עוד שאלה...

shelosh1

New member
עוד שאלה...

אני רוצה להוציא משהו לגדוד שלי.. חולצה או מכנסיים או משהו.. מה עוד אתם יודעים שאפשר להוציא חוץ מחולצה ומכנסיים?

דודי63

New member
אממ אפשר כובע צמר או צעיף פליז...

זה יכול להיות ממש יפה או שתוציא להם מחמם עוזניים בגלל שחורף וזה ...

carmit91

New member
בטיול חנוכה

עשו לנו כפפות, לכל ההנהגה. זה הכי מגניב בארררץ

אממ..אני לא יודעת מה איתכם

אבל אצלנו אמא שלי סרגה לכולם כובע צמר כמו של גמדים עם פונפון בצבע השבט..=]]

cohen shir

New member
אם כבר צ'ופרים מושקעים מהסוג....

לים אל ים של השכבה שלי ועדת צ'ופרים המדהימה בפיקודי תפרה לכל השכבה [אז היינו יותר מ40...] מהמון רצועות פליז קטנות שהיו לנו מחממי ידיים כאלה שזה כמו הכיס שיש בסוואצ'רט של פוקס רק יותר מגניב מכל מיני רצועות וצבעים וזה היה ממש מחמם לכולם יש את זה עד היום מאוד שמיש!
לאיזשהו סמינר שכב"גי לא זוכרת בידיוק איזה הכנו ועדת צ'ופרים שוב בפיקודי מצנפות לכל השכבה מרצועות של פרווה בצבעים שונים יצא מדהיםםםם עם פונפון כזה ירוק צהוב בסוף... מכירים את זה שעושים פונפון על בסיס של שני עיגולים?...... קיצור למי שמכיר כזה שהוא היה ממש כמו הדגל של השבט.
לחנוכה דרום שנה שעברה שוב ועדת צ'ופרים בפיקודי [כן נראלי שהבנתם שכל החיים שלי בערך הייתי יו"ר ועדת צ'ופרים... או תערוכה או משהו בסיגנון....] הכינה לכל השכב"ג סרטים כאלה לשיער ברוח השנטית של שוטי הנבואה.... לא זוכרת איך הכנו את זה אבל גם זה היה עם המון תפירה ומכונת תפירה מקולקלת וניסיות קשים למצוא מכונת תפירה אחרת.... יצא לפנים.

YAntler

New member
אוברולללללל

כובע צמר, כובע רגיל, חולצה קצרה, חולצה ארוכה, חולצה אמריקאית, סווטשרט, מכנסיים קצרים, מכנסיים ארוכים, פאצ' של הגדוד, צעיף, צמיד, כפפות ואוברולללללללללללל

s h a r o n 7

New member
אוברול לספארי חח../images/Emo126.gif

חולצה אמריקאית זה בנזונההההה כנ"ל פאצ' של השכבה צמיד יש כמעט לכל שבטט

למעלה