עוד שאלה - קיר גבס:

המשפץ

New member
עוד שאלה - קיר גבס:

אני רוצה לבנות קיר גבס בצורת ר´ שיסתיר מקרר העומד בצמוד לארון מטבח גבוה. יש לי ארון קטן לתלות מעל המקרר כך שיתפס בצידו האחד על הארון הגבוה ובצידו השני על קיר הגבס. האם אפשר לתלות על קיר גבס? האם יש צורך לבנות בתוכו חיזוקים (מתכת או עץ)? תודה

אתה לא מצפה, שמישהוא אתן תשובה

שעל פי זה אתה יכול לבנות....? אין לנו שיפות להכנס לבית סוהר...

המשפץ

New member
../images/Emo31.gifחשבתי שבפורום הזה

ניתן לקבל עיצות גם בנושאים טכניים וללמוד מנסיונם של אחרים... לא ידעתי שתחומי העניין כאן הם רק בירוקרטיה וקניות - סליחה.

זה לא עיניין ביורוקרטי!!!! זה פרט,

שאפשר להגיד מה לעשות, רק בשטח! לא נותנים עצות להוריד קורות/עמודים, או כל דבר שיכול לסכן את חיים!!!!

blessed

New member
בלי להיות מומחית

אנייודעת שיש בעיה לתלות דברים כבדים על קיר גבס. נדמה לי ששמעתי פעם שמה שעושים זה מחזקים את זה איכשהו מהצד השני. אבל אולי אפשר פשוט לתמוך את הארון על הארון השני שעומד לידו במקום על הקיר? תנסה להתיעץ עם מי שבונה לך את הקיר גבס. לפעמים שיפוצניקים יודעים יותר מכולם.

מה אתה אומר? שמעתה, אולי כך,

או אחרת... הכל אפשרי בקיר גבס, רק שצריך לדעת בדיוק! מה ואיפה! זה בדיוק החבדל בין איש מקצוע לבין חובבן: איש מקצוע יודעה מה צריך לעשות, אם הוא במקום, ויש לו כל הנתונים מולו! בלי זה, בדברים כאלה לא נותנים סתם עצה!

blessed

New member
לגברת אווה עמיחי הנכבדה

למיטב ידיעתי מטרתם של פורומים, ובכללם הפורום הזה, היא התיעצות ודיון בנושאים שונים בין אנשים שונים. הגישה שלך שכולם צריכים להיות אנשי מקצוע לא מתאימה פה לפי דעתי. אני עניתי תשובה, תוך ציון בבירור שאני לא מומחית. אז מה קרה? נתתי לבן אדם עוד כיוון מחשבה. לא נראה לי שקרה איזה נזק או שמישהו מת מזה. אם תנסי להיות קצת יותר מעודנת ונחמדה בתשובותיך ואם תפסיקי לרדת על אנשים במקום לנסות לעזור להם, אני בטוחה שלפורום שלך תהיה הצלחה גדולה יותר.

עצרי!!!! טעות בהבנת הכוונה!!!

מבורכת היקרה אני מכירה קצת את אווה, ואת הבנת אותה לא נכון!!! קצפה יצא, אם כבר, על השואל ולא עליך. מאחר ותשובתך חובנית אז יתכן שהיא נכונה אך גם יתכן שלא... ומי ידע לומר? ומתי ידעו? כשיצנח משהו על ראשו של השואל??? פורום זה שונה במקצת מפורומים אחרים כי יש דברים שביצועם ע"י חובב יכולים להיות מסוכנים . בהרבה נושאים יש כאן חילופי דעות מקצועיים וחובבניים אבל יש כמה נושאים שיש לקחת איש מקצוע בהם ולא רק לקבל תשובה מאיש מקצוע בפורום. וזו היתה כוונת של המשוררת!!! וחוץ מזה, אני חושבת שהפורום מאוד מקצועי ובעל הצלחה רבה. קצת שונה מתרבות החאפריות והסמוך הנהוגות בארצנו, אבל זה מה שהופך אותו לכל כך מקצועי, לטעמי.

עו"ד שלי, תודה על ההגנה, אבל

ידוע, שאני לא נחמדה...רק אם אני רוצה, וגם מי שכותב לעיניין...

זה מנהג ישראלי? שרוצים להגיד

משהו לא נחמד, אז קורים לי גברת? ואפילו נכבדה!
ואחר-כך
מטרת הפורום, כמו שכתוב, לנהל דיון עם אנשים שונים, מקצוענים ולא בכלל...לכן, לא נותנים תשובות סתם. זה לא פורום של שאילות ותשובות.. "מעודנת ונחמדה" זה פורום אחר....כאן איכלים טיח, לא ממעדניה.. מודה על העצות, אך אפשר לעשות פורום מצליח...אני רואה את זה אחרת...ואני בדרך שלי...אין סיכוי, שבגילי יהיה אשה אחרת...

רוקוקו

New member
שלוםםםםםםםםםםםם.

היות ואני אחרי יום עבודה קשה אז בכלל לא בא לי להיכנס לכל הקישקוש שהולך כאן. אז כך:..... אם תשאלו אדריכל תקבלו תשובה של אדריכל (שאישית אני לא מתנגד לה). אבלללללללל אם תשאלו בעל מקצוע תקבלו תשובה של בעל מקצוע..... אז כךךךךךךך..... * אפשר לתלות ארון מטבח ולא רק קטן על קיר גבס..... * לך בכלל אין בעיה עד כמה שהבנתי את התמונה ואם בכלל
....יש לך ארון קיר אחד שתלוי ומחוזק על קיר בנוי... כל שעליך לעשות זה לייצר פס תחתון מהארון התלוי (שיעבור מתחת לארון הקטן שמעל המקרר) ויתחבר לקיר הגבס... הכל מקרה אפשק לתלות משקל על קיר גבס אבל חובה לדעת קודם מה תולים ואיפה בדיוק ואז מחזקים(בדרך כלל עם עץ בתוך האלמנטים). תמד אשמח לעזור אם תפנו במסר. בהצלחה רוקוקו (ערן).

תירתיר2

New member
תליה על קירות גבס

שלום, כמובן שניתן לתלות על קירות גבס, קיימת שיטה לבצע אפילו אסלה תלויה או זרוע ל-TV על קיר גבס !!! , וזאת ע"י הרכבת האלמנטים עוד בשלב ביצוע השלד של הקיר. בכל מקרה , לפי התיאור שלך לא מדובר בתליית "קונזול" (כמו אסלה תלויה שנשענת רק על הקיר) אלא בתליה של השענות בלבד. במידה והקיר מעוגן אל הרצפה והתקרה חוזקו רב, ואין בעיה לתלות עליו משקל של ארון קטן - הטוב ביותר, במקרה של תליית ארונית, הוא לתפוס עם הברגים את הפטות. ולא להסתמך על דיבלים אל גבס בלבד. בהצלחה, הראל בן-עזרא

למעלה