עונהנה =]
שם:מאיה גיל:18 וחצי תאריך לידה: 7.3.90 כינוי: גלבה איך היית רוצה שיקראו לך?אממ.. בשם שלי... שם אהוב לבנים: אסי ,בן,יואב ... שם אהוב לבנות: הילה
חחח ,רומי, ליאן... מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וגופייה החג האהוב עליך:פורים החג השנוא עלייך:יום העצמאות ...(בגלל הספריי..חחח) המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אמממ חמין ושקשוקה שום.. בצל... יש הרבה...חחח באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? משתדלת..בפורום שורטי המלכהההה
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?GELBA 90 זה בגלל שהשם משפחה שלי זה גלבהואר וחברות עושים לי קיצור גלבה.. ו-90 זה כי נולדתי ב-1990 מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים שותה שוקו / נס קפה ומצחצחת שיניים... מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומעת מוזיקה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:שמעתי מוזיקה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אשמע מוזיקה חחח ואצא לאנשהו.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול:2 בלילה באיזה שעה קמת היום:7 בבוקר! העירו אותי
יש לך פירסינג/ קעקועים?הלוואי בינתיים עגיל באף לשגע קצת את אבא...
אם כן- איזה ואיפה:כאמור לעיל..חחח באף.. ובאוזן אוהב אותם? אה הא מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בלילה נרדמת בשיעור?שלשום... אכלת משהו?מקודם... שרת?אתמול בלילה ותכף..חחח אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?למורה שלי! ולכלב שלי עשית קניות? תכף... עישנת?שבוע שעבר.. היית חולה?מזמן טפו טפו טפו..
נחתכת? מזמן.. ראית סרט? לפני שבועיים... החזקת תינוק?מזמןןן נסעת באוטובוס?אתמול התנשקת?כן אתמול.. בלחי..חחח עם בת דודה שלי שהגיעה מארה"ב
שכבת עם מישהו? לא שתית משקה אלכוהולי?פעם אחת.. חיבקת מישהו? כןן אתמול הכנת שיעורים?בע... אתמול.. נסעת ברכבת? מזמןןן היית במסעדה? בארור לא ישנת כל הלילה?שלשום... האם היום: שתית קפה? כן אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?כן אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת?תכף.. שמעת מוזיקה?תכף..חחח שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?כה..חח נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא היום..אתמול בבוקר לאחר שראיתי את המתכונת במתמטיקה..חחח חשבת מחשבות פילוסופיות? הו הו... כן עשית שיעורי בית?לא... רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטלל אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי שוקולד חלב או מריר? חלב ולבן ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל? בוופל שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים?חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק?שסק חחח לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולנסות שלא להיפגע... כמה פעמים: ישנת עם מישהו? הרבה התנשקת? כן הרבה פעמים.. בלחי!חחח לקחת סמים? ממש לא היית בקרקס?מזמןןן פעם אחת שכבת עם מישהו?לא החזקת תינוק?מזמןןן פעמיים- שלוש.. החלפת לתינוק חיתול?חחח מזמןןןן פעם אחת אושפזת? לא היה לך יומולדת? כה.. 18 פעמים חחח חגגת יומולדת?כה.. ענית על שאלונים?כה.. כמה פעמים.. רצית להתאבד?כה ניסית להתאבד? לא שתית תה? כה הרבה הלכת מכות? כן הרבה האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? חחח לא במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה? מעשן?פעם ב... למה?ככה..חחח מנגן על משהו? כן על הרבה דברים והכל משמיעה בלבד מבלי לדעת תווים.. שר? כה.. הייתי בלהקה של הבצפר.. מתחמק כרגע מלעשות משהו? כה לסדר חדר...חחח בוכה הרבה? לצערי הרב אם פוגעים בי.. הבנאדם האחרון: שראית: בת דודה שלי והורים שלי... חיבקת:בת דודה שלי נישקת: בת דודה בלחי.. ישנת איתו במיטה:אממ.. חברה.. לא משהו רציני כן..?חחח כעסת עליו: חברה אחרת שיקרת לו: ילד אחד חחח חיטטת לו בדברים:נובאדי היית אצלו בבית:סבתא של בת דודה שלי היה אצלך:בן דוד שלי שבכית בגללו: מורה שלי לשעבר .. (סיפור ארוך..) שהתגעגעת אליו: מורה שלי לשעבר ובת דודה שלי שצעקת עליו:לא שדיברת איתו:כן שדיברת איתו בטלפון: חברה ששלחת לו SMS:חברה שרצית: ...... שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:אמא ואבא אהבה וזוגיות: יש לך חברה?לא.. פנויה להובלות...חחח אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? בטח .. למה לא... כמה זמן אתה אוהב אותו?
פעם כמעט נפרדתם?
בד"כ אתם מאושרים או רבים?
אתה קנאי במערכת יחסים?
והוא, קנאי?
בסך הכל טוב לכם?מה...? עם הכלב שלי..? ברורר הכל נהדר...חחח