה, חברים סרט אהוב: קיל ביל 2 ועוד כלמיני חבר/ה?: אם יש? לא אם לא, רוצה חבר/ה?: אולי מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: בים, בם ובום מקצוע עתידי: פסיכולוגית. נו, לוידעת. מקום מגורים עתידי: עיר הקודש. למרות שתמיד חלמתי לגור בקיבוץ או בעיר ליד החוף או בעיר יותר קטנה ומושלמת כמו נהריה. נו, לוידעת. התנשקת?: כן ספר לנו על זה.. היה כיף?: לא ננו ננו היי?: מה? נומה נומה היי?: זה לא נומה נומה יי? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: מה? ספורט אהוב: התעמלות קרקע עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: - מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים
רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: תלוי איך זה מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:
המעשה הכי נועז שעשית: שומדבר בערך. אולי שהתחצפתי למורה או גמרתי עם מישהו שיצאתי איתו התחרטת?: לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: אוהו..! אחד מהם היה להתרחק משתי חברות שלי התחרטת?: כן מאמין/ה באלוהים?: לוידעת יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: הרבה יותר מדי מעשים, אבל עכשיו הייתי עושה אותם אחרת. בעבר לא הייתה לי את החוכמה לפעול אחרת אז אם הייתי חוזרת לעבר בטח הייתי עושה את אותו הדבר
. אחים/אחיות?: יש כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לא
שיר אהוב: כלמיני. Because of You של קלי קלארקסון, Without You של מאיה קארי ועוד המונים. שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 12, אני חושבת מקצוע אהוב: מחשבים מקצוע שנוא: היסטוריה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: חוץ ים שאין בו יותר מדי אנשים בזבזן/ית\חסכן/נית? חסכנית בכ"ד מתגעגע/ת ל: חברה שלי ולבסוף.. משאלה: יש. מה איתה?
שאלון נחמד.

d r o r y

New member
עונה:

שמך:דרורושששש גילך:24 מקום מגוריך:מרכז הארץ טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:יש מליון צבע אהוב:כחול,שחור,ירוק,לבן,זהב,טורכיז,תכלת,סגול משקה אהוב:שוקו קר,קוקה-קולה,מיץ ענבים,מיץ תפוזים טבעי,שייקים למיניהם,מיץ תפוחים סיידר,תות-בננה,מוקה בקרטון,וניל בקרטון ממתק אהוב:שוקולדים ובפלים זמר/ת: זמרים-ברי סחרוף,מאיר בנאי,יגאל בשן,אביב גפן,אריק איינשטיין,גידי גוב,דני סנדרסון זמרות-דנה ברגר,ג'וזי כץ,יהודית רביץ,גלי עטרי להקה:אתניקס,גזוז,כוורת,משינה,החלונות הגבוהים,אבטיפוס,מוניקה סקס סוג מוזיקה:ישראלי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:השיר שלנו,משחקיי גביע האלופות בכדורגל(של פעם!),ולפעמים גם היאבקות סרט אהוב:מלך הסלים,איש הנצח 2,לוחמיי הצל חבר/ה?:אין לי אם לא, רוצה חבר/ה?:אמממ....לא עכשיו.אבל בטח בקרוב כן מאוהב/ת?:כן שמות החברים הכי טובים:נתן,מרסלו,יניב מקצוע עתידי:לא יכול אפילו לנחש,אבל מקווה שזה יהיה מקצוע שיעניק לי סיפוק והצלחה מקום מגורים עתידי:רוב הסיכויים שבאותה עיר שאני גר עכשיו התנשקת?:לא ספר לנו על זה..היה כיף?:----- ננו ננו היי?:מה פתאום?!מה קרה לך?? נומה נומה היי?:זה כן.אין שמץ של ספק! נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:הייתי מוסיף גם שזה שיר מפגר ביותר ספורט אהוב:כדורגל(אייאקס) עוסק בספורט?:קצת אם כן, בתור תחביב או יותר?:אמממ....בעיקר בתור אחד שצופה בגביע אירופה לאלופות בכדורגל,ובתור אוהד אייאקס.בנוסף אני גם עושה הרבה הליכות ארוכות.4-5 פעמים בשבוע. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:בגדים נוחים ויפים רוצה להיות המין השני?:כיום לא רוצה למות?:לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:וואלה שאלה מצויינת.תני לי לחשוב על זה כמה ימים,ואחזור אלייך עם תשובה המעשה הכי נועז שעשית:וואלה,היו כמה ולא עולה לי עכשיו לראש אחד ספציפי התחרטת?:כן ולא המעשה הכי טיפשי שעשית?:כנ"ל התחרטת?:כנ"ל מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:כן אם כן, ספר לנו עליו:הייתי חוזר לילדות,מפתח איכשהוא אופי חזק,ולא נותן לאף אחד לדרוך עלי! אחים/אחיות?:יש אחד כמה?:1 היית מחליף אותם?:לא! שיר אהוב:יש מליון שקיעה/זריחה?:זריחה חורף/קיץ?:קיץ גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:לא יודע מקצוע אהוב:לא יודע...מה שנוגע אולי בפסיכולוגיה ועוד נושאים שהם ברומו של עולם מקצוע שנוא:כמעט כולם מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:יש כל מיני פארקים וגנים ציבוריים כאלה(אבל רק כאלה שבארץ!).אני חולם לשבת באיזה גן ציבורי או פארק,לאור ירח וכוכבים,עם יעל שרוני. בזבזן/ית\חסכן/נית?באמצע מתגעגע/ת ל:לימים הגדולים של אייאקס בכדורגל העולמי,להצגה שהייתי עושה עם אחי ולעוד כמה סדרות/תכניות של פעם ולבסוף.. משאלה:רק להיות מאושר!

LIly845

Well-known member
עונה

שמך:נופר גילך:13.7 מקום מגוריך:נתניה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה..נכון! מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:שחור-בורדו-צהוב-סגול משקה אהוב:מונופול ממתק אהוב:סוכריה זמר/ת:יש הרבה להקה:יש הרבה אבל עכשיו בעיקר the kooks סוג מוזיקה:רוק לסוגיו תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:הרבה סרט אהוב:פוסידון חבר/ה?:אין אם לא, רוצה חבר/ה?:כן מאוהב/ת?:כן שמות החברים הכי טובים:מורין-אליזבט מקצוע עתידי:רפואה מקום מגורים עתידי:לונדון התנשקת?:לא ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?: אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: רוצה להיות המין השני?: רוצה למות?: מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: כמה?: היית מחליף אותם?: שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה:

למעלה