עוד שאלה

• פותח הנושא jock
  • פורסם בתאריך

jock

New member
עוד שאלה

איך מכינים שרביט? (אם אתם יכולים להפנות אותי למאמר כל שהוא אני גם אשמח). תודה בכל מקרה!

Towelie™

New member
גררררר... לילי!

הנה כתובת: www.moonsweb.com נדמה לי שיקח לו קצת זמן לעלות במחשב שלך..

suki da yo

New member
למעשה יש לי כמה בנושא

של הכנה של כל מיני כלי-עזר... אבל אני צומאת כרגע רק אחד... אני אחפש, ואגיב שוב אם אני אמצא את הזאר..

black spirit

New member
באמת משתמשים בשרביט?

כאילו....איך דבר כזה עובד ? חשבתי זה רק בספרים או סרטים שרואים שיוצא מהשרביט כזאת קרן אור בכל מיני צבעים וכל אחת עושה משהו אחר...כמו הארי פוטר...

jbu

New member
זה כלי לניתוב אנרגיה (בגדול)

זה כלי לניתוב אנרגיה (בגדול) ולשרביט שלי לא יוצאת קרן אור ואם יש פו מישהוא שמהשרביט שלו יוצאת קרן אור אני ישמח לראות אותה כי אז נראה לי ששלי מקולקלת ואני יצתרך לקחת אותה למוסך.

black spirit

New member
חחחחחחח

אז מה כן עושה השרביט? כאילו...תני דוגמא שהשתמשת בו....

RainBird

New member
ניתוב אנרגיה. לריפוי, לשליחת הודעה ליקום, להפיכת אדם לפטריה וכל מה שאפשר לחשוב בנושא של ניתוב אנרגיה. ויש מלא דרכים לעשות שרביט. ניתן לקנות אחד גם אם הכישורים האומנותיים שלכם לא מספקים.

black spirit

New member
ולך זה באמת עוזר?

איפה אפשר לקנות דבר כזה? כאילו אני מכירה ת'חנויות של הכאילו מוכרים דברים מיסטיים....אבל בתחלס זה סתם כמה דברים שאפשר למצוא בכל מקום... את יכולה להגיד לי איפה אפשר למצוא חנות על רמה שאפשר למצוא בה הכל? מספרים...לשרביטים...

suki da yo

New member
בחו"ל

אולי, אם תערכי חיפשוים פה ושם, תמצאי פה ושם את מה שאת רוצה (כשספרים אפשר להשיג רק דרך חנות אחת בארץ), אבל אף חנות לא מחזיקה, נכון לעכשיו, הכל. ככה זה. את רוב הדברים שתמצאי, אני מעיזה לשער, תמצאי בחנויות יד שניה, בשווקים ובחורים קטנים.

THE gray

New member
לפני.....

שרצים לקנות צנסה להכיןאחד לעצמך שתהיה מרוצה ממנו.יותר זול ולדעתי יותר נוח להיות איתו.....

למעלה