אתה ממש טועה, זה לא נכון
אתה ממש טועה, יש הבדל עצום בין לעשות מילד או ווילד או כל שיטה אחרת לחלומות צלולים אחרי 5-6 שעות שינה לבין לעשות את השיטות ישר כשהולכים לישון... כשאתה רק הולך לישון בפעם הראשונה ולא משנה באיזו שעה, מתחיל תהליך שינה ארוך ( שכולל כמה מחזורים ) שבתחילתו החלומות מאד קצרצרים ורק אחרי 5-6 שעות הם הופכים להיות מאד ארוכים, חלום צלול בתחילת השינה יהיה קצר, כמו כן אתה עדיין מאד עייף והגוף שלך זקוק למנוחה עמוקה, הדבר משפיע מאד לרעה על רמת הצלילות בחלום צלול והעייפות תיגרום לצלילות נמוכה בדרך כלל, כמו כן רוב הסיכויים שחלום צלול בתחילת השינה אתה בכלל לא תיזכור כשתתעורר או תיזכור אותו מאד במטושטש. כל היתרונות הם לחלום צלול לקראת סוף השינה אחרי 5 - 6 שעות ובעיקר אם קמתה מהמיטה לכמה זמן, והנה הסיבות העיקריות - 1. הגוף שלך כבר לא עייף, הוא הרבה יותר רענן, והדבר יאפשר רמת צלילות הרבה יותר גבוהה בחלום הצלול שיהיה לך! 2. רוב הסיכויים שתתעורר מיד בסיום החצלול ותיזכור אותו מעולה! הרבה יותר טוב מחצלול בתחילת השינה! 3. בגלל השעה ( או פחות ) שהיית ער המוח שלך עכשיו הרבה הרבה יותר עירני וצלול והדבר יאפשר לך להגיע כבר בתחילת החצלול לרמות צלילות גבוהות מאד! 3. החצלולים שלך בשלב הזה יהיה פי כמה יותר ארוכים מחצלול בתחילת השינה! 4. בטח יותר מאוחר אני כבר אזכר בעוד משהו... בקיצור לא לזלזל בשיטות שקבעו יותר מומחים ממך, ואחרי הרבה ניסויים! תיראה את הגרפים באתר של המכון, תראה איזה הבדל עצום יש בין סיכוי לחצלול עם או בלי השיטה הזאת. דרך אגב באנגלית קוראים לשיטה הזאת של שינה בת 5-6 שעות התעוררות וחזרה לשינה - NAP , כלומר "נימנום" ( בעברית זה נשמע פחות טוב...
"אמא אני הולך לנמנם, אני רוצה חלום צלול..." ). Lucid