Conviction
New member
גם ככה אין משהו אחר לעשות.
שמך: הדר. גילך: 16. מקום מגוריך: ת"א. טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מה, המ?. איזו עברית גבוהה? מאכל אהוב: ספגטי. צבע אהוב: טורקיז. משקה אהוב: קולה
. ממתק אהוב: שוקולד. זמר/ת: אין. להקה: בקסטריט בויז! סוג מוזיקה: רוק, לכל סוגיו. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חברים. סרט אהוב: מלך האריות. חבר/ה?: אין. אם לא, רוצה חבר/ה?: לא ממש. מאוהב/ת?: לא. שמות החברים הכי טובים: קרן, עינב ושני. מקצוע עתידי: משהו בתחום הפרסום/גראפיקה. מקום מגורים עתידי: ארה"ב
. התנשקת?: אכן. ספר לנו על זה..היה כיף?: יאפ. P: ננו ננו היי?: ההו ההו ניי. נומה נומה היי?: יופי. נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן. ספורט אהוב: שינה. עוסק בספורט?: לא. אם כן, בתור תחביב או יותר?: --- מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס, טי שירט פשוטה עם איזשהו הדפס, נעלי וואנס. רוצה להיות המין השני?: ממש לא. רוצה למות?: חס וחלילה, לא. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: >< המעשה הכי נועז שעשית: ממ..סנפלינג במערת קשת. התחרטת?: לא! ממש ממש לא! [באותו הרגע רציתי לרצוח את עצמי, אבל עכשיו אני שמחה.] המעשה הכי טיפשי שעשית?: מעשה אחד? ממ.. התחרטת?: --- מאמין/ה באלוהים?: כן..אבל לא אמונה עיוורת. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא משהו שעולה לי עכשיו. אם כן, ספר לנו עליו: --- אחים/אחיות?: אח גדול. כמה?: אחד. היית מחליף אותם?: חח, כן ברור. שיר אהוב: Backstreet Boys - All I Have To Give. שקיעה/זריחה?: זריחה. חורף/קיץ?: חורף. גלידה/ארטיק?: ממ..שניהם. מספר מזל: 3, 6. מקצוע אהוב: אנגלית, תקשורת, פסיכולוגיה. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: כל עוד אני עם אהובי, ממש לא משנה לי איפה אנחנו. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית, לחלוטין. מתגעגע/ת ל: זמר אחד
ולבסוף.. משאלה: אני אשמור את זה לעצמי.
שמך: הדר. גילך: 16. מקום מגוריך: ת"א. טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מה, המ?. איזו עברית גבוהה? מאכל אהוב: ספגטי. צבע אהוב: טורקיז. משקה אהוב: קולה