בת 15 יקרה
הנקודה שאני מנסה להעביר לך היא לא האם הלכת לרופא נשים או לא. אני מנסה לומר לך, כמו שמאיה גם כתבה (וגם אני כתבתי בהודעה הקודמת), שאין אדם שיכול להתחייב לך על העתיד. גם אם מישהי עברה דברים דומים עם המחזור שלה כמו שאת עברת, והכל בסדר, זה לא אומר שזה מחויב במציאות שאצלך יהיה גם ככה. כל אחת מגיבה אחרת, לכל אחת התנהלות אחרת וחיים אחרים וחלק גדול מזה זה המחזור. הנקודה היא- מה שקורה לך עם המחזור אינו תקין ואת צריכה לטפל בזה. זה ישפיע על חייך לא רק ברמה של ילדים ופריון אלא בכל האספקטים האחרים של חייך (אולי גם השפתיים היבשות שציינת בהודעה קודמת?- השערה), החל מאנרגיה וכלה בעניינים רפואים מורכבים יותר. אם אני אבוא ואגיד לך שאין לך מה לדאוג, יהיו לך ילדים והכל יהיה בסדר, אז את לא תטפלי בזה? מצטערת, אני לא יכולה לומר לך את זה, זו דרך שבעיניי אינה נכונה, שגויה במהותה אפילו, ולא כי אני מנסה להבהיל אותך, אלא כי אני חושבת שאנשים צריכים לטפל בעצמם ולעשות את את מה שהם יכולים למען בריאותם. אני כמובן גם לא מנסה להבהיל. אבל את גם יודעת שמשהו לא עובד נכון, אחרת לא היית גם שואלת על הנושא, את הרי כבר בטיפול. אל תתעלמי מתחושת הבטן שלך, חפשי טיפול נוסף, את יכולה להתייעץ איתנו פה לגבי טיפולים ברפואה משלימה, כל אחד ואחת מאיתנו יציג לך את תורתו ותוכלי לבחור לך מטפל/ת באזור מגורייך בהתאם למה שנראה לך יעיל עבורך. בהצלחה, יעל