עוד שאלון מהארכיון:

Shame in you

New member
עוד שאלון מהארכיון:

שמך: גילך: מקום מגוריך: טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: צבע אהוב: משקה אהוב: ממתק אהוב: זמר/ת: להקה: סוג מוזיקה: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סרט אהוב: חבר/ה?: אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?: ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?: אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: רוצה להיות המין השני?: רוצה למות?: מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: כמה?: היית מחליף אותם?: שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה:

../images/Emo3.gif

שמך:דודי גילך:13 כמעט [עוד 60 וקצת ימים] מקום מגוריך: פ"ת טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה..אשכרה! מאכל אהוב:איטלקיים צבע אהוב:ירוק משקה אהוב:פאנטה ממתק אהוב:גומי זמר/ת:קלי קלארקסון
להקה:בלק אייד פיז! סוג מוזיקה:שחורה,היפ הופ,פופ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:האלופה סרט אהוב:הארי פוטר חבר/ה?:אין אם לא, רוצה חבר/ה?:אולי מאוהב/ת?:לא שמות החברים הכי טובים:וכאילו אתם תכירו אותם? מקצוע עתידי:רופא מקום מגורים עתידי:טול כרם התנשקת?:
ספר לנו על זה..היה כיף?:
ננו ננו היי?:
נומה נומה היי?:
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:ברור. ספורט אהוב:כדורגל. עוסק בספורט?:משחק בספורטD: אם כן, בתור תחביב או יותר?:תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:בגדים! רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?:לפעמים מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:כן..מממ מה? המעשה הכי נועז שעשית:קפצתי מגג התחרטת?:לא המעשה הכי טיפשי שעשית?:קפצתי מגג[?] התחרטת?:לא מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:לא אם כן, ספר לנו עליו:למה? אחים/אחיות?:2 כמה?:2 היית מחליף אותם?:לא חושב שיר אהוב:WHERE IS THE LOVE שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:קיץ גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:3 מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:ערבית מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:פריז בזבזן/ית\חסכן/נית?קמצן. מתגעגע/ת ל:סבתא שלי. ולבסוף.. משאלה:זה שיר?

Shame in you

New member
אני ראשונה

שמך: גילך: 16 מקום מגוריך: ב"ש טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: הרבה... ממממ....עוגות קצפת למשל צבע אהוב: תכלת, טורכיז משקה אהוב: נס קפה, שוקו ממתק אהוב: הרבה ממתקי גומי, ושוקולד לבן זמר/ת: ביורק להקה: אליס אין צ'יינס, פינק פללויד, רדיוהד סוג מוזיקה: פסיכודלי, ג'אז, בלוז תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: "שבתות וחגים" היה מקסים סרט אהוב: לא ממש רואה סרטים חבר/ה?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: לא יודעת מאוהב/ת?: אני לא יכולה לענות על זה כרגע שמות החברים הכי טובים: האינטרנט, אח שלי, אלבינה מקצוע עתידי: פקידה מקום מגורים עתידי: אירופה התנשקת?: לא ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: אה?! נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: דווקא שיר חמוד ספורט אהוב: התעמלות אומנותית עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ממממממ פיז'מה חורפית רוצה להיות המין השני?: לפעמים רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אף אחד המעשה הכי נועז שעשית: חח בשבילי מעשים נועזים זה לצאת מהבית התחרטת?: לאיודעת המעשה הכי טיפשי שעשית?: היו כמה התחרטת?: ברור מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: עזבו אותי אחים/אחיות?: יאס כמה?: 4 היית מחליף אותם?: לא יודעת שיר אהוב: נו באמת... שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:שניהם מספר מזל:אין מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה!!! מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בחדר סגור כלשהוא... בזבזן/ית\חסכן/נית? לא יודעת, האמת מתגעגע/ת ל: הרבה דברים, לצערי ולבסוף.. משאלה: להיות מאושרת

pluplup

New member
עונה../images/Emo13.gif

שמך:דור גילך:כמעט 14 מקום מגוריך:עניינכם? טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:שוקולד וסושי צבע אהוב:שחור ולבן משקה אהוב:קולה ממתק אהוב:שוקולד זמר/ת:MOBY להקה:סיסטם אוף א דאון סוג מוזיקה:רוק על כל סוגיו חוץ ורוק קלאסי ורוק קל ומטאל על כל סוגיו תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:מועדון לילה סרט אהוב:אוסטין פאוארס חבר/ה?:אין אם לא, רוצה חבר/ה?:למה לא? מאוהב/ת?:לא שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי:נגן בלהקה או מהנדס תוכנה מקום מגורים עתידי:ארץ ישארל?
התנשקת?:לא ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:בערך ספורט אהוב:שונא ספורט!!!!!!!!! עוסק בספורט?:לא! אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:לבן מכף רגל עד ראש רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?:חס וחלילה! מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:מה? המעשה הכי נועז שעשית:לא זוכר כרגע התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: כנ"ל התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:אולי אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?:יש כמה?2 היית מחליף אותם?:לא שיר אהוב:CIGARO של סיסטם אוף א דאון שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:קיץ גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:5 מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:הולנד
בזבזן/ית\חסכן/נית?מנסה לחסוך מתגעגע/ת ל:אף-אחד ולבסוף.. משאלה:הלוואי שכל משאלה שאני אכתוב על דף ואקריא בקול תתגשם היה כיף!! ^_^

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

שמך:אירנה גילך:13 מקום מגוריך:איפשהו טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:הרבה צבע אהוב:תכלת כתום סגול וורוד משקה אהוב:הרבה ממתק אהוב:כנ"ל זמר/ת:הילארי דאף,קלי קלארקסון להקה:בקסטריט בויז,סימפל פלאן,גיים בויז סוג מוזיקה:פופ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:הרבה סרט אהוב:כנ"ל חבר/ה?:אין אם לא, רוצה חבר/ה?:כן מאוהב/ת?:כן שמות החברים הכי טובים:הרבהה מקצוע עתידי:לא יודעת מקום מגורים עתידי:כנ"ל התנשקת?:לא ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?:
נומה נומה היי?:אכן
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:אכן כן
ספורט אהוב:ריצה,מחניים,כדורעף עוסק בספורט?:רק בשיעורי ספורט אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:מכנס וחולצה-_- רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?:לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:הא? המעשה הכי נועז שעשית:לא יודעת התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?:הרבה התחרטת?:על חלקם מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:כן אם כן, ספר לנו עליו:יש הרבה אחים/אחיות?:כן כמה?:1 היית מחליף אותם?:לא שיר אהוב:הרבה שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:שניהם גלידה/ארטיק?:ארטיק מספר מזל:אין מקצוע אהוב:הרבה מקצוע שנוא:חשבון ולשון מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:הוואי?
בזבזן/ית\חסכן/נית?באמצע מתגעגע/ת ל:מחזור מ"ה
ולבסוף.. משאלה:לא אומרת:X

מ א מ י2

New member
עונה :p ../images/Emo219.gif

"התלמידה עולה לכיתה השישית" חו. שמך:לוטן גילך:11 וחצי כמעט מקום מגוריך:יבנה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה..טוב
מאכל אהוב:-- צבע אהוב:סגול משקה אהוב:קולה/ספרייט ממתק אהוב:סוכריית קמח זמר/ת:שירי מימון&הראל סקעת להקה:BEP סוג מוזיקה:פופ/היפהופ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:כל מיני סרט אהוב:כנ"ל חבר/ה?:אכן
אם לא, רוצה חבר/ה?:-- מאוהב/ת?:
שמות החברים הכי טובים:אלמוג בראש ובראשונה [קחי-
. זה בשבילך
. אני יתגעגע!],ליר,נועה,דר מקצוע עתידי:כל החיים עוד לפני מקום מגורים עתידי:ת"א/להשאר ביבנה התנשקת?:נמ
ספר לנו על זה..היה כיף?:-- ננו ננו היי?:? נומה נומה היי?:נומה נומה נומה יההי
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:כע ספורט אהוב:כדורסל עוסק בספורט?:בערך אם כן, בתור תחביב או יותר?:תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:חולצות מפוקס רוצה להיות המין השני?:נמ,אולי רוצה למות?:במצבים קריטיים כן מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:הא? המעשה הכי נועז שעשית:קיללתי ת'מורה שלי לאנגלית מול הפנים שלה [אם לפרט,ואנ'לא מצנזרת-י'בת זונה לכי לכי י'פותחת סתימות!". קיבלתי כבר עונש על זה. הספיק לי. זה היה שנה שעברה] התחרטת?:כע המעשה הכי טיפשי שעשית?:ישנתי באמצע שיעור התחרטת?:לא! מאמין/ה באלוהים?:בארור יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:לא יודעת אם כן, ספר לנו עליו:-- אחים/אחיות?:יש כמה?:2 היית מחליף אותם?:ממש לא שיר אהוב:ואת,פאמפ איט,מיי האמפ שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:אביב גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:6,2,4 מקצוע אהוב:הסטוריה,ספרות מקצוע שנוא:מת' מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:סיישל בזבזן/ית\חסכן/נית?בזבזנית מתגעגע/ת ל:בר ולבסוף.. משאלה:חיים טובים שיהיו לי,ולכולם.

dandusha1

New member
.... :]

שמך: דניאל גילך: 15 וחצי מקום מגוריך: אשדוד.. מאכל אהוב: אממ , ספגטי?:) צבע אהוב: כחול :] משקה אהוב: נסטי :) ממתק אהוב: סוכריה חח זמר/ת: עברי לידר :] להקה: jimmy eat world , blink 182 סוג מוזיקה: רוק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: או.סי , מגרש ביתי סרט אהוב: אפקט הפרפר , גריינד חבר/ה?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: כרגע לא מאוהב/ת?: בערך. שמות החברים הכי טובים: גל , אורטל ,צליל,אביב,רעות,דנה,פנינת,גל,אלעד. מקצוע עתידי: לא ברור חח מקום מגורים עתידי: כנ"ל התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: כן ננו ננו היי?: :|? נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: שיר חביב,לא יותר. ספורט אהוב: לא חושבת שקיים דבר כזה חח,שחייה? עוסק בספורט?: לא:| אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס,גופיה רוצה להיות המין השני?: לפעמים,נראה כיף רוצה למות?:לא ממש מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:עידן רייכל ? המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת:S התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: אתמול,ארוך חח התחרטת?:אכן מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: הרבה אם כן, ספר לנו עליו: לא תודה. אחים/אחיות?: גם וגם כמה?: שני אחים ואחות היית מחליף אותם?: בחיים לא. שיר אהוב: יש יותר מדי. שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: מתחלף גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 7 מקצוע אהוב: צרפתית מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אוסטרליה:) בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: אלמוג. ולבסוף.. משאלה: שרק יהיה טוב:)

במבליק1

New member
תשובות

שמך: לא מגלה גילך: 25 מקום מגוריך: באר שבע מאכל אהוב: פסטה צבע אהוב: ירוק משקה אהוב: קולה ממתק אהוב: מתה על ממתקים, עכשיו אני בקטע של קליק במילוי נוגט זמר/ת: מתי כספי, עמיר בניון להקה: בית הבובות, רד הוט צ'ילי פפרס סוג מוזיקה: ישראלית תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: כוכב נולד, לרדת בגדול, אבודים סרט אהוב: פרנהייט 451, הכל או כלום, מסייה וורדו חבר/ה?: כן מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: ... מקצוע עתידי: במאית וצורפת מקום מגורים עתידי: חולון התנשקת?: המממ... לפני כ- 10 שנים בפעם הראשונה ספורט אהוב: כדורעף, צ'י קונג עוסק בספורט?: כרגע לא מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וגופייה רוצה להיות המין השני?: חושבת על זה הרבה רוצה למות?: חס וחלילה, למה למות? המעשה הכי נועז שעשית: אני לא בחורה נועזת... המעשה הכי טיפשי שעשית?: לא זוכרת מאמין/ה באלוהים?: נראה לי שכן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא הייתי מתגייסת לצבא בדיעבד. אחים/אחיות?: 1 כמה?: 1 היית מחליף אותם?: זה לא מעשי שיר אהוב: שגרה שקיעה/זריחה?: זריחה חורף/קיץ?: חורף!!!!!!!! גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 3 מקצוע אהוב: שהייתי בתיכון אהבתי אזרחות וספורט מקצוע שנוא: תנ"ך, ספרות מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: הוואי בזבזן/ית\חסכן/נית? - ככה ככה מתגעגע/ת ל: תקופת התיכון ולבסוף.. משאלה: שיהיה לי בית משלי ואוטו.

cohenet91

New member
אניאניאני! ../images/Emo9.gif

שמך: ענת גילך: 15 מקום מגוריך: מממ.. מרכז
טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: שוקולד! צבע אהוב: כחול משקה אהוב: קולה נראה לי ממתק אהוב: פסק זמן זמר/ת: זמרת. לא, סתם- קרן אן. להקה: dream theater
סוג מוזיקה: רוקנרול
לא סתם, רוק. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אני לא ממש רואה טלוויזיה, אבל אפקט הפחד זאת תכנית מעולה! סרט אהוב: תא טלפון. חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: לפני יומיים היה בי חשק עז לחבר, אבל ממש. אפילו הקמתי את ז"ל- זקוקים לחבר/ה. אבל כבר די ירדתי מזה. למרות שאני לא אתנגד, אם יבוא מישהו סבבה
מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: רוית, רותם, יעל. מקצוע עתידי: הייתי רוצה להיות שדרנית בגלגל"צ או פסיכולוגית מקום מגורים עתידי: בארץ- כל מקום חוץ מהדרום ואיפה שיש ערבים, או בחו"ל, באיזה מדניה חמדמדה שכזאת =) התנשקת?: לא ספר לנו על זה..היה כיף?: --- ננו ננו היי?: נומה נומה היי
נומה נומה היי?: לא מבין מילה, אוקיי?! נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן ספורט אהוב: שחייה עוסק בספורט?: כן אם כן, בתור תחביב או יותר?: פעם באופן תחרותי, עכשיו לא, אבל אני די אתלטית כזאת
מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים נוחים רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אמא שלי (אם הבנתי את השאלה
) המעשה הכי נועז שעשית: ריקודים וצווחות ברחוב, נראה לי. התחרטת?: חח לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: :X התחרטת?: כן :\ מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: :X אחים/אחיות?: אח אחד מקסים
כמה?: אתם לא יעילים במיוחד ^^ היית מחליף אותם?: בחיים לא! שיר אהוב: נו די
שקיעה/זריחה?: שקיעה
חורף/קיץ?: קיץ
גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: פעם היה 2, עכשיו אין. מקצוע אהוב: ספרות/חינוך מקצוע שנוא: האמת היא שזה תלוי עם איזה מורה נתקעים... מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אוווף איתכם. די עם השאלות האישיות (יותר נכון, התשובה אישית). בזבזן/ית\חסכן/נית? איפשהו באמצע. מתגעגע/ת ל: אח שלי ולבסוף.. משאלה: שיילך לי שנה הבאה כמדריכה בצופים, שאני אלמד כבר גיטרה ושאני אצנח צניחה חופשית
שבת שלום! וסופ"ש נעים! =)

עונה..

שמך: קרינה גילך:18 מקום מגוריך: אשקלון טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: אממ.. לא עולה לי שומדבר בראש כרגע.. צבע אהוב:שחור/אדום משקה אהוב:קולה ממתק אהוב: אממ..במבה זמר/ת: ג'ראדד וואי להקה: MCR סוג מוזיקה: מטאל, פאנק, אימו תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: לא רואה הרבה טיוי סרט אהוב: חבר/ה?: לה.. אם לא, רוצה חבר/ה?: לא.. יש לי טראומות מקשרים חח.. מאוהב/ת?: אממ.. בערך.. מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?:כן ספר לנו על זה..היה כיף?: חחח כה= ) ננו ננו היי?: הא? נומה נומה היי?: טווובבבב נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן.. בעעע ספורט אהוב: טניס עוסק בספורט?:לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: אממ.. ג'ינס וחולצת להקה רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: כן מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: חחחחח.. **צונזר*** התחרטת?: אין לי מושג המעשה הכי טיפשי שעשית?: *צוזר* התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: יש הרבה אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: 1 אחות כמה?:1 היית מחליף אותם?: ברור שיר אהוב: CEMETERY DRIVE שקיעה/זריחה?: זריחה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 5 מקצוע אהוב: בעע מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: חוף הים בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה:

Arwen123

New member
עונה

שמך: ליבי גילך: 16+ מקום מגוריך: ת"א טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: תפו"א מכל סוג צבע אהוב: כתום משקה אהוב: נסטי ממתק אהוב: במבה זמר/ת: אין להקה: ביטלס! סוג מוזיקה: הכל חוץ ממטאל כבד ומזרחית תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: יש המון: חברים, מכושפות, 24, לוסט, just shoot me סיינפלד, קרובות, ניפ/טאק. סרט אהוב: ליאון, love actualy חבר/ה?: יש :] אם לא, רוצה חבר/ה?: - מאוהב/ת?: כן
שמות החברים הכי טובים: שניס, לבלב, יובל מקצוע עתידי: לא יודעת ושונאת את השאלה. מקום מגורים עתידי: ת"א התנשקת?:כן ספר לנו על זה..היה כיף?: מדהים.. ננו ננו היי?: מההה? נומה נומה היי?: אההה! נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן, אבל נחמד ספורט אהוב: חחחח עוסק בספורט?: לא P: אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וטישרט רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: חבריקו המעשה הכי נועז שעשית: המממ.. לאדעת.. התחרטת?: לא חושבת המעשה הכי טיפשי שעשית?: השתכרתי והתנשקתי עם מישו התחרטת?:כן מאמין/ה באלוהים?: קצת יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: הקשר הקודם שלי אם כן, ספר לנו עליו: סתם קקי אחים/אחיות?:אח ואחות כמה?:2 היית מחליף אותם?: לא שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: גם וגם גלידה/ארטיק?: גלידה. שונאת ארטיק בנשמה.. מספר מזל:4 מקצוע אהוב: איו מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: כל מקום.. העיקר שיהיה איתי. בזבזן/ית\חסכן/נית? קצת מזה וקצת מזה מתגעגע/ת ל: גן ולבסוף.. משאלה: שהחיים שלי לא ישתנו. הכל פשוט מושלם עכשיו.

עונה

שמך:ענבל גילך:עוד מעט 18 מקום מגוריך:ב"ש טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:כחולבן משקה אהוב:מים ממתק אהוב:שוקולד זמר/ת:- להקה:- סוג מוזיקה:שקטה לרוב תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:מכושפות וכמה סדרות בויוה סרט אהוב:יש הרבה חבר/ה?:לא אם לא, רוצה חבר/ה?:עכשיו דוקא מתאים לי מאוהב/ת?:לא שמות החברים הכי טובים:מיותר מקצוע עתידי:לוחמת ואז פסיכו' מקום מגורים עתידי:עד סופ הלימודים בחדר שלי.. התנשקת?:כן ספר לנו על זה..היה כיף?:הראשונה לא השניה הרבה יותר טובה ננו ננו היי?:ובעברית.. נומה נומה היי?:מה הן השאלות? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:כה ספורט אהוב:שחיה עוסק בספורט?:לא קבוע אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:חולצה ומכנס רוצה להיות המין השני?:כן לתקופה של הצבא רוצה למות?:כן מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:לא אמרת שמספיק עם השפה הגבוהה?!? המעשה הכי נועז שעשית:התוודאיתי על משהו.. התחרטת?:לא מעשה הכי טיפשי שעשית?: הווו יש המון התחרטת?:כן מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כה אם כן, ספר לנו עליו:לא מעוניינת אחים/אחיות?:יש 2 אחים כמה?:^^ היית מחליף אותם?:כה אבל אחד מהם שיר אהוב:בתקופה זו שיר אהבה פשוט שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:ארטיק מספר מזל:אין מקצוע אהוב:- מקצוע שנוא:- מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:פסל החירות בזבזן/ית\חסכן/נית?גם וגם מתגעגע/ת ל:לידיד טוב ולבסוף.. משאלה:שאני לא יפרוש מהטירונות

Runt

New member
../images/Emo112.gif דון ויטו ראר.

שמך: צ'רלי גילך: 16 מקום מגוריך: ב"ש טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. teehee מאכל אהוב: כמעט כל דבר, למעשה צבע אהוב: כחול משקה אהוב: קפה ממתק אהוב: שוקולד להקה: גרין דיי
סוג מוזיקה: בעיקר פאנק ובריטית תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אנג'ל [אבל נגמר
], האוס ושות' סרט אהוב: יש הרבה, נכון לעכשיו "טריינספוטינג" חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: לא כל אחד, וזו הבעיה
מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: מאיה ומירה מקצוע עתידי: לא אוהבת עתיד מקום מגורים עתידי: לונדון, הלוואי
התנשקת?: יאפ
ספר לנו על זה..היה כיף?: לא ממש, היה נחמד ננו ננו היי?: אני שונאת את השיר הזה נומה נומה היי?: אז קפצו לי נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: מן הסתם ספורט אהוב: כדורסל? לא יודעת עוסק בספורט?: לא ממש אם כן, בתור תחביב או יותר?: ---- מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וחולצה רוצה להיות המין השני?: לפעמים רוצה למות?: לא
מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: huh?
המעשה הכי נועז שעשית: לא חושבת שיש התחרטת?: לא D: המעשה הכי טיפשי שעשית?: ג'יז התחרטת?: מן הסתם מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: שותקת אחים/אחיות?: אחות
כמה?: אחת היית מחליף אותם?: לא ולא! שיר אהוב: לא יודעת נו שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: אין לי כזה, אבל 85/409/1039 נחמדים מקצוע אהוב: בלימודים? אנגלית מקצוע שנוא: כימיה/פיזיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בית קפה בלונדון בזבזן/ית\חסכן/נית? לא יודעת, לא מבזבזת ולא חוסכת מתגעגע/ת ל: אליהם ולבסוף.. משאלה: שהחופש הזה יעבור כולו על הצד הטוב ביותר

MENTER

New member
והנה גם אני../images/Emo151.gif

ועדיין קצת שיכורה משישי בפאב אז קחו תתשובות שלי בעירבון מוגבל..חח שמך:סיון גילך:עוד רגע 17 מקום מגוריך: אזור ירושלים טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. פנאןןןןן
מאכל אהוב:
צבע אהוב: אדום משקה אהוב: מים
ממתק אהוב: עוגה זה נחשב?! זמר/ת: לא איכפת מזמרות להקה: REM סוג מוזיקה: בעיקרון הכל כמעט תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סימפסון
סרט אהוב:
חבר/ה?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: אפשר מאוהב/ת?: מחלימה
שמות החברים הכי טובים:
לא זוכרת מקצוע עתידי: מקווה משהו בתחום העיצוב מקום מגורים עתידי: את כפר סבא אני אוהבת מאודדדדד התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: תלוי על איזה נשיקה אנחנו מדברים...
ננו ננו היי?: יאסווווווו
נומה נומה היי?: למה לא?! נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:
כה..רק במדינת ישראל מישהו ששר כמו ציון יכול לעשות מוזיקה...
ספורט אהוב: לא יודעת עוסק בספורט?: לפעמים אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וגופייה רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: עדיין לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך? שאלה טובה המעשה הכי נועז שעשית: יש הרבה
התחרטת?: לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: ואוו יש גם הרבה התחרטת?: מניחה שכן מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: ברור אם כן, ספר לנו עליו: המוח שלי לא בנוי כרגע לחשיבות מסובכות.. אחים/אחיות?: כן כמה?:1 היית מחליף אותם?: בחיים לא
שיר אהוב: יש המון שקיעה/זריחה?:זריחה..ואיי נוסטלגיה...כיתה ח' שנשארנו ערים כל הלילה על הר במטרה לראות תזריחה...איזה מחזה מרהיב...
זריחות זה ענק!! חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 5 מקצוע אהוב: אומנות מקצוע שנוא: ספרות מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: חוף ים או פריז כמובן.. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזןית מתגעגע/ת ל: אחשלי ולבסוף.. אהה האא משאלה: הלוואי שאחשלי ישמור על עצמו.....הוא אהבת חיי.....

PRINCESS GINA

New member
טוב אז...../images/Emo13.gif

שמך: שני גילך: 21 מקום מגוריך: מרכז מאכל אהוב: סלט חי צבע אהוב: כתום וסגול משקה אהוב: תות בננה ממתק אהוב: צמר גפן מתוק בשקית זמר/ת: ריטה להקה: אין סוג מוזיקה: היפ הופ, פופ, ישראלי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: משתגעים מאהבה, ניקיטה, המורדים סרט אהוב: זכרונותיה של גיישה חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: לא מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: אין מקצוע עתידי: וטרינרית מקום מגורים עתידי: ארה"ב התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: לא ננו ננו היי?: מה???? נומה נומה היי?:?????? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: נכון ספורט אהוב: שחיה, צלילה ורכיבה על סוסים עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: ----- מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: מכנס וחולצה? רוצה להיות המין השני?: ממש לא... רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: דוד ודודה שלי המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי התחרטת?: ---- המעשה הכי טיפשי שעשית?: לא עשיתי התחרטת?:---- מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא אם כן, ספר לנו עליו: ---- אחים/אחיות?: כן כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לא חושבת שיר אהוב: Angel של Sarah McLachlan שמושמע ברקע של הבלוג שלי שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: אין מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: לא רוצה לבלות עם אף אחד...אני אוהבת להיות לבד בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: דוד ודודה שלי ולבסוף.. משאלה: לחיות באושר לבד עם ילד מכל יבשת שאני יאמץ.

z u z i

New member
אני :)

שמך: זואי גילך: 13 מקום מגוריך: דגניה א' (פחח) טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: פיצה, בורקס צבע אהוב: לבן, תכלת משקה אהוב: ספרייט ממתק אהוב: שוקולד זמר/ת: רן דנקר, הראל סקעת להקה: סוג מוזיקה: הכל תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: השיר-שלנו 3 סרט אהוב: יש מלא... חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: כןן מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: יש מלא וזה לא מעניין אפ'חד מקצוע עתידי: מעצבת אופנה מקום מגורים עתידי: טוב לי איפה שאני התנשקת?: לא ספר לנו על זה..היה כיף?: ^^ ננו ננו היי?: מה? נומה נומה היי?: כנ"ל נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כןןן ספורט אהוב: אין כזה עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: ^^ מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וגופייה רוצה להיות המין השני?: מה פתאום? רוצה למות?: חס וחלילה! טוב מידי פעם.. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: ממעמקים!!
המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת התחרטת?: ^^ המעשה הכי טיפשי שעשית?: אוהו עשיתי הרבה.. התחרטת?: חלק מאמין/ה באלוהים?: יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא הבנתי אם כן, ספר לנו עליו: ^^^ אחים/אחיות?:2 אחים 1 אחות כמה?: ^^^^ היית מחליף אותם?: את האחים אפעם את האחות... שיר אהוב: ממעמקים שקיעה/זריחה?: גם וגם חורף/קיץ?: קיץ :) גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 13, 6 מקצוע אהוב: וידיאו מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: פריז/רומא בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: חברות שלי ולבסוף.. משאלה: שהוא יאהב אותי

מואההה

שמך:דניאל גילך:X_X מקום מגוריך:הוד השרון טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:פסטה, שוקולד, סלטים מגניבים, בשר וזה. צבע אהוב:אממ כחול, שחור, סגול נראה לי. משקה אהוב: בזמן האחרון התחלתי לחבב קולה מה ששנאתי תקופה ארוכה:) ממתק אהוב: מארס נראה לי. זמר/ת:סימון:) להקה:אפיקה:) סוג מוזיקה:גות' מטאל לפניםםם. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:משחק מכור, מועדון לילה, שנות ה70, האלופה.. סרט אהוב: יעד סופי 3, כל הסרטים הישראלים למינהם, בית השעווה מגניב לגמרי.. יש המון נו, בעיקר קומדיה ואימה:). חבר/ה?:לאץ אם לא, רוצה חבר/ה?:פחח לא מאוהב/ת?:פחח לא. שמות החברים הכי טובים:דורין, אורן(השלמנו איזה יפיי אני אושר), יאנה, כפיר, אלירן, אלכס, נינה, גורדי פלצת.. יש המון:) גם את בלאש אני לאהוב:). מקצוע עתידי: מנהלת בית קפה גלריה. מקום מגורים עתידי: תל אביב נראה לי, או הרצליה. התנשקת?:בטח. ספר לנו על זה..היה כיף?: תלוי איזו נשיקה ועם מי:) ננו ננו היי?: ברור מה
נומה נומה היי?: יאאא. נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: לא למה דווקא מגניבולי. ספורט אהוב: מי אוהב ספורטD: עוסק בספורט?: לא איזה.. אם כן, בתור תחביב או יותר?: בלע. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: גופיות ומכנסיים שחורים שאני יוצאת... בבית תחתונים וחזיה:) רוצה להיות המין השני?: אממ לא. רוצה למות?: לא חס וחלילה. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אנערף, דיי לבלבל אותי:S המעשה הכי נועז שעשית: סטרפטיז אהאהא:) התחרטת?: לא מה פתאום היה מגניב. המעשה הכי טיפשי שעשית?: סיפרתי משהו שלא הייתי צריכה לספר, למרות שהוא אמת.. זה לא היה צריך לצאת מהפה שלי. חוץ מזה.. אני לא עושה דברים טפשיים, אני חכמה:) התחרטת?: מצד אחד כן כי הבטחתי לא לספר, מצד אחד לא כי צריך לבסס דברים על אמת, אבל מי אני שאתערב?. מאמין/ה באלוהים?:לא. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אממ יכול להיות אם כן, ספר לנו עליו: לא בא לי:) אחים/אחיות?:כן. כמה?:אחות אחת, אחד אחד למחצה, ועוד אח למצחה בדרך. היית מחליף אותם?: אממ לא חושבת על משהו אחר פשוט, אבל הייתי מוסיפה אח גדול. שיר אהוב: יותר מידי. שקיעה/זריחה?: שקיעה כמובן חורף/קיץ?:חורף אופקורס. גלידה/ארטיק?: גלידה אופקורס. מספר מזל: 5 נדמה לי מקצוע אהוב: אומנות.היסטוריה. מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנך וכל השאר. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: איטליה. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית טילים. מתגעגע/ת ל: לשני אנשים. אחד מהם כפיר, השני לא קריטי. ולבסוף.. משאלה: לא טיפוס של משאלות.

Spiritfall

New member
נו, טוב.

שמך: רותם גילך: 18 מקום מגוריך: מרכז טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: שניצל צבע אהוב: כל מיני משקה אהוב: דיאט קולה ממתק אהוב: שוקולד זמר/ת: כל מיני.. כרגע עולה לי בראש טורי אמוס להקה: בלעחס סוג מוזיקה: משתנה תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: האוס סרט אהוב: וואי.. הרבה חבר/ה?: כן אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: א' ש' י' ק' נ' נ' מקצוע עתידי: משהו ריאלי מקום מגורים עתידי: מרכז התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?:
ננו ננו היי?: אה הא נומה נומה היי?: אה אה נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן, אבל מצחיק להיזכר בו מידי פעם ספורט אהוב: שחייה, ריצה עוסק בספורט?: " אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים רוצה להיות המין השני?: לפעמים רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: מעדיפה שאף אחד המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת התחרטת?: לא נראה לי המעשה הכי טיפשי שעשית?: לא זוכרת התחרטת?: לא נראה לי מאמין/ה באלוהים?: לא יודעת יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא חושבת אם כן, ספר לנו עליו: חרטה זה דבר מיותר אחים/אחיות?: אח ואחות כמה?: 2 היית מחליף אותם?: בחיים לא שיר אהוב: אין לי כוח שקיעה/זריחה?: שקיעה בים, זריחה במדבר חורף/קיץ?: אביב / סתיו גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 12 מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: פסיכולוגיה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אמ.. לא יודעת בזבזן/ית\חסכן/נית? בזמן האחרון ביזבזתי יותר מידי מתגעגע/ת ל: אממ.. ולבסוף.. משאלה שהתקופה הזאת לא תסתיים לעולם

../images/Emo80.gifוויפ, חמוד.

שמך: פרה. גילך: 12 מקום מגוריך: מה זה עניינכם, פוסטמות
טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. איזו עברית גבוהה? מאכל אהוב: שוקולד צבע אהוב: שחור משקה אהוב: שוקו ממתק אהוב: שוקולד זמר/ת: אה.. שילה פרבר, אפרת גוש.. להקה: אין ממש אהובה.. אלג'יר? סוג מוזיקה:רוק ישראלי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: דרייק וג'וש, היי ארנולד [חולת ניקולודיאון, תהרגו אותי
] סרט אהוב: שוקולד, להרוג את ביל, מולאן, קלרה הקדושה. חבר/ה?: מה, לא. אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?: ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן. ספורט אהוב: אין. אולי כדורסל.. עוסק בספורט?: לא. אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: מכנסיים וחולצה\גופיה. רוצה להיות המין השני?: לפעמים כן
. רוצה למות?: לפעמים. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: מי כעפר לרגלייך יחיה, מי יאהבך עוד מכל אוהבייך, מי מכל רוח רעה יצילך, ממעמקים :). המעשה הכי נועז שעשית: צניחה. התחרטת?: לא *O* המעשה הכי טיפשי שעשית?: יותר מדי. התחרטת?: כן. מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן. אם כן, ספר לנו עליו: לארוצה >: אחים/אחיות?: מה איתם? כמה?: 2 היית מחליף אותם?: כן XD שיר אהוב: הרבה. שקיעה/זריחה?:זריחה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: אין מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אה. בזבזן/ית\חסכן/נית? חסכנית מתגעגע/ת ל: עומר. עוזר לכם? ולבסוף.. משאלה: בלב :)

למעלה