עוד שאלה...

alonaski

New member
עוד שאלה... ../images/Emo9.gif

כבר הפכתי ל"מטרידנית הפורום"... אני יודעת...
אבל... אבל... יש לי עוד שאלה: היום השיפוצניק שלי עלה לגג לבדוק את מצב הנזילות משם. הוא גילה כמה רעפים שבורים שצריך להחליף ולסדר חומר אטימה חדש... הוא הודיע לי חגיגית שמחיר התיקון לזה יהיה 2700 ש"ח
סכום שדי גדול עלי כרגע... ושאלתי - איך אני יכולה לבקר את הערכתו בעניין? אמרה לי המעצבת שאיש גגות לוקח המון כסף על הביקור! שכל ביקור שלו זה בערך הוצאה של 6000 ש"ח... יש לכם הצעות לגבי האפשרויות שלי פה?...
תודה מראש
וסליחה על מטר השאלות...

alonaski

New member
כיוון שכל הזמנה של מומחה לגגות...

רק לקבל הצעת מחיר, כנראה תעלה לי הרבה כסף..

efratizv

New member
להחליף "כמה" רעפים בגג לא צריך

לעלות כל כך הרבה. לגבי בידוד תלוי בשטח - 30 ש"ח למ"ר זה סביר. נסי את חברת "חג בגג", למיטב ידיעתי הם לא לוקחים כסף על ביקור לצורך הצעת מחיר והם הוגנים. צביקה.

alonaski

New member
תודה! ../images/Emo140.gif מצאתי את האתר שלהם

אבל אין שם טלפון רק עמוד למילוי הפרטים שלי שהם יחזרו אלי! יש לך אולי טלפון שלהם? או איפה הם ממוקמים בארץ?...

האוטם

New member
בעיית נזילות

אם את רוצה לקבל עוד הצעה אשמח לבוא ולתת לך אחת הביקור והבדיקה בחינם 050-7707104

g a z o n

New member
המעצבת אמרה דבר לא נכון

מעט בעלי מקצוע לוקחים כסף על ביקור לבדיקת העבודה ומתן פתרונות והצעות מחיר . מצאי אותם ושיבואו לבדוק ולתת פתרונות והצעות . ותשובת המעצבת מעלה ריח לא טוב... האם היא הביאה/המליצה על השיפוצניק הנוכחי ?

השיפוצניק שלך מנסה כנראה לפצות

את עצמו על המחיר הנמוך שהוא נתן לך, אני טועה? מה זה הסיפור הזה-אלפי שקלים על החלפת כמה רעפים שבורים? השיפוצניק שלנו החליף לנו כמה רעפים (רבע שעה עבודה..) בשעתו בזמן שהפועלים שלו עבדו, אפילו לא לקח על זה כסף! כמובן שהוא לא היה זול, אבל בסוף כנראה הכל מתקזז. שיהיה לך חורף יבש מרים

alonaski

New member
תודה שוב מרים! ../images/Emo140.gif השיפוצניק

טען שחוץ מרעפים - צריך למרוח חומר אטימה לאורך הקירות. בחיבור שבין הגג והקירות (מדובר סה"כ ב 2 קירות). האם, למיטב הכרותך והבנתך - בהכרח אם יש רטיבות על הקיר זה פגם בחומר אטימה, חוץ מהרעף השבור?... או יתכן מצב של רטיבות בקירות הבית שנוצרו מרעפים שבורים אבל החומר אטימה תקין?...

אני לא מבינה בזה עד כדי כך.

אני יכולה לתת לך את הטלפון שלו,אם את מעוניינת, תשאלי אותו ישר...

אטיוד5

Active member
בחיבור הזה ...

ש"גומר" את הגג בין הרעפים לגמלון יש בדרך כלל פח. בצורת ריש. חלק אחד של הריש צמוד לקיר ומוחבא בתוכו מאחורי טיח. החלק השני של הריש מתחת לרעפים ומכופף בסופו. צריך להרים את הרעפים שמונחים על הפח הזה ולראות שהפח לא נסתם מעלים או ג'יפה אחרת. זה כנראה הכל. יש גם אפשרות כמו שאומר הגגן שלך, שכיסוי הטיח נפגם. במקרה הזה אפשר לאטום עם עוד טיח. לא ביג דיל ובטח שלא אלפי שקלים.

alonaski

New member
או קי! ../images/Emo13.gif חן חן!

היום עליתי לגג עם השיפוצניק - לראות במה מדובר! כמו שהסברת יפה... אכן כך הוא! בהבדל קטן: הפח "ריש" הזה (אגב, מה השם הרשמי שלו?...) נמצא צמוד צד אחד לקיר אבן של הגג וצד שני - מעל הרעפים ולא תחתם!!! השיפוצניק הראה לי שפס הסיליקון שמחבר אותו לקיר הגג - סדוק! ודרך הסדק הזה נספגים המיים. הוא אמר שהוא הולך לכסות את כל האורך של קו התפר - עם ירעה איזו שהיא... ועל זה לכסות במלט או חומר איטום כלשהו! מקווה שהצלחתי להסביר לך בצורה מובנת...
מה התמחור של תיקון שכזה?...

אטיוד5

Active member
אם ...

הפח הזה מעל הרעפים אז מה עשינו? ככה המים יכולים לרדת בין הרעפים לפח ולחדור לגג. לא? או שהפח מרחיק לכת מעל הרעפים ואז זה מכוער לאללה.

alonaski

New member
קבעתי היום עם טכנאי גגות של חג בגג!

כבר בטלפון הוא אמר לי שזה סידור לא מאוד מקצועי לאיטום הגג... נראה מה תוליד הפגישה הזאת היום!
תודה בכל אופן על העזרה!

alonaski

New member
עבדו עליך! ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

אצלי זה לוקח 2 דקות ביום חול!

למעלה