עוד שאלוןןןן D:

נשמאמית

New member
עוד שאלוןןןן D:

שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

נשמאמית

New member
עונהה D:

שם:עדיאל גיל:18 בספטמבר תאריך לידה:29.9.90 כינוי:שאנטיייי D: איך היית רוצה שיקראו לך?אוהבת את השם שלי :] שם אהוב לבנים:עילי שם אהוב לבנות:ליאן מה אתה לובש עכשיו?בוקסר אדום וגופיית סבא לבנה החג האהוב עליך:פסח החג השנוא עלייך:איןן המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:אממ האמת לא עולה לי חחחח באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?שורטי וזהוו מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?נשמאמית -סתם לא מצאתי כינוי פנוי.. :]] והוא היה פנוי אז זרמתי איתו.. הוא חמוד לא? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מצחצחת שיניים מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אין לדעת... באיזה שעה הלכת לישון אתמול:4 בבוקר באיזה שעה קמת היום:;14:00 יש לך פירסינג/ קעקועים?כן.. אם כן- איזה ואיפה:בלשון בפופיק ובפיטמה D: אוהב אותם?מאודד אחרת הם לא היו כאן.. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב נרדמת בשיעור?לפני כמה חודשים טובים אכלת משהו?מקודם שרת?לא זוכרת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אתמול עשית קניות?יום ראשון עישנת?שישי שעבר היית חולה?מזמן נחתכת?לא זוכרת ראית סרט?אתמול החזקת תינוק?יום ראשון נסעת באוטובוס?מזמןן התנשקת?יום ראשון שכבת עם מישהו?יום ראשון.. :] שתית משקה אלכוהולי?יום שלישי חיבקת מישהו?יום ראשון הכנת שיעורים?מזמןן נסעת ברכבת?יום חמישי שעבר היית במסעדה?לפני שבוע לא ישנת כל הלילה?הלילה בן ראשון לשני האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כה דיברת בפלאפון?כה שלחת SMS?כה אכלת במבה?כה שיקרת?לא התקלחת?לא שמעת מוזיקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כה עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?כה זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף?אפרשזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?פיתה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?בוופל שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים?חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק?אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לאהוב ולהיפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו?הרבה התנשקת?הרבה לקחת סמים?בכלל לא היית בקרקס?שהייתי קטנה לא זוכרת כמה.. שכבת עם מישהו?הרבה..אבל רק עם נשים כן? החזקת תינוק?הרבה החלפת לתינוק חיתול?בכללל לאא אושפזת?4 פעמים היה לך יומולדת?17 פעמים חגגת יומולדת?לא זוכרת כמה.. ענית על שאלונים?הרבהה רצית להתאבד?פעם אחת ניסית להתאבד?פעם אחת שתית תה?המון פעמים הלכת מכות?אממ לא יותר מ10 פעמים D: האם אתה: מאמין באלוהים?כה ובחייזרים?לא במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?ככה מעשן?לא למה?ככה מנגן על משהו?כה שר?לא מתחמק כרגע מלעשות משהו?לא בוכה הרבה?לא הבנאדם האחרון: שראית:אח שלי אבירן :] חיבקת:אור בנדוד שלי נישקת:יונית ישנת איתו במיטה:יונית כעסת עליו:יונית שיקרת לו:רועי חיטטת לו בדברים:בכלל לאא היית אצלו בבית:ניב היה אצלך:מורן שבכית בגללו:יונית שהתגעגעת אליו:יונית שצעקת עליו:יונית שדיברת איתו:אחי אבירן שדיברת איתו בטלפון:מורן ששלחת לו SMS:אביאל שרצית:יונית שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:לא זוכרת אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא מוגדר.. אם כן, כמה זמן יחד?4 חודשים..אבל רבנו לפני יומיים ולא יודעת מה קורה.. אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו?4 חודשים פעם כמעט נפרדתם?אנחנו לא בדיוק ביחד כרגע.. בד"כ אתם מאושרים או רבים?מאושרים אתה קנאי במערכת יחסים?קצת והוא, קנאי?היא..כן מאוד.. בסך הכל טוב לכם?

maytal7

New member
עונה ../images/Emo27.gif

שם: מיטל רגב גיל: 18 + תאריך לידה: 23/03/1990 כינוי: אין לי ממש כינוי (אולי מיידללל) איך היית רוצה שיקראו לך? אין לי מושג אני מרוצה מהשם שם אהוב לבנים: איציק , שלומי , אושרי , יש הרבה .... שם אהוב לבנות: ירדן , תום , אלי , יש הרבה .... מה אתה לובש עכשיו? חולצה חדשה (מתה עליה) ובוקסר (חחח חם בבית) החג האהוב עליך: ל"ג בעומר החג השנוא עלייך: פסח וראש השנה ויום כיפור המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? שורטי המלכה
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין משו מיוחד השם שלי והמספר האהוב עלי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? עד שיש לי כוח לקום ממנה אני רואה טלוויזיה ואז שוטפת פנים ומצחצחת שיניים .. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלוויזיה (זה מול המיטה זה מה שמרדים אותי) מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר וערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הייתי בראיון עבודה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אוציא כלים מהמדיח באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא זוכרת חח באיזה שעה קמת היום: מוקדם ... 7 בבוקר יש לך פירסינג/ קעקועים? הלוואי אם כן- איזה ואיפה:
אוהב אותם?
מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה נרדמת בשיעור? לפני כמה חודשים כשעבדתי במסעדה אכלת משהו? לפני כמה דקות שרת? גם כן לפני כמה דקות אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? כל הזמן לכלבה שלי עשית קניות? אמ..... יום ראשון בערב (לא ממש קניות) עישנת?
היית חולה? לא רוצה לחשוב על זה נחתכת? ראית סרט? לא מזמן החזקת תינוק? ביום ראשון נסעת באוטובוס? ביום שבתתתתתתת וביום ראשון והיום התנשקת?
שכבת עם מישהו?
שתית משקה אלכוהולי?
חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? וואי מזמן לא עשיתי שיעורים חחח נסעת ברכבת? ביום שישי שהיה היית במסעדה? לא זוכרת לא ישנת כל הלילה? יום שבת האם היום: שתית קפה? לא שותה קפה אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כןן הרבה דיברת בפלאפון? כן - גם הרבה שלחת SMS? כן אכלת במבה? הלוואי שיקרת? לא התקלחת? עוד לא שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? חס ושלום צרחת? חח כן נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? מזה הדברים האלה
חשבת מחשבות פילוסופיות? לא אין לי כוח לזה היום עשית שיעורי בית? אין שיעורים רבת עם מישהו? עוד לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? וואי שניהם חסה או כרוב? תלוי אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מהההה
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? בננה גלידה- בכוס או בוופל? שניהם שקיעה או זריחה? שניהם חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל (אפעם לא טעמתי שוקו) אפרסק או שסק? שסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא זוכרת התנשקת? 0 לקחת סמים? 0 היית בקרקס? פעם אחת או פעמיים שכבת עם מישהו? 0 החזקת תינוק? לא יודעת כמה החלפת לתינוק חיתול? 0 אושפזת? 1 היה לך יומולדת? 18 חגגת יומולדת? לא יודעת כמה ענית על שאלונים? הרבההה רצית להתאבד? אפעם ניסית להתאבד? אפעם שתית תה? חחחחח הרבה הלכת מכות? פעם אחת או פעמיים האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? לא במכשפות? כן שדונים? לא פיות? לאאא אתה צמחוני? כן למה? אידיאולוגיה וטעם מעשן? לא למה? כי זה דוחה מנגן על משהו? כן שר? מדי פעם מתחמק כרגע מלעשות משהו? חח כן בוכה הרבה? לא הבנאדם האחרון: שראית: אח שלי חיבקת: אמא שלי והכלבה נישקת: הכלבה שלי חח ישנת איתו במיטה: אנוכי כעסת עליו: אח שלי שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: אח שלי אבל ביקשתי רשות חח היית אצלו בבית: סבתא שלי היה אצלך: חבר וחברה שבכית בגללו: הכלבה שלי שהתגעגעת אליו: הכלבה שלי שצעקת עליו: אח שלי שדיברת איתו: אח שלי שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי ששלחת לו SMS: בת דודה שלי שרצית:
שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא שלי אהבה וזוגיות: יש לך חבר/ה? לא אם לא, את/ה רוצה? כן

נשמאמית

New member
מיטל?! אף פעם לא התנשקת!?

ואייייייייייייי הזויייייייי איך דבר כזה קורה?

maytal7

New member
איך הספקת לקרוא כל כך מהר חחחח

ככה זה מה לעשות העולם אכזר

SharoN2772

New member
השאלווווון ...

שם: שרון נדב גיל: 14 תאריך לידה: 27.7.1994 כינוי: שרוני איך היית רוצה שיקראו לך? עדי ... שם יפה [; שם אהוב לבנים: מממ... ערן ? שם אהוב לבנות: שרון מה אתה לובש עכשיו ? גופייה, ומכנסיים קצרים החג האהוב עליך: פורים - הכי סטייל החג השנוא עלייך: איןן המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ממ..נקנקיות בעעע באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פורום שורטי :) מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השם שלי ... מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שמה ת'פלאפון בטעינה חחחח מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? השעות המוקדמות , השקיעה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הייתי בדירה של אחותי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לא יודעת , אולי טלויזיה באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 2 וחצי באיזה שעה קמת היום: 9:16 יש לך פירסינג/ קעקועים? באף , בעז"ה יהיה בטבור ! אם כן- איזה ואיפה: נזם , באף אוהב אותם? יאפ מתי בפעם האחרונה: התקלחת? בבוקר נרדמת בשיעור? בבצפר
אכלת משהו? בדירה של אחותי שרת? ממ..לא שרתי חחח אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? פייייי מזמן , לפני חודש עשית קניות? אתמול עישנת? לפני שבוע ... לא מעשנת קבווע ! היית חולה? שנה שעברה חחח נחתכת? יום שני ראית סרט? אתמול בלילה החזקת תינוק? לא זכור לי .. נסעת באוטובוס? ביום האחרון של בצפר . התנשקת? לפני חודשיים שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? לא , לא תודה חיבקת מישהו? אתמול [= הכנת שיעורים? פוווווווו זה לא קרה הרבה זמן נסעת ברכבת? לפני שבועיים היית במסעדה? ביום ראשון לא ישנת כל הלילה? לילה לבן .. מממ.. לפני חודש האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? איך אפשר שלא ? דיברת בפלאפון? כן על הבוקר שלחת SMS? אין לי SMS ושיחות יוצאות
אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? כן שמעת מוזיקה? עכשיו חחח שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? היום בעעעעערב אשקלון ~ חשבת להתאבד? לאלאלאלא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? ממש לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? לא זה ולא זה .. חסה או כרוב? ממ.. אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מיץ פטל
אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו שוקולד חלב או מריר? שוקולד חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? לא ולא בעע גלידה- בכוס או בוופל? בכוס שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? ברור שחוף קרמבו- וניל או שוקו? שוקו שולט
אפרסק או שסק? שסק יאאאמיי ^^ לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכלל
כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא זוכרת .. התנשקת? מלא לקחת סמים? אף פעם היית בקרקס? אף פעם שכבת עם מישהו? לא זוכרת החזקת תינוק? הרבבבה החלפת לתינוק חיתול? אף פעם חח אושפזת? פעם אחת היה לך יומולדת? 14 קטנטנה אני חגגת יומולדת? 14 פעמים ? ענית על שאלונים? הרבה רצית להתאבד? חשבתי כמה פעמים ניסית להתאבד? אף פעם שתית תה? אייכסה הלכת מכות? הרבה
האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? יש מצב אתה צמחוני? לא למה? כי לא יודעת מעשן? כן פעם ב..... למה? עם החבר'ה מנגן על משהו? דרבוקה לפעמים שר? לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? חחח כן
בוכה הרבה? היו ימים רק של בכי .. הבנאדם האחרון: שראית: אין כמו אמא
חיבקת: אמא נישקת: לא זכור לי חח ישנת איתו במיטה: חדירה לפרטיות כעסת עליו: אחמ. שיקרת לו: ידיד .. חיטטת לו בדברים: בחיים לא . היית אצלו בבית: עידן היה אצלך: דניאל שבכית בגללו: האקסית שהתגעגעת אליו: אחי שצעקת עליו: אחותי שדיברת איתו: דניאל שדיברת איתו בטלפון: דניייאל החופרת ששלחת לו SMS: לא שלחתי SMS כבר שנה
שרצית: לא רוצה כבר כלום שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: שיר אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אין אם לא, אתה רוצה? כן כמה זמן אתה אוהב אותו? 10 חודשים פעם כמעט נפרדתם? כמעט ? .. נפרדנו ..
בד"כ אתם מאושרים או רבים? היינו מאושרות , גם לפעעמים רבות , עכשיו כלום . אתה קנאי במערכת יחסים? תלוי באיזה והוא, קנאי? אין לי שמץ בסך הכל טוב לכם? אנחנו לא ביחד .. אבל טוב לי עכשיו וזה מה שחשוב

עונה נהנהנהנהנה נדפקתי חח ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

שם: אלמוג גיל: 18 תאריך לידה: 20/5 כינוי: אלמוגי איך היית רוצה שיקראו לך? יש לי תשם הכי יפה.. :) שם אהוב לבנים: ליאם שם אהוב לבנות: מור מורן אורטל מה אתה לובש עכשיו? חולצה וג'ינס החג האהוב עליך: סוכות החג השנוא עלייך: אין דבר כזה המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: יש מלאאא דברים באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כרגע רק בפורום הזה אין לי זמן לעוד.. :/ מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מוגי האחת.. אין סיפור רציתי ניק מוגי אבל לא היה אז היה רשום רק מוגי האחת אז זרמתי עם זה מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לשטוף פנים לצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגרת את המחשב מדליקה את הטלויזיה ומדברת עם חברה בפלא מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הלילה.! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: חזרתי מנתניה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לעשן נרגילה? :) באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 5 או 6 בבוקר באיזה שעה קמת היום: חברה שלי העירה אותי ב1 בצהריים כדי לבוא איתה לטייל יש לך פירסינג/ קעקועים? 2 עגילים בשפה (סיידליפ) ונזם.. וקעקוע כמעט עכשיו עשיתי.. אבל לא הלך בסוף אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? בבוקר נרדמת בשיעור? לא זוכרת אבל כל שיעור זה היה ככה אכלת משהו? בבוקר נראה לי שרת? חחחחחחח עם חברה שלי באוטו אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אני אומרת לכולם חח עשית קניות? עכשיו קניתי נרגילה. חדשההההההההההההההה תמונה-------------> עישנת? אתמול בלילה היית חולה? כל יום חחח נחתכת? מהגיטרה שלי :/ אתמול ראית סרט? אתמול החזקת תינוק? אתמול חחח נסעת באוטובוס? בלה שונאאאאאאאאאת! התנשקת? אתמול חחח וואי כמה דברים עשיתי אתמול שכבת עם מישהו? לפני שובעיים משהו כזה שתית משקה אלכוהולי? אתמול חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? בלה כבר כמה שנים שאני לא עושה את זה חח נסעת ברכבת? פייי מלא זמן היית במסעדה? אמממ לפני 4 ימים משו כזה לא ישנת כל הלילה? אממממממממממ זה קורה כמעט כל יום.. :/ האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? ברורררררררר דיברת בפלאפון?עוד יותר ברורר חח שלחת SMS? אכן אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת?כן שמעת מוזיקה? כן באוטו חח שתית אלכוהול? בערב שתית מים? כן עישנת? עוד לא צרחת? כן על חברה שלי.. שעתיים באותה חנות ולא יוצאתת :/ נסעת מחוץ לעיר? עכשיו מחוץ למושב חח חשבת להתאבד? למה מה קרה? חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? מה קרה? נגמר אין יותר שיעורי בית רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? גם וגם גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? שסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב להפגע ככה זה.. כמה פעמים: ישנת עם מישהו? כל החיים שלי דיי קשה לי לישון לבד חחח התנשקת? יותר מדיי לקחת סמים? לע היית בקרקס? פעמיים שלוש שכבת עם מישהו? הרבה החזקת תינוק? הרבההההההה החלפת לתינוק חיתול? איייייייכ אושפזת? יותר מדיי חח היה לך יומולדת? 18 שנה? חגגת יומולדת? כל הזמן ענית על שאלונים? אמממ הרבה רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד? לא שתית תה? מאיפה לי הלכת מכות? הרבה חחחחח האם אתה: מאמין באלוהים? אכן ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? חלקי למה? ככה בא לי מעשן? כן למה? צריכה אוויר.. חח :) מנגן על משהו? אכן גיטרה שר? במקלחת עם חברות מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן בוכה הרבה? לא הבנאדם האחרון: שראית: חברה שלי מאי חיבקת:מאי נישקת:מאי אבל בלחי חח ישנת איתו במיטה: אמממ לא מגלה כעסת עליו: לא זוכרת שיקרת לו: אין חיטטת לו בדברים: חחחח אפרת רציתי מסטיק אז לקחתי לה את התיק בשקט.. :) היית אצלו בבית: אמממ חברה דניאל היה אצלך: כולם אתמול שבכית בגללו: לא מגלה שהתגעגעת אליו: כל יום שצעקת עליו: מאי שדיברת איתו: מאי שדיברת איתו בטלפון: מורן ששלחת לו SMS: אמממ הילה שרצית: כל יום מישהו חדש חחח שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: לכולם חח אהבה וזוגיות: יש לך חברה? נפרדנו לפני שבועיים וחצי אם כן, כמה זמן יחד? היינו ביחד חודש ו.. אם לא, אתה רוצה? כרגע לא כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? מאושרים אתה קנאי במערכת יחסים? לא והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם? כן.. :)

עונה[=

שם: סוניה גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 17.2.1993 כינוי: אממ כל מני ואני לא כל כך אוהבת אותך חח איך היית רוצה שיקראו לך? אממ דניאל או אור. שם אהוב לבנים: עדן שם אהוב לבנות: אור, דניאל מה אתה לובש עכשיו? אממ סתם ג'ינס קצר וגופיית סבא החג האהוב עליך: פורים החג השנוא עלייך: פסח המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אממ סושי באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רק פה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אממ אין כל כך סיפור והכינוי זה סוניוש נראה לי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שותפת פנים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מעשנת, אממ בעצם נכנסת למיטה \מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אממ אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אממ לקן באיזה שעה הלכת לישון אתמול: ב-4 וחצי בבוקר באיזה שעה קמת היום: 3 ומשהו בצוהוריים יש לך פירסינג/ קעקועים? אממ לא אבל יהיה בקרוב אם כן- איזה ואיפה: אין אוהב אותם? אוהבת אבל אין עדיין מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אממ בצוהוריים נרדמת בשיעור? אממ יום לפני האחרון של סוף השנה אכלת משהו? אממ כן לפני שניה שרת? לפני שעה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אממ היום עשית קניות? לפני שבועיים עישנת? לפני חצי שעה היית חולה? וואי וואי לא זוכרת כבר נחתכת? שלשום ראית סרט? ביום ראשון החזקת תינוק? אממ לפני שבועיים נסעת באוטובוס? וואי לא יודעת התנשקת? אממ פרטי חח שכבת עם מישהו ? חח פרטי שתית משקה אלכוהולי? אממ ביום ראשון ושני חיבקת מישהו? אתמול והיום הכנת שיעורים? וואי לא זכור לי מתי נסעת ברכבת? לפני חודש בערך היית במסעדה? ביום שישי לא ישנת כל הלילה? ביום ראשון האם היום: שתית קפה? כן אכלת עוגה? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? כן התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? עוד לא חח שתית מים? כן עישנת?כן צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו? כן זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? בטעם תפוזים אייסיקיו או מסנג'ר? מסינג'ר שוקולד חלב או מריר? מריר ביצה קשה או חביתה? כלום לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? בוופל שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב בכלל כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא יודעת המון התנשקת? וואי גם המון לקחת סמים? רק כמה פעמים לא יותר מדי היית בקרקס? חח לא שכבת עם מישהו? פרטי החזקת תינוק? וואי המון החלפת לתינוק חיתול? אממ 2 אולי חח אושפזת? 3 פעמים היה לך יומולד ת? אממ מאאז שנולדתי חגגת יומולדת? כן מאז שנולדתי ענית על שאלונים? כן לא יודעת כמה פעמים רצית להתאבד? כן כמה לא יועדת ניסית להתאבד? 1 פעם אחת שתית תה? אממ וואי וואי לא ספרתי הלכת מכות? חח המון האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? כן למה? כי זה לא טעים לי מעשן? כן למה? כי אני אוהבת את זה מנגן על משהו? כן שר? חח עדיף שלא מתחמק כרגע מלעשות משהו? חח כן בוכה הרבה? לא הבנאדם האחרון: שראית: אממ שחף חברה שלי חיבקת: את חברה שלי נישקת: גם ישנת איתו במיטה: כן כעסת עליו: לא שיקרת לו: לא חיטטת לו בדברים: לא היית אצלו בבית: כן היה אצלך: כן שבכית בגללו: לא שהתגעגעת אליו: לא שצעקת עליו: לא שדיברת איתו: כן שדיברת איתו בטלפון: כן ששלחת לו SMS: כן שרצית: אממ לא שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: כן אהבה וזוגיות: יש לך חברה? כן אם כן, כמה זמן יחד? שבוע וחצי אם לא, אתה רוצה? חח כמה זמן אתה אוהב אותו? אממ מאז שהכרתי אותה פעם כמעט נפרדתם? עפ פעם בד"כ אתם מאושרים או רבים? מאושרים אתה קנאי במערכת יחסים? אממ כן והוא, קנאי? כן בסך הכל טוב לכם? כן מאוד..

Mrs pringels

New member
יופי,עוד שאלון עם התאבדויות XD

שם: ענת גיל: 16 תאריך לידה: 21.7 כינוי: גולה D: איך היית רוצה שיקראו לך? כמו שקוראים לי עכשיו שם אהוב לבנים: / שם אהוב לבנות: / מה אתה לובש עכשיו? חולצה ומכנסיים XD? החג האהוב עליך: פסח החג השנוא עלייך: שבועות המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: קישוא X_X באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רק כאן מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? גולה - עיוות של קיצר של השם משפחה שלי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מגרגרת ליסטרין XD מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אני אוהבת לישון מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: דיברתי עם פסיכולוגית מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: כניראה להתאבד באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 1:44 באיזה שעה קמת היום: 11:18 יש לך פירסינג/ קעקועים? ביום ראשון יהיה אם כן- איזה ואיפה: במקום הקלאסי אוהב אותם? על הנייר כן XD מתי בפעם האחרונה: התקלחת? בבוקר נרדמת בשיעור? לפני כמה חודשים אכלת משהו? לפני שעה וחצי שרת?עכשיו אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מזמן עשית קניות? א...שבועיים,אני יודעת XD? עישנת? כמה חודשים היית חולה?יותר מחצי שנה נחתכת?זה קורה כל יום,כל שעה. ראית סרט?שלשום החזקת תינוק? בחיים לא נסעת באוטובוס?יום ראשון התנשקת?God knows שכבת עם מישהו? חודש וחצי ככה שתית משקה אלכוהולי?לא יודעת חיבקת מישהו?לפני שעה וחצי הכנת שיעורים?מי מכין XD נסעת ברכבת? 3 - 4 חודשים היית במסעדה?שבועיים לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת האם היום: שתית קפה?איכסה אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? אותו דבר נו... שלחת SMS? כן אכלת במבה?לא שיקרת? לא התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? כן חשבת מחשבות פילוסופיות? כן עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? כן זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? לא יודעת חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? שניהם איכסה מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן שוקולד חלב או מריר? מריר ביצה קשה או חביתה?מקושקשת לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים? הרים קרמבו- וניל או שוקו? שוקו אפרסק או שסק?איכסה לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? למות עדיף. כמה פעמים: ישנת עם מישהו? הרבה התנשקת?מספיק לקחת סמים?לא לקחתי היית בקרקס? 1 שכבת עם מישהו? הפסקתי לספור החזקת תינוק?0 החלפת לתינוק חיתול?0 אושפזת?5+ היה לך יומולדת? 16 חגגת יומולדת? 7-10 ענית על שאלונים? המון רצית להתאבד? אמ...תנו לי לחשב שניה..טוב..יצא לי 747 ניסית להתאבד? 2-3 שתית תה?10 XD הלכת מכות?מספיק פעמים האם אתה: מאמין באלוהים? לא,לפחות לא עד שיוכיחו לי :) ובחייזרים? כן במכשפות? לא שדונים? כן פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? כי אני אוהבת בשר.תחיו עם זה. מעשן? לא למה? כי אני פשוט לא מצליחה להתמכר,גם אחרי 3 פאקטים. מנגן על משהו? כן שר? כשאני לבד מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן בוכה הרבה? כן הבנאדם האחרון: שראית: שירן.. חיבקת: שירן.. נישקת: שניצ'וש ישנת איתו במיטה: מיכל XD כעסת עליו: דר שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: לא מחטטת. היית אצלו בבית: סבתא וסבא שלי :) היה אצלך: מאי שבכית בגללו: דר ויובל P: שהתגעגעת אליו: יובל שצעקת עליו: סתיו שדיברת איתו: הילה.. שדיברת איתו בטלפון: הילה.. ששלחת לו SMS: ליב שרצית: יובל,ליב שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: ואלריה אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? / אם לא, אתה רוצה? תלוי איזו חברה. כמה זמן אתה אוהב אותו? יותר משנתיים (זה שאין לי אותה זה אומר שאסור לי לאהוב?) פעם כמעט נפרדתם? / בד"כ אתם מאושרים או רבים? / אתה קנאי במערכת יחסים? במידה מסוימת כן. והוא, קנאי? זאת שאני אוהבת? לא ניראה לי בסך הכל טוב לכם? /

נשמאמית

New member
ענת את בעצם מחצית מחייך חיית תחת תקווה שיום

יבוא ותצליחי להתאבד אה?! D:

Mrs pringels

New member
לא בדיוק...

אני מבלה מחצית מגיל ההתבגרות שלי במחשבות להתאבד תחת התקווה שבפעם הבאה שאני אנסה להתאבד,זה באמת יצליח D: כי מסתבר שהדרכים הקודמות לא היו מספיק טובות,או שסתם לא היה לי מספיק אומץ :)

anati17

New member
אפשר לשאול למה

את עושה את זה לעצמך,זתומרת למה את מנסה להתאבד..? איך בכלל הרשת לעצמך להגיע למצב הזה..?

Mrs pringels

New member
אני יכולה לענות לך.

אבל לא כאן,כי אני לא הולכת לפרט את כל מה שעבר עליי בזמן האחרו ן(או עבר עליי לא בזמן האחרון) כאן בפורום אם את רוצה [email protected] - זה המסן שלי או שאת רוצה את האייסיקיו וזה - 280637941 מצפה לשמוע ממך :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

איי איי הרגת אותייי חחחחח

בונה את גמורה!! ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

את רוצה אולי אני יביא לך פסיכולוגית טובה?

Mrs pringels

New member
רק ניסיתי לשעשע קצת o_O

1.אם כבר גמורה...אז בשעה שכתבתי את זה,אולי גמורה מעייפות. 2.פסיכולוגית - לא מה שחסר לי בחיים,ממש לא. 3.חוש ההומור שלי נוטה להיות קצת מעוות,במיוחד בשעה הנ"ל,אל תקחו ברצינות. 4.אני לא מתכנת להתאבד בזמן הקרוב,אני רק חושבת על זה XD

anati17

New member
חח מה אמרתי..

אני בסה"כ רוצה לעזור לה ולהבין איך היא הגיעה למצב הזה..=)

למעלה