עוד שאלוןןןן D:

GELBA90

New member
עונהנה =]

שם:מאיה גיל:18 וחצי תאריך לידה: 7.3.90 כינוי: גלבה איך היית רוצה שיקראו לך?אממ.. בשם שלי... שם אהוב לבנים: אסי ,בן,יואב ... שם אהוב לבנות: הילה
חחח ,רומי, ליאן... מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וגופייה החג האהוב עליך:פורים החג השנוא עלייך:יום העצמאות ...(בגלל הספריי..חחח) המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אמממ חמין ושקשוקה שום.. בצל... יש הרבה...חחח באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? משתדלת..בפורום שורטי המלכהההה
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?GELBA 90 זה בגלל שהשם משפחה שלי זה גלבהואר וחברות עושים לי קיצור גלבה.. ו-90 זה כי נולדתי ב-1990 מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים שותה שוקו / נס קפה ומצחצחת שיניים... מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומעת מוזיקה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:שמעתי מוזיקה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אשמע מוזיקה חחח ואצא לאנשהו.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול:2 בלילה באיזה שעה קמת היום:7 בבוקר! העירו אותי
יש לך פירסינג/ קעקועים?הלוואי בינתיים עגיל באף לשגע קצת את אבא...
אם כן- איזה ואיפה:כאמור לעיל..חחח באף.. ובאוזן אוהב אותם? אה הא מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בלילה נרדמת בשיעור?שלשום... אכלת משהו?מקודם... שרת?אתמול בלילה ותכף..חחח אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?למורה שלי! ולכלב שלי עשית קניות? תכף... עישנת?שבוע שעבר.. היית חולה?מזמן טפו טפו טפו..
נחתכת? מזמן.. ראית סרט? לפני שבועיים... החזקת תינוק?מזמןןן נסעת באוטובוס?אתמול התנשקת?כן אתמול.. בלחי..חחח עם בת דודה שלי שהגיעה מארה"ב
שכבת עם מישהו? לא שתית משקה אלכוהולי?פעם אחת.. חיבקת מישהו? כןן אתמול הכנת שיעורים?בע... אתמול.. נסעת ברכבת? מזמןןן היית במסעדה? בארור לא ישנת כל הלילה?שלשום... האם היום: שתית קפה? כן אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?כן אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת?תכף.. שמעת מוזיקה?תכף..חחח שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?כה..חח נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא היום..אתמול בבוקר לאחר שראיתי את המתכונת במתמטיקה..חחח חשבת מחשבות פילוסופיות? הו הו... כן עשית שיעורי בית?לא... רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטלל אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי שוקולד חלב או מריר? חלב ולבן ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל? בוופל שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים?חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק?שסק חחח לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולנסות שלא להיפגע... כמה פעמים: ישנת עם מישהו? הרבה התנשקת? כן הרבה פעמים.. בלחי!חחח לקחת סמים? ממש לא היית בקרקס?מזמןןן פעם אחת שכבת עם מישהו?לא החזקת תינוק?מזמןןן פעמיים- שלוש.. החלפת לתינוק חיתול?חחח מזמןןןן פעם אחת אושפזת? לא היה לך יומולדת? כה.. 18 פעמים חחח חגגת יומולדת?כה.. ענית על שאלונים?כה.. כמה פעמים.. רצית להתאבד?כה ניסית להתאבד? לא שתית תה? כה הרבה הלכת מכות? כן הרבה האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? חחח לא במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה? מעשן?פעם ב... למה?ככה..חחח מנגן על משהו? כן על הרבה דברים והכל משמיעה בלבד מבלי לדעת תווים.. שר? כה.. הייתי בלהקה של הבצפר.. מתחמק כרגע מלעשות משהו? כה לסדר חדר...חחח בוכה הרבה? לצערי הרב אם פוגעים בי.. הבנאדם האחרון: שראית: בת דודה שלי והורים שלי... חיבקת:בת דודה שלי נישקת: בת דודה בלחי.. ישנת איתו במיטה:אממ.. חברה.. לא משהו רציני כן..?חחח כעסת עליו: חברה אחרת שיקרת לו: ילד אחד חחח חיטטת לו בדברים:נובאדי היית אצלו בבית:סבתא של בת דודה שלי היה אצלך:בן דוד שלי שבכית בגללו: מורה שלי לשעבר .. (סיפור ארוך..) שהתגעגעת אליו: מורה שלי לשעבר ובת דודה שלי שצעקת עליו:לא שדיברת איתו:כן שדיברת איתו בטלפון: חברה ששלחת לו SMS:חברה שרצית: ...... שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:אמא ואבא אהבה וזוגיות: יש לך חברה?לא.. פנויה להובלות...חחח אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? בטח .. למה לא... כמה זמן אתה אוהב אותו?
פעם כמעט נפרדתם?
בד"כ אתם מאושרים או רבים?
אתה קנאי במערכת יחסים?
והוא, קנאי?
בסך הכל טוב לכם?מה...? עם הכלב שלי..? ברורר הכל נהדר...חחח

anati17

New member
עונה..=)

שם:ענת גיל:19 תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו?מכנס שחור קצר וגופייה לבנה החג האהוב עליך:חנוכה החג השנוא עלייך:אין כזה המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:פלפל באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מצחצחת שיניים מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?הממ ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:פן מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:יסע לחברה שלי באיזה שעה הלכת לישון אתמול:4 באיזה שעה קמת היום:11 יש לך פירסינג/ קעקועים?באוזן נחשב..? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני שעתיים נרדמת בשיעור?הממ נראה לי זה קרה לי פעם אחת..מתישהו בי"ב,לפני שנה אכלת משהו?לפי רבע שעה שרת?הממ היום מתישהו.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?הממ אתמול לאיזו חברה שלי..היינו צכות "להשלים",אז 2 חברות אחרות שלנו גישרו בינינו והכריחו אותנו לומר אחת לשנייה כמה משפטים..!! עשית קניות?הממ אתמול.. עישנת?הממ זה קרה מתישהו לצערי..מזמן.. היית חולה?ממזמןן.. נחתכת?הממ בחודש האחרון מתישהו,אני זוכרת.. ראית סרט?שלשום..ונרדמתי בו,כרגיל..איך לא? החזקת תינוק?הממ לפני שנה בערך,כשבנדוד שלי היה עוד תינוק.. נסעת באוטובוס?שלשום התנשקת?הממ היום,כשנפרדתי מההורים שלי..=) שכבת עם מישהו?לא קרה שתית משקה אלכוהולי?הממ נראה לי לפני שנה.. חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?לפני שנה וקצת.. נסעת ברכבת?הממ לפני שבועיים-שלוש.. היית במסעדה?הממ טייק אוואי בארומה נחשב?סתם נראה לפני חודש.. לא ישנת כל הלילה?הממ ממזמןן..לא זוכרת כבר.. האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?כן אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת?כן שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?הממ יש מצב.. עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? ?? אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?ביצה קשה לחמניה או פיתה?לחמנייה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?תות עם סוכר או קצפת גלידה- בכוס או בוופל?כוס שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים?חוף קרמבו- וניל או שוקו?שוקו אפרסק או שסק?אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?הממ וואי זאת שאלה יותר מדי מורכבת..עדיף שאני לא ייכנס לזה..אבל אני אגיד בכל מקרה שעדיף לאהוב ולהפגע.. כמה פעמים: ישנת עם מישהו?הממ הרבה התנשקת?הממ לא הרבה.. לקחת סמים? 0 היית בקרקס?הממ נראה לי פעמיים שכבת עם מישהו? לא קרה החזקת תינוק?הממ כמה וכמה פעמים.. החלפת לתינוק חיתול?הממ 5 פעמים בערך..אל תשאלו למה.. אושפזת?פעם אחת אני חושבת.. היה לך יומולדת?18 פעמים.. חגגת יומולדת?18 פעמים ענית על שאלונים?הרבה רצית להתאבד?הממ זה עבר לי בראש אולי פעם אחת..אבל זה היה ממש ממזמן כשהייתי במצב ממש נוראי.. ניסית להתאבד?מפתאום שתית תה?הממ לא הרבה..רק כשהייתי חולה.. הלכת מכות?הממ וואי כשהייתי קטנה בטוח הלכתי מכות כמה פעמים.. האם אתה: מאמין באלוהים?אכן..=) ובחייזרים?לא במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?ככה החלטתי מעשן?לא למה?למה כן..? מנגן על משהו?הממ אם אפשר לקרוא לזה מנגנת..אז כן שר?במקלחת מתחמק כרגע מלעשות משהו?הממ ממש לא בוכה הרבה?הממ תגדירי הרבה..כן לפעמים במצבים מסויימים.. הבנאדם האחרון: שראית:אמא שלי חיבקת:אמא נישקת:אמא ישנת איתו במיטה:הממ איזו חברה כעסת עליו:הממ חברה שיקרת לו:הממ וואלה לא זוכרת חיטטת לו בדברים:לא קרה היית אצלו בבית:חברה היה אצלך:כמה חברות שבכית בגללו:הממ אמא שהתגעגעת אליו:אחותי שצעקת עליו:לא זוכרת.. שדיברת איתו:חברה שלי שדיברת איתו בטלפון:חברה ששלחת לו SMS:ידיד שלי שרצית:בנאדם מסויים..=) שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:חברה שלי.. אהבה וזוגיות: יש לך חברה?לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה?הממ אולי כן..לא הייתי מתנגדת..=) כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

sapir zrihen

New member
עונהה..

שם: ספיר גיל: 14 עוד קצת תאריך לידה: 16.11.1994 כינוי: סנופ' איך היית רוצה שיקראו לך? מוריה (שם יותר דתי) אני מתכוונת להוסיף אותו לשם שלי. שם אהוב לבנים: ממ... מייקל,ג'ייק, שמות אמריקאים. שם אהוב לבנות: מוריה,שיר,הדס,יובל. מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה :p החג האהוב עליך: פורים החג השנוא עלייך: פסח המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא עולה לי משהו חחח באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? שורטי ברור =] מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין כינוי ואין סיפור חח מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? אומרת מודה אני . מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? אומרת תפילת שמע ישראל מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב הכי רומנטי =] מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ארגנתי תיק. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לצחצח שיניים ולישון .. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 1 באיזה שעה קמת היום: 11 וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים? כן אם כן- איזה ואיפה: 3 בכול אוזן+הליקס וחור באף שאני לא שמה עגיל. אוהב אותם? בארור , רוצה גם בלשון אבל זה בניגוד לדת =[ מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפניי שעתיים נרדמת בשיעור? בבצפר מין הסתם אכלת משהו? כן .. שרת? לעע... אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא בזמן האחרון =( עשית קניות? לפני שבועיים בערך חח עישנת? כן לצערי היית חולה? לא נחתכת? כן .. ראית סרט? כן החזקת תינוק? גור כלבים זה נחשב? ;] נסעת באוטובוס? כן התנשקת? לא =\ שכבת עם מישהו? לא שתית משקה אלכוהולי? לא חיבקת מישהו? בברווור הכנת שיעורים? בבצפר כן .. נסעת ברכבת? לא היית במסעדה? כן לא ישנת כל הלילה? כן האם היום: שתית קפה? כן אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת?כן שמעת מוזיקה? אסור לשמוע שירים בתשעה באב. שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? על אחותי כן =\ נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? כן חשבת מחשבות פילוסופיות?חחח כן עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? איסי שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה... לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה? שיקעה... בים =] חוף או הרים? תלוי איזה הרים ותלוי איזה חוף =P קרמבו- וניל או שוקו? לא זה ולא זה בעע.... אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? אי אפשר לחיות בלי אהבה, גם עם היא כואבת ... =] כמה פעמים: ישנת עם מישהו: הרבה התנשקת? הרבה לקחת סמים? לאאאא :-! היית בקרקס? 2-3 שכבת עם מישהו? אני בת 14 לעזאזללל!!!!! החזקת תינוק? מלא .. החלפת לתינוק חיתול? איכ אושפזת? פעמיים בערך היה לך יומולדת? 14 עוד מעט :p חגגת יומולדת? 14 עוד מעט שוב ... :p ענית על שאלונים? מלללללא רצית להתאבד? 2 בערך ניסית להתאבד? לא שתית תה? כן הלכת מכות? חחח כשהייתי בתקופת הטומבוי האם אתה: מאמין באלוהים? ברווווווור אחד ויחיד!!! ובחייזרים? כן במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? אני לא אוכלת הרבה בשר אבל אני גם לא צימחונית חיחיחי.. מעשן?לא למה? כי זה מגעיל מנגן על משהו? מתכננת לנגן על פסנתר. שר? במקלחת חחח מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא בוכה הרבה? לא הבנאדם האחרון: שראית: מיי סיסטר !!! =\ חיבקת: יובל מתוק :] נישקת:אמא ישנת איתו במיטה:מממממ ... יובל אלבז חחח כעסת עליו: יובל מתוק שיקרת לו: לא זכור לי חיטטת לו בדברים: חחחחח יובל אלבז :} היית אצלו בבית: יובל מתוק היה אצלך: יובל מתוק שבכית בגללו: אישי =\ שהתגעגעת אליו: אישי שדיברת איתו: יובל מתוק חחח .. שדיברת איתו בטלפון: עמית מית =P ששלחת לו SMS: שיר שרצית: אה? שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: חחח את כול זה אמרתי לשיר היום ;) אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא =\ אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? בעז"ה יהיה.. לא ממהרת. כמה זמן אתה אוהב אותו? משהו כמו 3 וחצי חודשים. פעם כמעט נפרדתם? לא היינו ביחד. בד"כ אתם מאושרים או רבים? =\ אתה קנאי במערכת יחסים? רק אם זה ממש בלתי נסבל. והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם? =[

Mrs pringels

New member
ממתי פירס בלשון זה בניגוד לדת?

יש איזה מקום בתנ"ך שכתוב "לא תעשה לך פירסינג בלשון" ? ורק ליתר ביטחון, אני שואלת את זה מתוך סקרנות,לא מתוך זלזול חס וחלילה.

האמת ש..../images/Emo66.gif

עגילים מותר לעשות. כתוב בתורה שקעקוע אסור לעשות.. "אלוהים נתן לך גוף, צריך להחזיר לו את הגוף כמו שקיבלת..!"

Mrs pringels

New member
איזה צחוקים,בדיוק היום אני אמורה לעשות,

אם יהיה לי מזל והמקעקע יקבל אותי גם בלי תור :) ואגב...האיסור על קעקוע נמצא בספר "ויקרא",יט',כח' - "וְשֶׂרֶט לָנֶפֶשׁ לֹא תִתְּנוּ בִּבְשַׂרְכֶם וּכְתֹבֶת קַעֲקַע לֹא תִתְּנוּ בָּכֶם". חוץ מזה שבעיקרון יש בעיה גם עם פירסינג,יש איסור "לא תחבול", למרות שאני לא בטוחה אם פציעה למטרות נוי מותרת או לא, ואם כן אז שתדעו שזה משהו שלגברים אין זכות לעשות :) ובואו רגע נתחכם עם אלוהים (סורי,אני חייבתXD),אם הוא נתן לי את הגוף, בעיה שלו XD! לא לוקחים מתנות חזרה,זה הרי לא מנומס

למה בנות 14 לא שוכבות?../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

חחחחח בדור הזה שלכן כבר איפשר לדעת..

נשמאמית

New member
חחח בנות בואו נירגע?!

הדור "שלכן" כולנו דור אחדדדדד ...חחח כן אלמוג...כולנו דור אחד..

חחחח לא כולם...!../images/Emo66.gif

אני רואה את חברות של אח שלי כולה עולות לכיתה ח' כולן שרמוטות איכסס

נשמאמית

New member
חחחחח קורה אבל את עדיין באותו דור כמוהן

את לא סבתא כולה גדולה מהן ב5 6 שנים

5 6 שנים זה הרבה מאמי..../images/Emo66.gif

ואם זכור לי לפני 5 6 שנים זה לא היה ככה ואפילו זה לא היה קרוב הדור מעליינו.. :)

נשמאמית

New member
חחח בקיצור את והילדות בנות 14 באותו דור!!

תרצי או לא תרצי D: אנחנו דור מזוייןןן

נשמאמית

New member
בעצם לא..את עוד מעט מתגייסת את עוברת לדור של

הגדולים D: אבל עד שתיתגייסי את בדור של הנערים D: חחח

sapir zrihen

New member
חחח אלמוג נשמה יש בנות כאלה ויש בנות כאלה...

אני מאלה ששומרות על הכבוד שלהן מבינה? חח ובקשר לעגיל בלשון זה לעשות חורים בגוף שהם לא טבעיים לפי מה ששאלתי את אחת הדוסיות היא אמרה שרק באוזניים מותר אבל מה אכפת לי .. כרגע ההורים לא מרשים אבל הם ירשו חחחח בעז"ה ...

למעלה